jenshen73 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какъв телевизор да си взема 10.2010-10.2014
Collapse
Заключена тема
X
X
-
donnna написа:jenshen73 написа:..., а като си спомня, че преди 30 години гледах телевизия на черно-бял Юность и бях доволен...Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Red Storm написа:Малкото телевизорче е Шилялис.А кинескопа,ако ще го хвърляш,го давай насам.Искам да съживя един такъв.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Да подновя малко темата :D . Как во ще кажете за това LG 42LV3400. Твърдо съм се решил тази вечер да мина през техномаркет и да го пейсна в мареята :D , но все пак нека видя и вашето мнение .FIAT UNO 1.1 -50к.с АГУ-LOVATO
FIAT TIPO 1.4 -78к.с АГУ-LOVATO
FIAT MAREA WEEKEND 1.6 16V-103к.с АГУ-LOVATO
HONDA CR-V -147 к.с. ГИ- SIMGAS
Коментар
-
naco68 написа:Да подновя малко темата :D . Как во ще кажете за това LG 42LV3400. Твърдо съм се решил тази вечер да мина през техномаркет и да го пейсна в мареята :D , но все пак нека видя и вашето мнение .Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
За да не пускам нова тема - да продължим тази...Искам отзиви от колеги имащи впечатление и наблюдения от телевизори марка ШАРП. Харесал съм си това нещо http://sharpbg.com/index.php?item=15&group=1Като гледах различните марки ми направи впечатление, че на Шарп времето за реакция, което дават е 6 ms докато при други производители е 2 ms.Не че ще я хвана тая разлика с око, но това проблем ли е?Това, че матриците са произведени в Япония - предимство ли е или вече не е?И прочее каквото се сетите За и ПРОТИВ.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:За да не пускам нова тема - да продължим тази...Искам отзиви от колеги имащи впечатление и наблюдения от телевизори марка ШАРП. Харесал съм си това нещо http://sharpbg.com/index.php?item=15&group=1Като гледах различните марки ми направи впечатление, че на Шарп времето за реакция, което дават е 6 ms докато при други производители е 2 ms.Не че ще я хвана тая разлика с око, но това проблем ли е?Това, че матриците са произведени в Япония - предимство ли е или вече не е?И прочее каквото се сетите За и ПРОТИВ.
Коментар
-
Kuku написа:ЕТО, адаш - по-подробно от това, здраве му кажи Според мен, ако имаш място, е по-добре да купиш по-голям диагонал - за тези пари има доста предложения!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Дидо, точно щях да му пиша че за тия пари ще си вземе прекрасен ЛГ или Филипс с пълноценен медия- плеър, което не е маловажно!А ти ще се научиш да ме слушаш 42’ ката уж не ми е малка, в момента я гледам, ама ако беше 50’ щеше да е суперAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Уф, и аз мисля да вземам нов телевизор, че сега се мъча с един кинескоп Самсунг крив криииввввв....не мога да го гледам. Четох другия форум с многото информация и честно казано съм с главоболие. Не просто се чудя какво трябва да избера, ами честно направо ме е страх да ида в магазина, ще ме излъжат, ще ми дадат стара бройка, работила две години, изгорели пиксели, върнати щото нещо дребно не им работи ходи го търси, не такава ами онакава матрица (нищо че е един модела)...и безброй други опасности за които предупреждават. Общо взето виждам че доста силно се препоръчва Самсунг. Имам предвид в 42-46" сегмента. Искам 46", но не мога да вардя детето все да не гледа отблизо и това ме притеснява.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар