Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какъв телевизор да си взема 10.2010-10.2014

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Дидо, моля те кажи как моя Panasonic TX-L32S20E да му подкарам филмите. Четох отрицателни мнения за плейрите на Панасоник.

Коментар

coolboby написа:
      Дидо, моля те кажи как моя Panasonic TX-L32S20E да му подкарам филмите. Четох отрицателни мнения за плейрите на Панасоник.
      Мисля, че няма начин. Той е само с карт-четец, нали?И чете само снимки и клипчета, снимани във формат MOV (ако не се лъжа).Не знам подробности, но моя приятел Коко, с когото заедно си взехме тв-тата, си купи подобен Панасоник, и после си реши проблема, като за 40 лв си купи някакво китайско ДВД с УСБ, което чете всичко. И субтитри на всякакви езици.

Коментар

snake написа:
        ...просто ми казаха, че са най-добри....
        Що да не ти вземат едни 300-400 лв отгоре?!?

Коментар

На ЛЕД по-хубавото е, че ти пести ток. ЛЦД филипса ми харчи около 100 вата (по книжка го дават 125 на макс яркост и т.н.), една 32-ка ЛЕД ще ти е около 30 вата.Не знам как се презареждат тея очила, те по принцип са с тея плоските батерии като на часовниците и една батерия издържа около 70 часа гледане на 3д. От вчера до днес цените са паднали с около 130лв, в ТМ Д6000 беше 1129лв, сега е 999лв + 80лв очила = 1079лв. Онлайн покупката от Технополис ти излиза на същата цена защото имаш 10лв доставка. Но по-добре иди и го купи от магазин и много внимавай за ЛЕД подсветката да не е на облаци.Караш ги да ти пуснат на черен фон примерно финалните надписи на филма, издуваш яркостта до макс и гледаш да няма нещо такова:http://www.jezweb.dsl.pipex.com/imag...reen.jpgАко има само в 4-те ъгъла е нещо нормално.
          Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Immortal написа:
            coolboby написа:
            Мисля, че няма начин. Той е само с карт-четец, нали?И чете само снимки и клипчета, снимани във формат MOV (ако не се лъжа).Не знам подробности, но моя приятел Коко, с когото заедно си взехме тв-тата, си купи подобен Панасоник, и после си реши проблема, като за 40 лв си купи някакво китайско ДВД с УСБ, което чете всичко. И субтитри на всякакви езици.
            Уфф, аман вече! Защо не съм гледал като съм купувал. Преди 3 години пак брах ядове със Самсунг. И сега само събира прах.

Коментар

Yavor написа:
              jenshen73 написа:
              Те и двата са LCD (ЛСД по твоему), разликата е, че единия (ЛСД пак по твоему) се осветява от луминесцентна лампа, а другия от светодиоди.
              Бъркаш.И двата са с ЛЕД подсветка.Единия е 100хц, а другия някакви странни неща има написани.Интересното е че по евтиния е с повече шукарийки - вземай него.
              Не бъркам, защото цитирам конректен колега, който пишеше за неговия си ЛСД и за ЛЕД от офертата.
              Steliyan's Life!
              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

coolboby написа:
                Immortal написа:
                coolboby написа:
                Уфф, аман вече! Защо не съм гледал като съм купувал. Преди 3 години пак брах ядове със Самсунг. И сега само събира прах.
                Имам наличен плеър на Апейсър, който е с мрежа + 2УСБ порта, работи прекрасно, но не плейва звукът на филми с ДТС кодиране. Струва 90лв.
                Steliyan's Life!
                FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Ето го и въпросния Самсунг. Предполагам това е матрицата, т.е. няма смисъл от ремонт.Модела е LE26S81B
                  Прикачени файлове

Коментар

Immortal написа:
                    spark написа:
                    На Филипса БГ субтитри се съмнявам да извадиш
                    Не се съмнявай. Всички ФИЛИПСи от 2010 насам си четат нормално кирилица. Само трябва да е в Уникод - прехвърлянето отнема 3 секунди на компютъра. Отваряш файла със субтитрите с Нотпад, записваш го отново, като указваш кодировка Уникод и си готов. И шрифта на субтитрите, който плеъра вади е много приятен.
                    Ееее имаш една бира от мен.....Как не се сетих за кодировката на субтитрите....цял ден се мъча да ги подкарам и не става и не става...
                    Lancia Lybra 2,4JTD '03
                    Фиат Браво 1.9TD75 '97
                    Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
                    Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Коментар

coolboby написа:
                      Ето го и въпросния Самсунг. Предполагам това е матрицата, т.е. няма смисъл от ремонт.Модела е LE26S81B
                      Не ми се вярва да е в матрицата проблема, но не е невъзможно. Така као гледам снимката, матрицата май си работи нормално. Преди нея има едни други чипове, най-вероятно там е проблема. Дори е много вероятно да липсва напрежение - 3,3 V , защото само подсветката работи. Когато матрицата е изключена, става почти прозрачна, затова виждаш бял екран. А като изготи или се пречупи се получават обикновено вертикални линии с различни цветове или става на петна.
                      Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Веднъж матрицата е сменяна гаранционно.Предполагам в сервиза няма да ми откажат диагностика.

Коментар

coolboby написа:
                          Веднъж матрицата е сменяна гаранционно.Предполагам в сервиза няма да ми откажат диагностика.
                          Диагностиката се заплаща. Това е цената която се води труд. Другото са резервни части.
                          Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

snake написа:
                            Като ще взема да си го поръчам онлайн за 1069 лв. с подарък 1 бр. 3D презареждащи се очила, каквото и да означава това. Пък ако ще да се разчуе .А, Дидо, твоя пост не го бях видял. Не държа на LED, просто ми казаха, че са най-добри. А телевизор купувам веднъж на 7-8 г. и гледам уж да е най-доброто. Сега видях, че в Техномаркет в Мол ъф София имат в наличност първия ми избор: Philips 32PFL6606. В неделя съм в София, така че ще мина да го видя. Ще видя и твоя филипс, ако го имат. Ако ми хареса качеството, колко му е да го взема. Все пак винаги е добре да се спести някой лев.
                            Това с презареждащата се батерия означава, че са с вградена акумулаторна батерия, като се замисля вЕрно малко странно са го написали

Коментар

Днес купих телевизор от Метро Пловдив2: Philips 32PFL6606 . Страхотно качество на картината, просто между всички наредени телевизори той видимо се открояваше. Може и да е до настройки, но той беше кристален в сравнение с останалите. Но субтитрите не тръгнаха. В магазина си носех само една флашка с филм в MKV формат. Филмът тръгна, но не и субтитрите. Някаква лелка, която отговаряше за телевизорите, ми гарантира, че в друг формат ще тръгнат. И го купих. С подарък някаква джаджа за 70 лв., която все още не знам за какво се използва.Но субтитри на български така и не подкарах. Правих, струвах, конвертирах, уж нещо ги добавях и към филма - йок. Единствено, когато субтитрите са записани в ANSI формат, ги показва, но на маймуница. Ако са записани в други формати, дори не ги и показва. Ако някой се сеща за нещо, ако имате идея как да ги подкарам, подсказвайте днес, защото утре отивам да го връщам.
                              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
                                Днес купих телевизор от Метро Пловдив2: Philips 32PFL6606 . Страхотно качество на картината, просто между всички наредени телевизори той видимо се открояваше. Може и да е до настройки, но той беше кристален в сравнение с останалите. Но субтитрите не тръгнаха. В магазина си носех само една флашка с филм в MKV формат. Филмът тръгна, но не и субтитрите. Някаква лелка, която отговаряше за телевизорите, ми гарантира, че в друг формат ще тръгнат. И го купих. С подарък някаква джаджа за 70 лв., която все още не знам за какво се използва.Но субтитри на български така и не подкарах. Правих, струвах, конвертирах, уж нещо ги добавях и към филма - йок. Единствено, когато субтитрите са записани в ANSI формат, ги показва, но на маймуница. Ако са записани в други формати, дори не ги и показва. Ако някой се сеща за нещо, ако имате идея как да ги подкарам, подсказвайте днес, защото утре отивам да го връщам.
                                Телевизорът ти не декодира някои формати на DTS звук, а новите релийзи идват с DTS.Инак цялата 6-а серия на Самсунг от 2011, т.е. D6xx0 е дефектна и не поддържа FullHD 3D и е пълна набутка да се дават пари за това. До този момент не са успели да си оправят проблема с 3D-то и по цял свят си връщат телевизорите!

Коментар

Working...
                                X