Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какъв телевизор да си взема 10.2010-10.2014

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

jenshen73 написа:
    ..., а като си спомня, че преди 30 години гледах телевизия на черно-бял Юность и бях доволен...
    нидей чи съ сетих - на Юнност гледах мача Франция - България на 17.11.1993 г., еххххххххх....
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
      jenshen73 написа:
      ..., а като си спомня, че преди 30 години гледах телевизия на черно-бял Юность и бях доволен...
      нидей чи съ сетих - на Юнност гледах мача Франция - България на 17.11.1993 г., еххххххххх....
      Еее, Юност-а си е класика Когато имаше режим на тока го пускахме на един акумулатор.А имахме и едно съвсем малко телевизорче, 5-7" да е било по спомен, руско, даже някъде още ми се подмята един резервен кинескоп за него.
      Ex Fiat 126P
      Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
      Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
      Alfa Romeo 147 1.6 TS
      Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Малкото телевизорче е Шилялис.А кинескопа,ако ще го хвърляш,го давай насам.Искам да съживя един такъв.
        Octavia RS
        Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Red Storm написа:
          Малкото телевизорче е Шилялис.А кинескопа,ако ще го хвърляш,го давай насам.Искам да съживя един такъв.
          Да, вярно, че така беше. Като ходя към къщата на майка ми, ще го взема. Иначе няма да го хвърлям, по-добре даго дам на някой дето ще му свърши работа, стои си така има-няма 30 години.Надявам се да си е още здрав.
          Ex Fiat 126P
          Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
          Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
          Alfa Romeo 147 1.6 TS
          Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Да подновя малко темата :D . Как во ще кажете за това LG 42LV3400. Твърдо съм се решил тази вечер да мина през техномаркет и да го пейсна в мареята :D , но все пак нека видя и вашето мнение .
            FIAT UNO 1.1 -50к.с АГУ-LOVATO
            FIAT TIPO 1.4 -78к.с АГУ-LOVATO
            FIAT MAREA WEEKEND 1.6 16V-103к.с АГУ-LOVATO
            HONDA CR-V -147 к.с. ГИ- SIMGAS

Коментар

naco68 написа:
              Да подновя малко темата :D . Как во ще кажете за това LG 42LV3400. Твърдо съм се решил тази вечер да мина през техномаркет и да го пейсна в мареята :D , но все пак нека видя и вашето мнение .
              Ей го йе... 42" ЛЕД-че... (такова дет ше си взимаш)
              Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Баси, Ники, от колко метра го гледаш това? Изглежда като 20 инча....

Коментар

За да не пускам нова тема - да продължим тази...Искам отзиви от колеги имащи впечатление и наблюдения от телевизори марка ШАРП. Харесал съм си това нещо http://sharpbg.com/index.php?item=15&group=1Като гледах различните марки ми направи впечатление, че на Шарп времето за реакция, което дават е 6 ms докато при други производители е 2 ms.Не че ще я хвана тая разлика с око, но това проблем ли е?Това, че матриците са произведени в Япония - предимство ли е или вече не е?И прочее каквото се сетите За и ПРОТИВ.
                  VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                  VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                  VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                  VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                  Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

ЕТО, адаш - по-подробно от това, здраве му кажи Според мен, ако имаш място, е по-добре да купиш по-голям диагонал - за тези пари има доста предложения!

Коментар

Киро, такива телевизорчета гледах в техномаркета и моето мнение че този допълнителен жълт цвят прави картината потресаващо грозна. Това не значи, че на теб няма да ти хареса.

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                        За да не пускам нова тема - да продължим тази...Искам отзиви от колеги имащи впечатление и наблюдения от телевизори марка ШАРП. Харесал съм си това нещо http://sharpbg.com/index.php?item=15&group=1Като гледах различните марки ми направи впечатление, че на Шарп времето за реакция, което дават е 6 ms докато при други производители е 2 ms.Не че ще я хвана тая разлика с око, но това проблем ли е?Това, че матриците са произведени в Япония - предимство ли е или вече не е?И прочее каквото се сетите За и ПРОТИВ.
                        И аз много исках Шарп, предвид че стария ни семеен телевизор, купен през 1993 е Шарп и никога досега не е влизал в сервиз, а си работи нормално...Обаче малко случайно си взех ето този Филипс. (Учудих се от цената - преди около месец струваше 659 лв, а сега...799 - Баси, дори с оскъпяването по лизинга ще ми е по-евтин).Хубавото е, че USB-то му чете всичко, сега постоянно му е закачен преносимият ми хард-диск, чете субтитри на български и т.н. Спомням си, че навремето спорих с колеги относно размера - че няма нужда от много голям... YAVOR беше прав. След 2-рия час вече ми се струваше малък 32"... Трябваше да взема 42"

Коментар

Kuku написа:
                          ЕТО, адаш - по-подробно от това, здраве му кажи Според мен, ако имаш място, е по-добре да купиш по-голям диагонал - за тези пари има доста предложения!
                          Даже прекалено подробно... хихиххихи
                          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Дидо, точно щях да му пиша че за тия пари ще си вземе прекрасен ЛГ или Филипс с пълноценен медия- плеър, което не е маловажно!А ти ще се научиш да ме слушаш 42’ ката уж не ми е малка, в момента я гледам, ама ако беше 50’ щеше да е супер
                            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Уф, и аз мисля да вземам нов телевизор, че сега се мъча с един кинескоп Самсунг крив криииввввв....не мога да го гледам. Четох другия форум с многото информация и честно казано съм с главоболие. Не просто се чудя какво трябва да избера, ами честно направо ме е страх да ида в магазина, ще ме излъжат, ще ми дадат стара бройка, работила две години, изгорели пиксели, върнати щото нещо дребно не им работи ходи го търси, не такава ами онакава матрица (нищо че е един модела)...и безброй други опасности за които предупреждават. Общо взето виждам че доста силно се препоръчва Самсунг. Имам предвид в 42-46" сегмента. Искам 46", но не мога да вардя детето все да не гледа отблизо и това ме притеснява.

Коментар

Нека си гледа детето... то да не е кинескоп, че да го вардиш...

Коментар

Working...
                                X