ls1 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какъв телевизор да си взема 10.2010-10.2014
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
-
Чак па капризен...писах преди няколко мнения, искам 46", от тази година, плавни движения от телевизора, добра картина и разбирателство с кабелния ми оператор. Даже стрииминга съм го сложил като евентуалност. Нито съм искал разбирателства с юсб флашки, нито субтитри поддръжка, вграден плеър, 3д, PVR, ама отстрани да са входовете, ама интернет, специално дистанционно, ютюб...и т.н. На това ако му викате капризност...
Коментар
-
jordan85 написа:Следя темата с интерес,тъй като и аз мисля да си направя един коледен подарък Като марки съм се спрял на LG или Samsung.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Днес ходих до Техночаркет да гледам кафемашини, че нашата сдава прогресивно багажа...Ей тази машинка ми хвана окотото от входа...А се оказа и евтина http://www.technomarket.bg/products/...-42lk430Има си всичко, работи великолепно...Е, не е лед, не е 3д ама...иначе си има всичко!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
Хм, стоте херца винаги ги държа изключени, нищо че ги имам...Като се комбинират с оная функция ’реално кино’ става нещо много особено - все едно гледам театър - някак си нереално става изображението, някак си псевдо 3д ако искате - хората на преден план изпъкват, а фона се замътва и не мога да ги търпя...Но е добре да ги има де!А аз за това тв говорех защото с страхотно за цената да, а си модел 2011 - след нколко месеца ще се взема за не повече от 8стотакаAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
ls1 написа:Добре звучи. Ако не беше 50 херца щеше да е даже много добре.Steliyan's Life!
Коментар
-
Аз наскоро дръпнах "Аватар" на 3Д гледах го със обикновени синьо червени очила,доста добре се гледаше.Аз например след това което видях никога няма да дам една шапка пари за 3д телевизор.Гледам че и Хитачи пак са започнали да правят тв,и имат доста добри оферти.И каква е тази гаранция 5 г? ами и три да ме изкара те до тогава ще са паднали доста,баси и телевизорите.На жената и взех NEO 32 LSD TFT , мисля че беше 459 лв със USB 3-4 г да ме изкара пак добре те тогава ще са по 300 лв.Да няма да умирам със него,ходи грабвай нещо и да се приключва със дилемата.Дадох за двата си телевизора общо 1200 лв да подчертая единия беше на изплащане,ама за 1200 си имам два,един 37 Daewoo и един 32 Neo ако парите не са проблем за теб,може спокойно да си купиш едно име да речем Сони и да казваш че имаш сони.Да подчертая Daewoo го имам от 2009 а другия от 2010 до сега нямам проблем даже Неото се представя доста по добре.Никога не робувам на марки няма и да го направя,ама ако имам парички веднага ще си взема едно пионерче.
Коментар
-
u_bo
jenshen73 написа:ls1 написа:Добре звучи. Ако не беше 50 херца щеше да е даже много добре.
Коментар
-
Струва ми се добър вариант за 3Д 40 инча . http://www.technomarket.bg/products/...ung-ue-40d6000Fiat Bravo 103 1996
Коментар
-
dimitrof9009 написа:Струва ми се добър вариант за 3Д 40 инча . http://www.technomarket.bg/products/...ung-ue-40d6000Steliyan's Life!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар