Ако гледаме филми с пропорция различна от 16:9, т.е. не изпълват екрана, а има черни линии, ще имам ли проблеми с прегаряне на панела и т.н.?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какъв телевизор да си взема 10.2010-10.2014
Collapse
Заключена тема
X
X
-
snake написа:След като вече съм с LED телевизор-(почти)компютър с всевъзможни екстри, днес посетих кабелния оператор да ги попитам как стои въпроса с каналите с HD качество. Предложиха ми два варианта, а именно да заменят стария цифров приемник с: 1. Карта, при което печеля това, че ще съм с едно устройство в контакта по-малко и се избягвало влошаването на сигнала от скарт кабела и буксата.2. HD приемник(срещу 30 лв. еднократно), при което печеля HBO, Eurosport и още 1-2 канала, които не гледам, в HD качество. Кое е по-добре да избера? Клоня към карта, защото хем няма да плащам 30 лв., хем засега само 3-4 канала се предлагат и в HD формат.Airfan написа:Ако гледаме филми с пропорция различна от 16:9, т.е. не изпълват екрана, а има черни линии, ще имам ли проблеми с прегаряне на панела и т.н.?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Orcinus
snake написа:След като вече съм с LED телевизор-(почти)компютър с всевъзможни екстри, днес посетих кабелния оператор да ги попитам как стои въпроса с каналите с HD качество. Предложиха ми два варианта, а именно да заменят стария цифров приемник с: 1. Карта, при което печеля това, че ще съм с едно устройство в контакта по-малко и се избягвало влошаването на сигнала от скарт кабела и буксата.2. HD приемник(срещу 30 лв. еднократно), при което печеля HBO, Eurosport и още 1-2 канала, които не гледам, в HD качество. Кое е по-добре да избера? Клоня към карта, защото хем няма да плащам 30 лв., хем засега само 3-4 канала се предлагат и в HD формат.Airfan написа:Ако гледаме филми с пропорция различна от 16:9, т.е. не изпълват екрана, а има черни линии, ще имам ли проблеми с прегаряне на панела и т.н.?
Коментар
-
snake написа:След като вече съм с LED телевизор-(почти)компютър с всевъзможни екстри, днес посетих кабелния оператор да ги попитам как стои въпроса с каналите с HD качество. Предложиха ми два варианта, а именно да заменят стария цифров приемник с: 1. Карта, при което печеля това, че ще съм с едно устройство в контакта по-малко и се избягвало влошаването на сигнала от скарт кабела и буксата.2. HD приемник(срещу 30 лв. еднократно), при което печеля HBO, Eurosport и още 1-2 канала, които не гледам, в HD качество. Кое е по-добре да избера? Клоня към карта, защото хем няма да плащам 30 лв., хем засега само 3-4 канала се предлагат и в HD формат.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Поне така ми обясни момичето в офиса - че за HD приемник се заплаща 30 лв. еднократно, а за карта нищо не се плаща. Може и нещо да не съм разбрал, но все едно - явно ще е карта. При всяко положение е за предпочитане да имам едно дистанционно и едно устройство в контакта по-малко, както и по-малко кабели да се мандахерцат зад телевизора. Като минат днес да си приберат стария приемник и да ми донесат карта, ще видим точно за какво става дума.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Поне така ми обясни момичето в офиса - че за HD приемник се заплаща 30 лв. еднократно, а за карта нищо не се плаща. Може и нещо да не съм разбрал, но все едно - явно ще е карта. При всяко положение е за предпочитане да имам едно дистанционно и едно устройство в контакта по-малко, както и по-малко кабели да се мандахерцат зад телевизора. Като минат днес да си приберат стария приемник и да ми донесат карта, ще видим точно за какво става дума.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
BolgAryan написа:Виждам, че коментирате LG LW659S, някой успял ли е да записва на външен хард или флашка? Вчера си взех LW579S и в бързината пробвах да видя дали мога да записвам, но ми даде некоректен формат на флашката. Ако някой има повече опит да споделя
Коментар
-
jenshen73 написа:snake написа:Поне така ми обясни момичето в офиса - че за HD приемник се заплаща 30 лв. еднократно, а за карта нищо не се плаща. Може и нещо да не съм разбрал, но все едно - явно ще е карта. При всяко положение е за предпочитане да имам едно дистанционно и едно устройство в контакта по-малко, както и по-малко кабели да се мандахерцат зад телевизора. Като минат днес да си приберат стария приемник и да ми донесат карта, ще видим точно за какво става дума.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Ichkin написа:Добре де ... а на мен някой да ми препоръча нещо около 40 инча ... гледам че има разни до към 1300 лв. ... и май си заслужава сегашният да иде в спалнята :DTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар