Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какъв телевизор да си взема 10.2010-10.2014

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Има нещо вярно в тези неща за 3Д филм на 2Д-телевизор. В момента гледам "Аватар" по HBO HD на филипса. Без очила, само на 300 гр. ракия. Айде, да не е 3Д, но поне 2 и половина Д го докарва .
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
      Има нещо вярно в тези неща за 3Д филм на 2Д-телевизор. В момента гледам "Аватар" по HBO HD на филипса. Без очила, само на 300 гр. ракия. Айде, да не е 3Д, но поне 2 и половина Д го докарва .
      Хм, от ракията е...
      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Здравейте колеги.Понеже чета че дискотирате телевизори,ако може да попитам нещо.Притежавам тв LG LW45-00 3D проблема е че като изтегля 3д филм в повечето случаи ми изписва неподържан аудио кодек.Дали има някакъв конвертор с когото мога да променя само аудиото.ТВ подържа :AAC,Mpeg,MP3,LPCM,HE-AAC,ADPCM,WMAАудиото на филмите е DTS
        фиат брава 1.9тд 75к 1997г октомври

Коментар

van02 написа:
          Здравейте колеги.Понеже чета че дискотирате телевизори,ако може да попитам нещо.Притежавам тв LG LW45-00 3D проблема е че като изтегля 3д филм в повечето случаи ми изписва неподържан аудио кодек.Дали има някакъв конвертор с когото мога да променя само аудиото.ТВ подържа :AAC,Mpeg,MP3,LPCM,HE-AAC,ADPCM,WMAАудиото на филмите е DTS
          Приятелю, четеш ама явно не възприемаш, а най вероятно не си чел цялата тема. На предната или по предната страница съм писал с какво се конвертират аудиото. Popcorn MKV Audio converter ...

Коментар

Както често се случва, поръчах на Дядо Коледа кола, той чул телевизор и взе, че ми го донесе. Забавих се два дни с резултата от проучването ми в Метро, но се яви проблем с разполагането на телевизора вкъщи - стария ТВ-шкаф трябваше да се прости с горната си част и, колкото и да е парадоксално за такъв по размери телевизор, сега се освободи повече място от предишния кинескопен, макар и 32 инча. Колкото до схемата на плащане в Метро - наистина няма лихва - 6 вноски по 279 лева, сключих и някаква застраховка за самия уред за периода на изплащане, но тя е по 3-4 лева на месец. Процесорът на телевизора изглежда доста по-бърз от тези на двамата ми приятели, които имат същите по големина. Сравнението правя засега по скоростта на зареждане на снимки - онези телевизорчета доста се бавеха, докато сменят снимките, този ги цъка мигновено. Свързахме го с домашната мрежа, посредством Wi-Fi, но тази работа, макар и интересна, ми се вижда трудно приложима, защото, докато въведа име и парола, стана утре и засега тази екстра ще я позабравя :D Другото, което ми харесва, е изчистеният дизайн, както впрочем подобава на Сони - отпред целият телевизор представлява едно цяло стъкло, без излишни рамки. Явно вече няма скартове, защото и самият телевизор е по-тънък от един скарт конектор :D Иначе, качеството на картинката е задоволително, като за цифровата, предлагана от кабелния оператор. Има само няколко HD канала, предимно немски, които не ми вършат особена работа, но очаквам в скоро време и Евроспорт да мине в този отбор, за да му се насладя напълно. Това са първите впечатления, още не съм го ръчкал за другите функции, но нямаше време, заради монтажа... А, относно големината - сега вече и реално потвърждавам, че 46 инча е напълно приемлив размер да се гледа от 3 метра - категорично няма смисъл от по-малък, вече и този ми малее, като му свикнах с размера. Особено опрян в стената, пести много място и се губи на фона на стаята, въпреки и не много голяма. Това - като практически съвет, всеки сам си преценява...
            Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Добре дошъл в отбора на малеещите телевизори Да ти е честита придобивката и със здраве да си я гледаш!

Коментар

sugarboy написа:
                ... Свързахме го с домашната мрежа, посредством Wi-Fi, но тази работа, макар и интересна, ми се вижда трудно приложима, защото, докато въведа име и парола, стана утре и засега тази екстра ще я позабравя :D ...А, относно големината - сега вече и реално потвърждавам, че 46 инча е напълно приемлив размер да се гледа от 3 метра - категорично няма смисъл от по-малък, вече и този ми малее, като му свикнах с размера. Особено опрян в стената, пести много място и се губи на фона на стаята, въпреки и не много голяма. Това - като практически съвет, всеки сам си преценява...
                Първо, честито за придобивката! Винаги е приятно вкъщи да замирише на Кореком . За wifi - настройва се еднократно и цялата процедура отнема 10-ина минути, като в това време включвам и инсталирането на съответния софтуер на домашния компютър. И не е неприложимо, напротив - полезна джаджа е. Директно от компютъра, без допълнителни кабели, без грижи за субтитри, обработки, флашки и т.н. можеш да гледаш филми на телевизора със съвсем приемливо качество. А за размера, аз лично се радвам, че не купих по-голям телевизор, а се спрях на 32 инчовия. Холът ни е голям, но нещата са така разположени, че за телевизора има място само в ъгъла. Ако бяхме взели по-голям, нямаше как да го гледаме всички заедно. Гледаме го от около 3 м., като субтитрите на някои от каналите са толкова големи, че ми се струва, че и от по-голямо разстояние мога да го гледам спокойно.

Коментар

Благодаря за пожеланията! Имах предвид, докато си напиша името и паролата на фейсбук, не на мрежата :D Иначе, сигурно е удобно, щом са го измислили хората, но предстои да свиквам на тези благини, още повече сега все още правя мили очи на жената, понеже щеше да ни изгони заедно с кума, който ми помага при купуването и пренасянето :D
                  Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Вече има наличен ъпдейт на софтуера за моя телевизор. Аз и сега нямам почти никакви проблеми с него, още повече след като си вграждам субтитрите във филмите чрез Avi Recomp. Но има няколко дребни бъгчета, които забелязах и се надявам да се оправят след ъпдейта. Прочетох инструкциите, елементарно е. Някой знае ли колко време продължава ъпдейта на софтуера на телевизора - няколко минути, половин час, повече?

Коментар

Моя съм го ъпдейтвал няколко пъти - поне при ЛГ протича за около минута и се саморестартира.

Коментар

Очаквам вече и антивирусна за телевизора да ни продават с него
                        A20DTH ЖТД ама не баш
                        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

BO написа:
                          Бъркаш, ще ни я продават отделно Дано да има кракнати версий

Коментар

Yavor написа:
                            BO написа:
                            Бъркаш, ще ни я продават отделно Дано да има кракнати версий
                            Тоя Версий дано да има крак. А версиите - са друга дума
                            Steliyan's Life!
                            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Женшене, понякога дразниш приятелю...То бива дребнавост ама твоята преминава всякакви граници... Па да речем никога да не съм виждал правописни грешки от тебе, тук или някъде другаде, с мед да те намаже човек...В интерес на истината след като си пуснах поста видях, че съм напраскал и-кратко, но бързах и го оставих така...

Коментар

snake написа:
                                sugarboy написа:
                                ... Свързахме го с домашната мрежа, посредством Wi-Fi, но тази работа, макар и интересна, ми се вижда трудно приложима, защото, докато въведа име и парола, стана утре и засега тази екстра ще я позабравя :D ...А, относно големината - сега вече и реално потвърждавам, че 46 инча е напълно приемлив размер да се гледа от 3 метра - категорично няма смисъл от по-малък, вече и този ми малее, като му свикнах с размера. Особено опрян в стената, пести много място и се губи на фона на стаята, въпреки и не много голяма. Това - като практически съвет, всеки сам си преценява...
                                Първо, честито за придобивката! Винаги е приятно вкъщи да замирише на Кореком . За wifi - настройва се еднократно и цялата процедура отнема 10-ина минути, като в това време включвам и инсталирането на съответния софтуер на домашния компютър. И не е неприложимо, напротив - полезна джаджа е. Директно от компютъра, без допълнителни кабели, без грижи за субтитри, обработки, флашки и т.н. можеш да гледаш филми на телевизора със съвсем приемливо качество. А за размера, аз лично се радвам, че не купих по-голям телевизор, а се спрях на 32 инчовия. Холът ни е голям, но нещата са така разположени, че за телевизора има място само в ъгъла. Ако бяхме взели по-голям, нямаше как да го гледаме всички заедно. Гледаме го от около 3 м., като субтитрите на някои от каналите са толкова големи, че ми се струва, че и от по-голямо разстояние мога да го гледам спокойно.
                                Снейк, 32 инча и огромен хол е...аааа, ама разположението. От 3 метра да гледаш 32-инча и да се радваш, че субтитрите били големи....

Коментар

Working...
                                X