jenshen73 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какъв телевизор да си взема 10.2010-10.2014
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Kuku написа:Е, защо де?Аз съм дал 1440лв..... с лихвата по кредита, който погасих предсрочно - нямаше как да се прецакам повече от това ама поне съм страшно доволен!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Kuku написа:Е, защо де?Аз съм дал 1440лв..... с лихвата по кредита, който погасих предсрочно - нямаше как да се прецакам повече от това ама поне съм страшно доволен!Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Orcinus
jenshen73 написа:jordan85 написа:Следя темата с интерес,тъй като и аз мисля да си направя един коледен подарък Като марки съм се спрял на LG или Samsung.
Коментар
-
Айде и аз да питам, колко от вас, които имате "яки" телевизори, се възползвате от екстрите, които предлагат? Това при положение, че повечето от вас си ползват телевизора като най-обикновен монитор... За качество на картина не говорим в случая.jenshen73 написа:Иначе, ако аз ще си купувам телевизор - ще е най-евтиния възможен, ако може - без никакви тунери и без това кабелните доставчици на телевизия дават такива.Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
gamma написа:Айде и аз да питам, колко от вас, които имате "яки" телевизори, се възползвате от екстрите, които предлагат? Това при положение, че повечето от вас си ползват телевизора като най-обикновен монитор... За качество на картина не говорим в случая.jenshen73 написа:Иначе, ако аз ще си купувам телевизор - ще е най-евтиния възможен, ако може - без никакви тунери и без това кабелните доставчици на телевизия дават такива.Айде да не смятаме ’Колко пари бих дал за телевизор’ ами ’колко пари бих дал за телевизор и телефон’. Щото радетеля за ’пражоли вместо телевизори’ доскоро беше с айфон, нал тъй?Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Аз бих стоял гладен, но предпочитам да си купя маркова техника. Щайга да е, ама да пише Сони или нещо подобно. Нео и тем подобни изобщо не ги гледам - никога не бих си взел такова нещо, че да ме дразни и да го бръмна през терасата после :D Максимум 1500 бих дал за телевизор, но минимум 46 инча. Но това ще стане най-рано другата есен, сега просто не ми е приоритет купуването на телевизор.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Orcinus написа:jenshen73 написа:jordan85 написа:Следя темата с интерес,тъй като и аз мисля да си направя един коледен подарък Като марки съм се спрял на LG или Samsung.ls1 написа:Е как да не говорим за качество на картината?! А за какво друго да говорим?!Айде да не смятаме ’Колко пари бих дал за телевизор’ ами ’колко пари бих дал за телевизор и телефон’. Щото радетеля за ’пражоли вместо телевизори’ доскоро беше с айфон, нал тъй?Steliyan's Life!
Коментар
-
Ауууу, телефон за 400лв? Кажи ми, с какво е по-добре чуването на тоя телефон за 400лв от друг за 50лв? Аз ще съм с телевизор дето няма и два пъти по-скъп от твоя, а ти с телефон двайсет пъти по-скъп от моя? Тъпо нали? А сега предлагам да спрем да си гледаме копанките.Излезе коледната дипляна на Технополис днеска. Нищо интересно за мен . Чакам другата седмица Техномаркета какво ще пуснат и тръгвам да оглеждам.
Коментар
-
ls1 написа:Ауууу, телефон за 400лв? Кажи ми, с какво е по-добре чуването на тоя телефон за 400лв от друг за 50лв? Аз ще съм с телевизор дето няма и два пъти по-скъп от твоя, а ти с телефон двайсет пъти по-скъп от моя? Тъпо нали? А сега предлагам да спрем да си гледаме копанките.Излезе коледната дипляна на Технополис днеска. Нищо интересно за мен . Чакам другата седмица Техномаркета какво ще пуснат и тръгвам да оглеждам.Steliyan's Life!
Коментар
-
sugarboy написа:Аз бих стоял гладен, но предпочитам да си купя маркова техника. Щайга да е, ама да пише Сони или нещо подобно. Нео и тем подобни изобщо не ги гледам - никога не бих си взел такова нещо, че да ме дразни и да го бръмна през терасата после :D Максимум 1500 бих дал за телевизор, но минимум 46 инча. Но това ще стане най-рано другата есен, сега просто не ми е приоритет купуването на телевизор.
Коментар
-
ls1 написа:sugarboy написа:Аз бих стоял гладен, но предпочитам да си купя маркова техника. Щайга да е, ама да пише Сони или нещо подобно. Нео и тем подобни изобщо не ги гледам - никога не бих си взел такова нещо, че да ме дразни и да го бръмна през терасата после :D Максимум 1500 бих дал за телевизор, но минимум 46 инча. Но това ще стане най-рано другата есен, сега просто не ми е приоритет купуването на телевизор.Steliyan's Life!
Коментар
-
Шарп - от Узунов и батерийка не бих си купил.Панасоника четох плюсове и минуси и ми се уплаши окото. Филипса по-добри са отзивите...Общо взето като прерових форумите общото мнение е Самсунг или Сони, ЛГ добър компромис. Самсунг явно предлагат повече за по-малко пари, но като разгледаш заглавията на темите двайсет ’самсунг проблем’ и една ’сони проблем’. Сони гаранцията е пет години, ако не се лъжа дори и ’по вина на клиента’. Досегашния ми телевизор е самсунг, и въпреки че е црт, т.е. нищо общо със сегашните, все пак съм намразил марката. А и чисто технологично ей товаhttp://www.sony.bg/hub/600hz-tv-and-200hz-tv-comparedми харесва. Нищо че сигурно в него има бая реклама. За съжаление обаче читав 46" Сони до 1500лв май няма, тъй че може и да се наложи да падна на 40", колкото и да не ми се ще...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар