Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какъв телевизор да си взема 10.2010-10.2014

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ls1 написа:
    Мерси, градски, за опита ти за помощ. Разбрах ти позицията, не е нужно допълнително да я доуточняваш.Други мнения моля!
    Ми изразходихме се Вярно е че ЛГ-то прави понякога малко номера с каналите, но пък Самсунга има гадния навик да си ги подрежда сам по азбучен ред, което мене не ме кефи.... И разни други работи.Даже в къщи имам следния парадокс - едното ЛГ има проблеми с хващането на един от транспондерите - като го пренастройвам се налага да му го добавям ръчно, докато другия няма никакви проблеми... Сигнала е еднакво силен и при двата. И това стана след като доставчика ми направи някакви промени по излъчването.Така че понякога и тв-тата са виновни, друг път - доставчика, или и двете взети заедно.Каквото и да вземеш ще имаш перидо на свикване с особеностите му и на настройка докато ти хареса, а ти явно малко или много си капризен човек, в което няма нищо лошо!
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Чак па капризен...писах преди няколко мнения, искам 46", от тази година, плавни движения от телевизора, добра картина и разбирателство с кабелния ми оператор. Даже стрииминга съм го сложил като евентуалност. Нито съм искал разбирателства с юсб флашки, нито субтитри поддръжка, вграден плеър, 3д, PVR, ама отстрани да са входовете, ама интернет, специално дистанционно, ютюб...и т.н. На това ако му викате капризност...

Коментар

Плачеш за плазма :D

Коментар

Малко палачор съм, не е плазмата за мене. Пък и у нас се гледа на светло в голяма част от времето. А и в бюджета няма да мога да се вместя.

Коментар

Следя темата с интерес,тъй като и аз мисля да си направя един коледен подарък Като марки съм се спрял на LG или Samsung.
            Peugeot 307 2.0i ГИ
            ex: Fiat Brava 1.6 16V 90hp

Коментар

jordan85 написа:
              Следя темата с интерес,тъй като и аз мисля да си направя един коледен подарък Като марки съм се спрял на LG или Samsung.
              Както писах по-горе - Самсунг само след стриктна проверка със сайта на Самсунг. Щото в ТМ има модели, които не са ги чували в Самсунг.
              Steliyan's Life!
              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Днес ходих до Техночаркет да гледам кафемашини, че нашата сдава прогресивно багажа...Ей тази машинка ми хвана окотото от входа...А се оказа и евтина http://www.technomarket.bg/products/...-42lk430Има си всичко, работи великолепно...Е, не е лед, не е 3д ама...иначе си има всичко!

Коментар

Добре звучи. Ако не беше 50 херца щеше да е даже много добре.

Коментар

Хм, стоте херца винаги ги държа изключени, нищо че ги имам...Като се комбинират с оная функция ’реално кино’ става нещо много особено - все едно гледам театър - някак си нереално става изображението, някак си псевдо 3д ако искате - хората на преден план изпъкват, а фона се замътва и не мога да ги търпя...Но е добре да ги има де!А аз за това тв говорех защото с страхотно за цената да, а си модел 2011 - след нколко месеца ще се взема за не повече от 8стотака

Коментар

ls1 написа:
                      Кое му е добрето, като има Филипс на цена от 829лв. със същите параметри?
                      Steliyan's Life!

Коментар

Аз наскоро дръпнах "Аватар" на 3Д гледах го със обикновени синьо червени очила,доста добре се гледаше.Аз например след това което видях никога няма да дам една шапка пари за 3д телевизор.Гледам че и Хитачи пак са започнали да правят тв,и имат доста добри оферти.И каква е тази гаранция 5 г? ами и три да ме изкара те до тогава ще са паднали доста,баси и телевизорите.На жената и взех NEO 32 LSD TFT , мисля че беше 459 лв със USB 3-4 г да ме изкара пак добре те тогава ще са по 300 лв.Да няма да умирам със него,ходи грабвай нещо и да се приключва със дилемата.Дадох за двата си телевизора общо 1200 лв да подчертая единия беше на изплащане,ама за 1200 си имам два,един 37 Daewoo и един 32 Neo ако парите не са проблем за теб,може спокойно да си купиш едно име да речем Сони и да казваш че имаш сони.Да подчертая Daewoo го имам от 2009 а другия от 2010 до сега нямам проблем даже Неото се представя доста по добре.Никога не робувам на марки няма и да го направя,ама ако имам парички веднага ще си взема едно пионерче.

Коментар

jenshen73 написа:
                          ls1 написа:
                          Кое му е добрето, като има Филипс на цена от 829лв. със същите параметри?
                          а има и с IPS панел http://www.technomarket.bg/products/...ic-tx-l42g20es, също IPS и 100Hz модел, ама е по-скъп http://www.technomarket.bg/products/...кновено избягват да пускат друга ’вървежна’ марка близо до панасоника, щото единствената им разлика , е че нямат никаква прилика

Коментар

Струва ми се добър вариант за 3Д 40 инча . http://www.technomarket.bg/products/...ung-ue-40d6000
                            Fiat Bravo 103 1996

Коментар

dimitrof9009 написа:
                              Струва ми се добър вариант за 3Д 40 инча . http://www.technomarket.bg/products/...ung-ue-40d6000
                              1500кинта? За телевизор? Шегуваш ли се?
                              Steliyan's Life!

Коментар

Е, защо де?Аз съм дал 1440лв..... с лихвата по кредита, който погасих предсрочно - нямаше как да се прецакам повече от това ама поне съм страшно доволен!

Коментар

Working...
                                X