Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какъв телевизор да си взема 10.2010-10.2014

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ls1 написа:
    Kuku написа:
    Колеги, моя съвет е да купувате възможно най-големия диагонал, с възможно най-добрия екран..... останалото са подробности
    Доста помислих тези дни и все повече се убеждавам че това е вярното мнение.
    Ок. Съгласен и аз. Да кажем, че големината ще я различа...Обаче как се разбира дали една матрица е качествена?Някъде списъци ли има или продавача в ТЕХНО..... ти казва!? Съвсем сериозно питам.
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Доколкото прочетох доскоро го пишело отзад на етикета, обаче от тая година трябвало да се гледа отзад през отворчетата на телевизора на самата матрица отвътре какво пише. Луда работа .

Коментар

Момчета, под ’добър екран’ имах предвид на гледане

Коментар

При едно почти претичване през щанда за телевизори на Технополис погледа ми се спря на този модел:http://www.lg.com/bg/televizor-audio...r-42LV375S.jsp - цената му там е 1 299лв. Като големина мисля, че ще ми е екстра, въпреки че доскоро гледах най-много 37 инчови.Мисля, че за цената си предлага доста екстри...Някой има ли наблюдения върху конкретния модел и изобщо какво ще кажете-да му скачам ли?

Коментар

Адаш, още ли търсиш - горещо ти препоръчвам телевизора, който аз си купих преди два месеца за 1300лв.В момента е на уникална цена с 5 /пет/ години гаранция!!!http://www.technomarket.bg/products/...0eПросто прояви малко внимание първия месец и после се радвай на живота

Коментар

SONY колега, тва е марката на теливизори, може да нямат по красив дизайн от SAMSUNG примерно, но са много много по здрави ! Лед преди 3 месеца си взех от технополис 1300лв 42 ин4а. ако е плазма или LSD ше е по евтин и пак има перфектна картина ако имаш булсат или hd канали кво и да вземеш ше се гледа добре особено xxL
              Punto JTD
              http://prikachi.com/images/505/4734505h.jpg

Коментар

Ако държите да имате ЗДРАВ телевизор,които да ви служи дълги години, SONY е марката.Всичко друго е компромис.А компромис може да се направи с SAMSUNG тъи като SONY ползват матрица на SAMSUNG,но незнаино как са по здрави. :D От 7-8 години спрях да купувам каквато и да е техника различна от SONY и проблемите ми спряха.Верно малко по скъпи са но явно има защо. :D В момента имам 3 телевизора единият от които е на 7 години и имам чувството че ще ме надживее.хихихихи
                FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила

Коментар

Здрав - в смисъл ако го изпусна от прозореца ли?Стига с тия глупости! Сони една матрица не можаха да направят - телевизори ще им купувам - лежат на стари лаври и балъците се ловят.Адаш - понеже не е тупнАл тупАно - не съм купил и не търся активно. А и не знам - досега не съм се оглеждал за плазмени... Ма кой знае... Пък и си е 200 лв. надолу офертата - ма то сигурно ще дойде от разликата в тока после. Каква му е консумираната мощност от мрежата?

Коментар

Взимай си един LED телевизор и не се занимавай, 42 вата ми харчи 40" Самсунг. Като му намаля малко контраста и разните му екстри пада и на 30 вата.
                    Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

galinchooo написа:
                      Ако държите да имате ЗДРАВ телевизор,които да ви служи дълги години, SONY е марката.Всичко друго е компромис.А компромис може да се направи с SAMSUNG тъи като SONY ползват матрица на SAMSUNG,но незнаино как са по здрави. :D От 7-8 години спрях да купувам каквато и да е техника различна от SONY и проблемите ми спряха.Верно малко по скъпи са но явно има защо. :D В момента имам 3 телевизора единият от които е на 7 години и имам чувството че ще ме надживее.хихихихи
                      Аз имам 2 нео на по 8 и 9 години, които също имам чувството, че ще ме надживеят, така че не е необходимо да се охарчваш много, че да имаш ЗДРАВ телевизор. Обзалагам се, че моите 2 нео струват по-малко от единия от твоите сони. Имам и един двд плейър сони, който не ще да пуска едни двд-та, щото не били формАта, който харесва. За сметка на това един двд плейър куча марка, дето струва 1/3 от сонито пуска всичко, което му пъхнеш. Като дойде времето да си купувам ТВ, ще е на промоция и най-евтиното за размера, който търся. Да не забравяме, че гледането на твърде много ТВ води до необратимо затъпяване.
                      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

моето ДВД е Пионер и дори чинийка от кафе чете Стига марки ,вземай това което ти е по джоба и те кефи външно
                        "Ако някой те е оскърбил, не търси отмъщение - седни на речния бряг и скоро ще видиш как трупът му се носи по водата". Лао Дзъ

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                          Адаш - понеже не е тупнАл тупАно - не съм купил и не търся активно. А и не знам - досега не съм се оглеждал за плазмени... Ма кой знае... Пък и си е 200 лв. надолу офертата - ма то сигурно ще дойде от разликата в тока после. Каква му е консумираната мощност от мрежата?
                          Беше то, адаш....Реално не съм наясно как да измеря консумираната мощност конкретно от моя телевизор, НО чета по разни форуми, включително и чужбински, че реално консумираната мощност е около 150W за 42" плазма ’Панасоник’.

Коментар

Kuku написа:
                            kiro_of_the_day написа:
                            Адаш - понеже не е тупнАл тупАно - не съм купил и не търся активно. А и не знам - досега не съм се оглеждал за плазмени... Ма кой знае... Пък и си е 200 лв. надолу офертата - ма то сигурно ще дойде от разликата в тока после. Каква му е консумираната мощност от мрежата?
                            Беше то, адаш....Реално не съм наясно как да измеря консумираната мощност конкретно от моя телевизор, НО чета по разни форуми, включително и чужбински, че реално консумираната мощност е около 150W за 42" плазма ’Панасоник’.
                            Кики в заблуждение си, но е нормално, защото в БГ-то още не можем да различим плазма от LCD (горе някой предлагаше и LSD)... Ето какво пише на официалния сайт: Rated Power Consumption 255 WМоите 2 телевизора (32" и 37" )заедно с 2та ми 22" монитори общо не успяват да стигнат до 255W но какво пък. С думи прости - на всеки 8 часа работа, телевизора ти ти струва едни 50 стотинки отгоре...
                            Steliyan's Life!
                            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Има устройства за мерене на консумираната мощност подобни като на снимката:Виждал съм в Метро, Карфур и т.н. Аз моето го взех от Конрад за около 20лв. Може да ти мери на момента колко харчи, на час, на ден, даже да ти го смята в стотинки ако му настроиш цената на киловат
                              Kuku написа:
                              kiro_of_the_day написа:
                              Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Е, не де, за плазма ставаше въпрос и това са усреднени данни за нам-си-колко дни работа по нам-си-колко часа на ден - нещо като средностатистическо гледане на телевизор в Германия, примерно Идеята ми беше, че вече не е както преди

Коментар

Working...
                                X