Венко, "теленовелата" (театъра), която наблюдаваш е в резултат на включен филтър за шум при използване на входящ цифров сигнал - при ’Панасоник’ се нарича P-NR, но не знам дали наименованието е същото и при ’Филипс’.Изключи филтъра и всичко ще се оправи.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какъв телевизор да си взема 10.2010-10.2014
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Мисля че за да важи гаранцията трябва да се регистрира.Относно театъра - ЛГ-то ми го прави същия номер като са му пуснати 100те херца и Тру-моушън функцията е на висока степен.Мен много ме дразни и съм го изключил.Вероятно цялата работа идва от това че излъчването е на 60хц и като са пуснати 100хц прави някакво псевдо опресняване - то затова и многото херцове не са голяма полза.Добре поне че вече има все повече предавания в 16:9 че и формата на екрана щеше да е неподходяща Аз го гледам моя на един специфичен - ръчно настройван зуум - така че странично е до границите на екрана, лееееко сплескани хората - така че да не се забелязва почти и загуба на картина отгоре и отдолу - по малко - така че събтитрите на Дискавъри на са ми на ръба на екрана а отгоре да губя част от логото на канала. Така хем всичко виждам, хем не ми са сплескани главите на хоратаAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Immortal написа:Мен пък тая работа с "театъра" ме кефи. Дори на Венко мисля, че му бях казал за този ефект, ама тогава не ме е разбрал @Кики - наименованието на филтъра за шум при Филипс е "Филтър за шум"Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Yavor написа:Мисля че за да важи гаранцията трябва да се регистрира.Относно театъра - ЛГ-то ми го прави същия номер като са му пуснати 100те херца и Тру-моушън функцията е на висока степен.Мен много ме дразни и съм го изключил.Вероятно цялата работа идва от това че излъчването е на 60хц и като са пуснати 100хц прави някакво псевдо опресняване - то затова и многото херцове не са голяма полза.Добре поне че вече има все повече предавания в 16:9 че и формата на екрана щеше да е неподходяща Аз го гледам моя на един специфичен - ръчно настройван зуум - така че странично е до границите на екрана, лееееко сплескани хората - така че да не се забелязва почти и загуба на картина отгоре и отдолу - по малко - така че събтитрите на Дискавъри на са ми на ръба на екрана а отгоре да губя част от логото на канала. Така хем всичко виждам, хем не ми са сплескани главите на хората
Коментар
-
Airfan написа:Yavor написа:Мисля че за да важи гаранцията трябва да се регистрира.Относно театъра - ЛГ-то ми го прави същия номер като са му пуснати 100те херца и Тру-моушън функцията е на висока степен.Мен много ме дразни и съм го изключил.Вероятно цялата работа идва от това че излъчването е на 60хц и като са пуснати 100хц прави някакво псевдо опресняване - то затова и многото херцове не са голяма полза.Добре поне че вече има все повече предавания в 16:9 че и формата на екрана щеше да е неподходяща Аз го гледам моя на един специфичен - ръчно настройван зуум - така че странично е до границите на екрана, лееееко сплескани хората - така че да не се забелязва почти и загуба на картина отгоре и отдолу - по малко - така че събтитрите на Дискавъри на са ми на ръба на екрана а отгоре да губя част от логото на канала. Така хем всичко виждам, хем не ми са сплескани главите на хоратаAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
Yavor написа:Airfan написа:Yavor написа:Мисля че за да важи гаранцията трябва да се регистрира.Относно театъра - ЛГ-то ми го прави същия номер като са му пуснати 100те херца и Тру-моушън функцията е на висока степен.Мен много ме дразни и съм го изключил.Вероятно цялата работа идва от това че излъчването е на 60хц и като са пуснати 100хц прави някакво псевдо опресняване - то затова и многото херцове не са голяма полза.Добре поне че вече има все повече предавания в 16:9 че и формата на екрана щеше да е неподходяща Аз го гледам моя на един специфичен - ръчно настройван зуум - така че странично е до границите на екрана, лееееко сплескани хората - така че да не се забелязва почти и загуба на картина отгоре и отдолу - по малко - така че събтитрите на Дискавъри на са ми на ръба на екрана а отгоре да губя част от логото на канала. Така хем всичко виждам, хем не ми са сплескани главите на хората
Коментар
-
Я да се намеся тука .... имам опция на ТВ-то да се контролира от HDMI устройства.Аз го разбирам така - ОN & OFF при поява на сигнал по HDMI.Въпроса е, че нито от видеокарта работи , нито от HDMI приемник.Кабелите , с които пробвам са китайско китайски. Възможно ли е в това да е проблема ?F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
emzo написа:Я да се намеся тука .... имам опция на ТВ-то да се контролира от HDMI устройства.Аз го разбирам така - ОN & OFF при поява на сигнал по HDMI.Въпроса е, че нито от видеокарта работи , нито от HDMI приемник.Кабелите , с които пробвам са китайско китайски. Възможно ли е в това да е проблема ?Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
След като вече съм с LED телевизор-(почти)компютър с всевъзможни екстри, днес посетих кабелния оператор да ги попитам как стои въпроса с каналите с HD качество. Предложиха ми два варианта, а именно да заменят стария цифров приемник с: 1. Карта, при което печеля това, че ще съм с едно устройство в контакта по-малко и се избягвало влошаването на сигнала от скарт кабела и буксата.2. HD приемник(срещу 30 лв. еднократно), при което печеля HBO, Eurosport и още 1-2 канала, които не гледам, в HD качество. Кое е по-добре да избера? Клоня към карта, защото хем няма да плащам 30 лв., хем засега само 3-4 канала се предлагат и в HD формат.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар