ls1 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какъв телевизор да си взема 10.2010-10.2014
Collapse
Заключена тема
X
X
-
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
При едно почти претичване през щанда за телевизори на Технополис погледа ми се спря на този модел:http://www.lg.com/bg/televizor-audio...r-42LV375S.jsp - цената му там е 1 299лв. Като големина мисля, че ще ми е екстра, въпреки че доскоро гледах най-много 37 инчови.Мисля, че за цената си предлага доста екстри...Някой има ли наблюдения върху конкретния модел и изобщо какво ще кажете-да му скачам ли?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Адаш, още ли търсиш - горещо ти препоръчвам телевизора, който аз си купих преди два месеца за 1300лв.В момента е на уникална цена с 5 /пет/ години гаранция!!!http://www.technomarket.bg/products/...0eПросто прояви малко внимание първия месец и после се радвай на живота
Коментар
-
SONY колега, тва е марката на теливизори, може да нямат по красив дизайн от SAMSUNG примерно, но са много много по здрави ! Лед преди 3 месеца си взех от технополис 1300лв 42 ин4а. ако е плазма или LSD ше е по евтин и пак има перфектна картина ако имаш булсат или hd канали кво и да вземеш ше се гледа добре особено xxL
Коментар
-
Ако държите да имате ЗДРАВ телевизор,които да ви служи дълги години, SONY е марката.Всичко друго е компромис.А компромис може да се направи с SAMSUNG тъи като SONY ползват матрица на SAMSUNG,но незнаино как са по здрави. :D От 7-8 години спрях да купувам каквато и да е техника различна от SONY и проблемите ми спряха.Верно малко по скъпи са но явно има защо. :D В момента имам 3 телевизора единият от които е на 7 години и имам чувството че ще ме надживее.хихихихиFIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
Здрав - в смисъл ако го изпусна от прозореца ли?Стига с тия глупости! Сони една матрица не можаха да направят - телевизори ще им купувам - лежат на стари лаври и балъците се ловят.Адаш - понеже не е тупнАл тупАно - не съм купил и не търся активно. А и не знам - досега не съм се оглеждал за плазмени... Ма кой знае... Пък и си е 200 лв. надолу офертата - ма то сигурно ще дойде от разликата в тока после. Каква му е консумираната мощност от мрежата?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
galinchooo написа:Ако държите да имате ЗДРАВ телевизор,които да ви служи дълги години, SONY е марката.Всичко друго е компромис.А компромис може да се направи с SAMSUNG тъи като SONY ползват матрица на SAMSUNG,но незнаино как са по здрави. :D От 7-8 години спрях да купувам каквато и да е техника различна от SONY и проблемите ми спряха.Верно малко по скъпи са но явно има защо. :D В момента имам 3 телевизора единият от които е на 7 години и имам чувството че ще ме надживее.хихихихиВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Адаш - понеже не е тупнАл тупАно - не съм купил и не търся активно. А и не знам - досега не съм се оглеждал за плазмени... Ма кой знае... Пък и си е 200 лв. надолу офертата - ма то сигурно ще дойде от разликата в тока после. Каква му е консумираната мощност от мрежата?
Коментар
-
Kuku написа:kiro_of_the_day написа:Адаш - понеже не е тупнАл тупАно - не съм купил и не търся активно. А и не знам - досега не съм се оглеждал за плазмени... Ма кой знае... Пък и си е 200 лв. надолу офертата - ма то сигурно ще дойде от разликата в тока после. Каква му е консумираната мощност от мрежата?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Има устройства за мерене на консумираната мощност подобни като на снимката:Виждал съм в Метро, Карфур и т.н. Аз моето го взех от Конрад за около 20лв. Може да ти мери на момента колко харчи, на час, на ден, даже да ти го смята в стотинки ако му настроиш цената на киловатKuku написа:kiro_of_the_day написа:Адаш - понеже не е тупнАл тупАно - не съм купил и не търся активно. А и не знам - досега не съм се оглеждал за плазмени... Ма кой знае... Пък и си е 200 лв. надолу офертата - ма то сигурно ще дойде от разликата в тока после. Каква му е консумираната мощност от мрежата?Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар