Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какъв телевизор да си взема 10.2010-10.2014

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

jenshen73 написа:
    dimitrof9009 написа:
    Струва ми се добър вариант за 3Д 40 инча . http://www.technomarket.bg/products/...ung-ue-40d6000
    1500кинта? За телевизор? Шегуваш ли се?
    Вълнуващо е да влезеш във форума на 40’’ телевизор или да загледаш някой турски сериал на 3Д :D
    Fiat Bravo 103 1996

Коментар

Kuku написа:
      Е, защо де?Аз съм дал 1440лв..... с лихвата по кредита, който погасих предсрочно - нямаше как да се прецакам повече от това ама поне съм страшно доволен!
      И аз се прецаках преди две години и половина - дадох 1480лв за 42" LG.... Ама ко да прайш - кеф цена няма....Не че сега ако купувах шях да взема същия модел като моя - има го тук таме изостанал по за 850-900лв...Ама не - пак щях да дам 1500лв за новия модел, щот съм тъп...
      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Kuku написа:
        Е, защо де?Аз съм дал 1440лв..... с лихвата по кредита, който погасих предсрочно - нямаше как да се прецакам повече от това ама поне съм страшно доволен!
        Кики, не така де. 1500лв. за телевизор? Чакай сега, това са 150 кила пържоли ЕКСТРА качество с доказан произход и не от задните бутове на квартално куче. Аз за 42" телевизор не давам повече от 829лв. за нов и то щото Филипси има на тази цена. Иначе, ако аз ще си купувам телевизор - ще е най-евтиния възможен, ако може - без никакви тунери и без това кабелните доставчици на телевизия дават такива. Да казвам ли, че в момента съм с един Самсунг 37", който купих от немай къде след като изтървах и счупих моя телевизор? Купих гнусмас-а за 400лв. и ми върши идеална работа с 2те си HDMI-та. Толкоз.
        Steliyan's Life!
        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
          jordan85 написа:
          Следя темата с интерес,тъй като и аз мисля да си направя един коледен подарък Като марки съм се спрял на LG или Samsung.
          Както писах по-горе - Самсунг само след стриктна проверка със сайта на Самсунг. Щото в ТМ има модели, които не са ги чували в Самсунг.
          Добре, де, ясно, кои са тези телевизори, все пак се продават под тази марка? Ако Самсунг не са чували за тях, предполага се, че са някакви ментета. Тогава защо като се развали един такъв телевизор, купен от някое Техно, Самсунг изпращат части за него? Според мен някои модели, които ги няма в сайтовете, Самсунг много добре си ги знаят, просто не са за белите държави и поради това уж официално такива телевизори няма.

Коментар

Айде и аз да питам, колко от вас, които имате "яки" телевизори, се възползвате от екстрите, които предлагат? Това при положение, че повечето от вас си ползват телевизора като най-обикновен монитор... За качество на картина не говорим в случая.
            jenshen73 написа:
            Иначе, ако аз ще си купувам телевизор - ще е най-евтиния възможен, ако може - без никакви тунери и без това кабелните доставчици на телевизия дават такива.
            Alfa 159 SW 2.4 Ti
            Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
            "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Е как да не говорим за качество на картината?! А за какво друго да говорим?!Айде да не смятаме ’Колко пари бих дал за телевизор’ ами ’колко пари бих дал за телевизор и телефон’. Щото радетеля за ’пражоли вместо телевизори’ доскоро беше с айфон, нал тъй?

Коментар

gamma написа:
                Айде и аз да питам, колко от вас, които имате "яки" телевизори, се възползвате от екстрите, които предлагат? Това при положение, че повечето от вас си ползват телевизора като най-обикновен монитор... За качество на картина не говорим в случая.
                jenshen73 написа:
                Иначе, ако аз ще си купувам телевизор - ще е най-евтиния възможен, ако може - без никакви тунери и без това кабелните доставчици на телевизия дават такива.
                Аз се възползвам - гледам си телевизора, ползвам му цифровия тунер за кабелната телевизия - с него я ловя, а не с някакви евтини изпълнения от тия дето ги раздават операторите - разликата е голяма, ползвам му непрекъснато медия плеъра за да гледам филми.Друго не се сещам, май други екстри няма.
                Айде да не смятаме ’Колко пари бих дал за телевизор’ ами ’колко пари бих дал за телевизор и телефон’. Щото радетеля за ’пражоли вместо телевизори’ доскоро беше с айфон, нал тъй?
                Радетеля за пражоли не прави сметка колко кила свинско е изпуснал като си е купувал неговия И му се чидя на Женшена - уж е високо-технологична личност, па налита на калпава техника...Или е много разочарован от нещо, или го е натиснала кризата на средната възраст и е прегърнал опортюнизма
                Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Аз бих стоял гладен, но предпочитам да си купя маркова техника. Щайга да е, ама да пише Сони или нещо подобно. Нео и тем подобни изобщо не ги гледам - никога не бих си взел такова нещо, че да ме дразни и да го бръмна през терасата после :D Максимум 1500 бих дал за телевизор, но минимум 46 инча. Но това ще стане най-рано другата есен, сега просто не ми е приоритет купуването на телевизор.
                  Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Orcinus написа:
                    jenshen73 написа:
                    jordan85 написа:
                    Следя темата с интерес,тъй като и аз мисля да си направя един коледен подарък Като марки съм се спрял на LG или Samsung.
                    Както писах по-горе - Самсунг само след стриктна проверка със сайта на Самсунг. Щото в ТМ има модели, които не са ги чували в Самсунг.
                    Добре, де, ясно, кои са тези телевизори, все пак се продават под тази марка? Ако Самсунг не са чували за тях, предполага се, че са някакви ментета. Тогава защо като се развали един такъв телевизор, купен от някое Техно, Самсунг изпращат части за него? Според мен някои модели, които ги няма в сайтовете, Самсунг много добре си ги знаят, просто не са за белите държави и поради това уж официално такива телевизори няма.
                    Refurbished ин Поланд Общо взето са истински модели на Самсунг (т.е. много добре се знаят), но са с променени продуктови кодове след излизането от рефърбишмънта. Не пиша празни приказки.
                    ls1 написа:
                    Е как да не говорим за качество на картината?! А за какво друго да говорим?!Айде да не смятаме ’Колко пари бих дал за телевизор’ ами ’колко пари бих дал за телевизор и телефон’. Щото радетеля за ’пражоли вместо телевизори’ доскоро беше с айфон, нал тъй?
                    До март месец тази година, да съм съсвем честен. Като от март месец миналата година айфона го ползвах основно като телефон и скъп тефтер (пишех си бележките в тефтера му)... Но какво качество на картина очакваш на телевизия преминала през 2 обработки? Не знам точно с какво си вадиш хляба, но ако успееш да ми обясниш как ефирната NovaTV ще стане много по-добра на телевизора за 5999лв. от колкото на някой за 599??? Ъ? И какво общо има айфона ми закупен за 400лв. (при нормална цена от 1200лв) преди 3 години с телевизор, който ще купиш за 1500 при положение, че има за 829? Ама съвсем примерно. Или и ти само се заяждаш с мен, щото е по-интересно? HD филми от Замунда? HD телевизиите, които стават май започват и свършват със ZenTV.П.П. Женшена не го мислете, кризата и да го лови - роб на нещо, което ползва за нощна лампа няма да стане.
                    Steliyan's Life!

Коментар

Ауууу, телефон за 400лв? Кажи ми, с какво е по-добре чуването на тоя телефон за 400лв от друг за 50лв? Аз ще съм с телевизор дето няма и два пъти по-скъп от твоя, а ти с телефон двайсет пъти по-скъп от моя? Тъпо нали? А сега предлагам да спрем да си гледаме копанките.Излезе коледната дипляна на Технополис днеска. Нищо интересно за мен . Чакам другата седмица Техномаркета какво ще пуснат и тръгвам да оглеждам.

Коментар

ls1 написа:
                        Ауууу, телефон за 400лв? Кажи ми, с какво е по-добре чуването на тоя телефон за 400лв от друг за 50лв? Аз ще съм с телевизор дето няма и два пъти по-скъп от твоя, а ти с телефон двайсет пъти по-скъп от моя? Тъпо нали? А сега предлагам да спрем да си гледаме копанките.Излезе коледната дипляна на Технополис днеска. Нищо интересно за мен . Чакам другата седмица Техномаркета какво ще пуснат и тръгвам да оглеждам.
                        Както писах - айфоня съм го продал. Сега съм със съвсем обикновен глупав телефон. Моя телевизор е само 400лв., втора употреба
                        Steliyan's Life!

Коментар

sugarboy написа:
                          Аз бих стоял гладен, но предпочитам да си купя маркова техника. Щайга да е, ама да пише Сони или нещо подобно. Нео и тем подобни изобщо не ги гледам - никога не бих си взел такова нещо, че да ме дразни и да го бръмна през терасата после :D Максимум 1500 бих дал за телевизор, но минимум 46 инча. Но това ще стане най-рано другата есен, сега просто не ми е приоритет купуването на телевизор.
                          Само дето Сони 46" за тея пари няма май. Имам предвид дето не е орязано.

Коментар

ls1 написа:
                            sugarboy написа:
                            Само дето Сони 46" за тея пари няма май. Имам предвид дето не е орязано.
                            Е Филипс, Панасоник и Шарп от кога не са марки? А ти като толкова държиш на качеството защо не се огледаш и за някой Шарп? Чувам, че имали уникални модели (и цени, но това си е личен хейт). Мой близък приятел е вече с 2 Шарпа и не иска да чуе за други марки. И да кажеш, че няма къде да видиш - цял МОЛ си имат
                            Steliyan's Life!

Коментар

Шарп - от Узунов и батерийка не бих си купил.Панасоника четох плюсове и минуси и ми се уплаши окото. Филипса по-добри са отзивите...Общо взето като прерових форумите общото мнение е Самсунг или Сони, ЛГ добър компромис. Самсунг явно предлагат повече за по-малко пари, но като разгледаш заглавията на темите двайсет ’самсунг проблем’ и една ’сони проблем’. Сони гаранцията е пет години, ако не се лъжа дори и ’по вина на клиента’. Досегашния ми телевизор е самсунг, и въпреки че е црт, т.е. нищо общо със сегашните, все пак съм намразил марката. А и чисто технологично ей товаhttp://www.sony.bg/hub/600hz-tv-and-200hz-tv-comparedми харесва. Нищо че сигурно в него има бая реклама. За съжаление обаче читав 46" Сони до 1500лв май няма, тъй че може и да се наложи да падна на 40", колкото и да не ми се ще...

Коментар

А Тошиба-та къде се вписва в родната картинка. Че нещо и аз имам мераци, но по постни. Да кажем до към 800лв.

Коментар

Working...
                                X