Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какъв телевизор да си взема 10.2010-10.2014

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

От около година,а може и повече не съм сигурен,големите хипермаркети си подържат сервиз на всичко което продават.Смисъл Роял електроник подържаха jvc,а в момента го подържат и К&К(сервиза на техномаркет).Сони е към фирма АШ но в момента се подържа и от Роял.Така че колега "orcinus" наистина ти е старо инфото.А по въпроса че сони и панасоник не влизали в сервиза поради простата причина че не се купували искам да ти кажа че жестоко си заблуден в тази насока.Купуват се и още как,но както казах не се развалят.От къде черпя инфото ли......казах по горе че познавам маистори в почти всички сервизи(не само в роял) и мога доста неща да разказвам за техниката( "родната "която купуваме).Важното е когато отидеш да си купуваш телевизор наи вече да се замислиш за какво го купуваш и за колко време.Днес гледам рекламират 32" FINLUX само за 599лв.хихихихихихихихихихихих.голям смях.Ами сони или самсунг или панасоник са само 80лв по скъпи,пак със същите характеристики.Нали взимаш нещо с нагласата да го гледаш дълго време и да е хубаво с хубава картина.Някои казват ама те имали голяма гаранция.Е имат но каква е файдата да почнеш да обикаляш сервизите като луд.Така че избора си е на този които купува телевизор а аз просто си казвам мнението нищо повече.Не агитирам никои.Всеки е свободен да си купи каквото му е на сърце. :D :D :
    FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила

Коментар

Те разни майстори разправят, че и Гоуфо не се чупи... Като чуя, че нещо не се чупи и ми опротивява.
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

хихихихихи :D :D :D :D Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
        FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила

Коментар

kiro_of_the_day написа:
          VesMil написа:
          Какъвто и да всемеш все тая, чудя се какво толкова се чудите ,когато купувате нещо. Все едно живота Ви зависи от това. Влизаш в магазина харесваш си и си купуваш, По дяволите това е само една ВЕЩ!!!!!
          Така е по дяволите - само едно вещ е!Но за 1 500 лв. вече можеш да си купиш Марея! И тя е само една вещ...
          И ?Тя тая Мареа ще е мале,мале.То не беше мерене то не беше чудо,досега щеше два да съм си взел.Най-добре си карай със стария Тв.

Коментар

Абе айде който го дразни темата да не чете моля. Ще си избирам колкото си ща.не вземам щото чакам другата седмица техномаркета да им излезе коледната дипляна. Не съм приритал днеска да имам телевизор. А мнението ще си сменям ако ща три пъти на ден.Айде някой да отвори тема ’син или зелен фиат’ и да видим няма ли да направи 50 страници бистрене. Затова е форум, затова е ’общи приказки’ раздела.Искам Сони, защото отзивите наистина са за сравнително неразваляща се машина. Не само от сервизи и майстори съдя. Отварям разни форуми, има два три по специализирани и вътре здраво ’самсунг проблем’. То просто ми се наби в очи това. Подминавам градския фолклор, че, разбираш ли, Сони нямали сервизна мрежа в Япония, понеже толкова рядко се разваляли, че няма сметка да се поддържа персонал и база, по-добре да се смени. Аз много мразя да се занимавам с ремонти. Сервизите са с лоша база и некадърни майстори, да ме прощават, масово. Не може да ми казва майстора, че няма уред с който да замери един кликсон на колко градуса отваря и затваря и за да разбера дали това е проблема трябва да си купя целия нагревател барабар с кликсоните за 135лв. При положение че самия нагревател си работи перфектно. Но това е друга тема. Ако има даже имагинерна възможност една марка да е по-корава, предпочитам нея. Другото което не ми харесва в самсунг е че какъвто панел се падне-такъв. Може и да е гаден, може и да е хубав, рулетка. И трябва да надничам през решетки отзад, да светя с фенерчета и други цигании че да разбера какво купувам. Така че затова съм се насочил към Сони. А и ме кефи, не е ли това най-важното.

Коментар

ls1 написа:
              Абе айде който го дразни темата да не чете моля. Ще си избирам колкото си ща.не вземам щото чакам другата седмица техномаркета да им излезе коледната дипляна. Не съм приритал днеска да имам телевизор. А мнението ще си сменям ако ща три пъти на ден.Айде някой да отвори тема ’син или зелен фиат’ и да видим няма ли да направи 50 страници бистрене. Затова е форум, затова е ’общи приказки’ раздела.Искам Сони, защото отзивите наистина са за сравнително неразваляща се машина. Не само от сервизи и майстори съдя. Отварям разни форуми, има два три по специализирани и вътре здраво ’самсунг проблем’. То просто ми се наби в очи това. Подминавам градския фолклор, че, разбираш ли, Сони нямали сервизна мрежа в Япония, понеже толкова рядко се разваляли, че няма сметка да се поддържа персонал и база, по-добре да се смени. Аз много мразя да се занимавам с ремонти. Сервизите са с лоша база и некадърни майстори, да ме прощават, масово. Не може да ми казва майстора, че няма уред с който да замери един кликсон на колко градуса отваря и затваря и за да разбера дали това е проблема трябва да си купя целия нагревател барабар с кликсоните за 135лв. При положение че самия нагревател си работи перфектно. Но това е друга тема. Ако има даже имагинерна възможност една марка да е по-корава, предпочитам нея. Другото което не ми харесва в самсунг е че какъвто панел се падне-такъв. Може и да е гаден, може и да е хубав, рулетка. И трябва да надничам през решетки отзад, да светя с фенерчета и други цигании че да разбера какво купувам. Така че затова съм се насочил към Сони. А и ме кефи, не е ли това най-важното.
              Във интерес на истината е така,скоро си давах домашното кино на ремонт във гаранционния сервиз на ТеМар и вътре беше пълно предимно със Самсунг.

Коментар

ls1 написа:
                Така че затова съм се насочил към Сони. А и ме кефи, не е ли това най-важното.
                Имаше една реклама на Сони навремето, която по памет беше нещо като:"Намерете Сони...! Купете Сони...!!! ... Откраднете... Сони!"

Коментар

galinchooo написа:
                  От около година,а може и повече не съм сигурен,големите хипермаркети си подържат сервиз на всичко което продават.Смисъл Роял електроник подържаха jvc,а в момента го подържат и К&К(сервиза на техномаркет).Сони е към фирма АШ но в момента се подържа и от Роял.Така че колега "orcinus" наистина ти е старо инфото.А по въпроса че сони и панасоник не влизали в сервиза поради простата причина че не се купували искам да ти кажа че жестоко си заблуден в тази насока.Купуват се и още как,но както казах не се развалят.
                  Проверих - РОЯЛ сервиз НЕ поддържа Сони - официален сервиз са на JVC, LG Electronics, SANG, HAIER, BEKO, TAURUS, CANDY, TANNOY, JBL - HARMAN KARDON. Сони се поддържа най-разпространено от ЛАС сервиз. Фирма АШ не знам каква е, вероятно е фирма, с която някъде на местно ниво е сключен договор за поддръжка.Че Сони не се развалят или Панасоник...ОК, моето мнение е друго, наблюденията също. Преди седмица две Сонита (32-ки), нови, среден клас, неразпечатвани -едното за 3 дни, другото за 2 дни - дадоха дефект, който води до смяна на матрица. Да ти кажа ли какво си купиха тези приятели накрая след като им смениха първия телевизор и новият също дефектира? Ами не беше Сони. Една 40-ка (нова, купена преди 2 месеца) - вади вертикални черти през целия екран когато и скимне - а е висок клас и не е ходила в сервиз още, защото човекът няма време, а и не е показвала дефекта от няколко дни. Знам, че един-два такива примери не могат да бъдат показателни, но са реални и с тях се опитвам да ти обясня, че твоите виждания и "аргументи" как не се разваляли са неприемливи и неверни.Това, че в сервизите има най-много Самсунг - ами какво да има, като това най-много се купува.От както Тошиба извадиха хубави модели миналата година и някой взе, че ги внесе, започна много да се продава и тя. В един форум напълниха 100 страници с въпроси за Тошиби, а преди това имаше 5-6

Коментар

Някой да има наблюдения от това: http://www.technopolis.bg/b2c/detail.../P11090103/LEDИма си почти всичко... Остава май само да ходя да го видя ин виво...

Коментар

ls1 написа:
                      Ти можеш колкото искаш да си сменяш мнението, ние можем да се ядосваме, наистина е за това форума. Обаче лично на мен всички тези "Какво мислите за..." са много смешни. Баси, всеки си има глава на раменете. Бас държа, че всички мнения от темата вече си ги срещал в други сайтове, които си чел. И ползвата е нулева. Един загубен телевизор, какво толкова? Сякаш е някаква невероятна инвестиция или пък сякаш за 1500 лева наистина мислиш, че ще превърнеш хола си в кино? Чел съм ти постовете, интелигентен и, което е по-важно, разумен човек си, какво толкова му мислиш.Корава марка? Аз имам не знам си колко електроуреда вкъщи, откак аз се грижа за къщата, вече 8 години, не ми се е развалил нито един, с изключение на изгоряло реле на 6 годишно бойлерче. Ще кажете, че техниката гърми като фойерверки по Нова година.Ето, казвам ти - от 15 години всичките ми телевизори са Филипс, не съм имал проблем. Сестра ми имат 42 инча Сони, на което на 2рата година сменяха някаква част и 2 месеца бяха без него.
                      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                        Някой да има наблюдения от това: http://www.technopolis.bg/b2c/detail.../P11090103/LEDИма си почти всичко... Остава май само да ходя да го видя ин виво...
                        Ценово погледнато, бест промоцията на Технополис У градо (Кюстендил), вече е факт, както и за цялата верига. На Техномаркет най-добрата промоция започва в петък. Този Панасоник към момента е добра оферта - ценово говоря. Сам прецени дали да изчакаш до петък и да видиш какво ще излезе в топ промоцията на конкуренцията на вашия магазин или да купиш веднага. Цената на Панасоника няма да се вдигне до края на годината. Гарантирано.

Коментар

А сега като излязоха всички промоции, кажете има ли нещо интересно 32-37 инча
                          Lancia Lybra 2,4JTD '03
                          Фиат Браво 1.9TD75 '97
                          Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
                          Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Коментар

Ако говорим за марки - на мен лично Сони ми паднаха страшно много в очите, след като лаптопа ми Сони Вайо, струващ 2 пъти повече от на брат ми ACER-а, вече е за боклука... Първо му отказа ДВД-то, което незнайно защо не е марка Сони, а някаква неизвестна за мен японска уж марка Mashita (не е Matsushita)...След това батерията ми почна да държи по 4-5 минути, и то много бързо се срина от първоначалните 2 часа...После ми угасна и дисплея... изгорял инвертор...На брат ми Есъра си работи, държи по 40-50 минути все още, а ги ползваме почти еднакво с него, купувани са по едно и също време... Че е красив, красив е... ама... сега се ползва като стационарен компютър, закачен винаги в тока и с външен монитор...Тъй че марка, марка... ама в много случаи е само името, без никакво покритие.

Коментар

Immortal написа:
                              Ако говорим за марки - на мен лично Сони ми паднаха страшно много в очите, след като лаптопа ми Сони Вайо, струващ 2 пъти повече от на брат ми ACER-а, вече е за боклука... Първо му отказа ДВД-то, което незнайно защо не е марка Сони, а някаква неизвестна за мен японска уж марка Mashita (не е Matsushita)...След това батерията ми почна да държи по 4-5 минути, и то много бързо се срина от първоначалните 2 часа...После ми угасна и дисплея... изгорял инвертор...На брат ми Есъра си работи, държи по 40-50 минути все още, а ги ползваме почти еднакво с него, купувани са по едно и също време... Че е красив, красив е... ама... сега се ползва като стационарен компютър, закачен винаги в тока и с външен монитор...Тъй че марка, марка... ама в много случаи е само името, без никакво покритие.
                              От кога казвам че като си купиш Сони или Панасоник си вземаш едно име,а не качество.Имах уредба Сони,вече е във небитието на братовчед ми също.Никога вече Сони.

Коментар

Immortal написа:
                                Малко извън темата,но Matsushita electric ltd. е компанията държаща National, Panasonic, Technics :D
                                Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                                Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Working...
                                X