ей тука ,има много ревюта на тв http://forum.setcombg.com/то зависи и колко си претенциозен де
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какъв телевизор да си взема 10.2010-10.2014
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Аз пък досега съм попадал поне на три Тошиби, които имат много дразнещия за мен дефект, колкото отива картината към края, да се деформира, това е особено дразнещо за течащите надписи, които в края все едно се навиват на руло. Така че, обърни внимание на този "ефект", когато го изпробвате.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
sugarboy написа:Аз пък досега съм попадал поне на три Тошиби, които имат много дразнещия за мен дефект, колкото отива картината към края, да се деформира, това е особено дразнещо за течащите надписи, които в края все едно се навиват на руло. Така че, обърни внимание на този "ефект", когато го изпробвате.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Колеги, да метна едно бързо питане тук- гледам 29 страници писаници, четох, четох, ама реших да се допитам все пак.Та, ще гледам максимално ясно и точно да се формулирам: Търси се телевизор, да отговаря на следните х-ки:1- бюджет-макс 800лв.2- всичко, което трябва да прави е да служи като ТВ. Екстри от сорта да го ползвам като монитор, да му буча разни флашки, интернет, 3D, 4D, 5D... и тем подобни не ме интересуват. Ще бъде свързан с Булсатком, най-много да е full HD.3- Размер- 32"( всички други размери не ме интересуват).4-гаранция- както е казал един мъдър анимационен герой: колкото повече, толкова повече.5- не можах да намеря много по въпроса, но: интересува ме да може да се гледа от възможно най-широк ъгъл.Идеята на цялото ми питане е, ако някой от вас има впечатления за марки, модели и нещо по-специфично, което да гледам при покупката да сподели. Моля ви, да се съобразите с тези 5 точки по-горе. Размера трябва да е 32", парите до 800лв, да си зяпам NatGioWild, Discovery, някой филм по Булсата и нищо по-особено.Нямам никаква идея от технологиите, които се използват, така че разчитам на мнения от вас.Благодаря предварително!
Коментар
-
ilkor написа:Аз не знам да има телевизия "full HD" камо ли от БулсаткомSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Ама не си много сигурен За да приемаш FullHD 1080p ти трябва DVBS2-SVC съвместим приемник (receiver shall be able to decode the SVC baseline layer). Тъй че едва ли си виждал поричките във FullHD дори и да има демо излъчване за биене в гърдите.Отклонихме се ... тъй че е достатъчно да пише HD на телевизора за да се гледа сателитна телевизия на него без да има загуба на качеството.
Коментар
-
u_bo
ilkor написа:Ама не си много сигурен За да приемаш FullHD 1080p ти трябва DVBS2-SVC съвместим приемник (receiver shall be able to decode the SVC baseline layer). Тъй че едва ли си виждал поричките във FullHD дори и да има демо излъчване за биене в гърдите.Отклонихме се ... тъй че е достатъчно да пише HD на телевизора за да се гледа сателитна телевизия на него без да има загуба на качеството.
Коментар
-
Ако не се лъжа именно Лукс ТВ е от тези броадкаствани с по висока резолюция - 1440Х1080р но с логото FullHD все още не може да се окичи никоя Но както казах това е спонсориран канал за тупане в гърдите Едва ли има нормален човек който да го гледа.FullHD канали по масово се разпространяват през DVB-T IPTVРазликата между i и p е някакви си 1 милион пиксели Голяма работа
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар