Ichkin написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какъв телевизор да си взема 10.2010-10.2014
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Orcinus
-
ogi28b написа:Модел "3007H /12" на Филипс има ли тунер, с който да се гледат HD-каналите Nat Geo HD, Discovery HD Showcase, Animal HD и други видове HD?Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
То и "старото" Сони е Full HD, но има само DVB-T-тунер. Идеята е да спестя тази малоумна кутия, наречена сет-топ-бокс или цифров приемник на народен език, която не стига, че е голяма, ами и е като печка. То дори и с приемник - задължително е HDMI интерфейса, нали идеята е да гледам HD каналите. Сега така гледам на Сонито, но е супер-дразнещо да имаш един куп дистанционни и допълнителни кабели. Затова - един кам-модул и чиста работа. Само се чудя защо модулът не е вграден във всеки телевизор по подразбиране, ами трябва да си го купиш отделно.Този който предлгаш, се предлага на същата цена и в технополис, ама там има 10 лв доставка. Иначе ще изчакам някой безлихвен кредит и тогава ще го взема, пускат от време на време такива оферти. Медийния плеър не ми е критерий, даже предпочитам да няма, все пак си имам компютър за тези неща. Даже много ви се чудя, като ги коментирате тези екстри - гледане на филм от флашка, ама явно всеки си има предпочитания или не на всеки телевизорът му служи за монитор на компютъра, както аз го ползвам. Другият модел, който ми хареса, е 5606 на Филипс - заради това, че всички кабели влизат странично в корпуса и може да се прибере много плътно до стена. Може и да има други подобни модели, ама не съм гледал подробно. Та за този 5606 пишеше на табелката в магазина, че има МП-4 декодер. Yavor - ти купи ли си някаква музика?
Коментар
-
Оги, в http://forum.setcombg.com/index.php/board,59.0.html не четеш ли?За всяка марка има подробно описание на първа страница от темата
Коментар
-
Оги, това ’чух от една жена на пазара’ не мога да повеярвам че го казваш точно ти...За мен менюто на ЛГ е ок, спрямо менюто на Самсунг или Панасоник - над такива имам поглед. Кам модула е външен, защото е резличен за всеки тип кодировка - ирдето, конакс и др.Нормално е със сонито да не можеш да гледаш, щом нямаш кабелен тунер. С този със сигурност ще можеш.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Айде и аз да ъпна малко темата. Кое от двете телевизорчета ще ми препоръчате колеги? Или може би ще предложите нещо по-добро в рамките на около 1000лв. Принципно мислех да вземам 40’, но LG-то ми ареса, така, че може и 42’-ка. http://www.technomarket.bg/products/...22/lg-42lm3400Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Аз лично бих взел Самсунга.Везните наклониха към него поради това:SMART TV , SMART HUB , WEB BROWSER , SKYPE"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар