От снимка ми прави впечатление, че не може да се до6ие представа.На снимката долу - 42’’ от 3,50м (мерил съм точно от седящия до екрана)На дължина хола ми е 6м. Преди известно време гледах стария 29’’ CRT от цялата дължина, айде 5,50м да е, като извадим де6елината на телевизора. К’во съм виждал не знам, ама ми изглеждаше голям тогава.А до парите - аз също не 6их дал много пари, освен ако не се чудя какво да ги правя.ТВ-то на снимката съм го взел за 400лв. заедно със шкафчето.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какъв телевизор да си взема 10.2010-10.2014
Collapse
Заключена тема
X
X
-
По мое мнение размера на телевизора на който ще гледаш е много индивидуално решение. Все едно коя е по-добрата кола за теб - голф или браво... Важното е поне според мен контраста и най-вече ъгълът на виждане. Ей го онзи ден бях тръгнал по магазините за съвсем друго нещо, но като влязох в техномаркет и минах покрай "топлия щанд" с промоциите на телевизори, още в началото на магазина, направо се накефих на тошибите. Картината беше толкова ясна, че ми се стори, че се виждаше перфетно и погледната от страни. А и както каза някой от колегите по-напред - важното е да върши работа и да е евтино. trace сподели къде ги продават тия телевизори за по 400 лева. Сигурен съм, че не само на мен ми е любопитно. Не че ми е необходим чак толкова голям, но идеята звучи добре.Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
-------------------------------------------------------------
Коментар
-
Който си търси ТВ,пожелавам му да си купи ей този!http://technomarket.bg/products/0903...ng-le-70f96bdx
Коментар
-
sugarboy написа:Знаех си аз, че с моите 2,9 метра съм за 52 инча. Сега направо ми се решиха проблемите - спирам да въздишам по 46-те инча и направо ги отписвам :DVesMil написа:Който си търси ТВ,пожелавам му да си купи ей този!http://technomarket.bg/products/0903...ng-le-70f96bdxSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:sugarboy написа:Знаех си аз, че с моите 2,9 метра съм за 52 инча. Сега направо ми се решиха проблемите - спирам да въздишам по 46-те инча и направо ги отписвам :DFiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
VesMil написа:Който си търси ТВ,пожелавам му да си купи ей този!http://technomarket.bg/products/0903...ng-le-70f96bdxA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
VesMil написа:Който си търси ТВ,пожелавам му да си купи ей този!http://technomarket.bg/products/0903...ng-le-70f96bdxOctavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
2 снимки от мен.Едната е от мястото, от което гледам - т.е. около 3-3,5 метра. Стара е - по украсата се вижда че е правена около коледа.Втората я е правил малкия с телефона ми докато съм гледал формулата последните 2-3 месеца. Разстоянието е около метър, метър и половина.Телвизора съм го взел Септври 2009 - 1500лв, масата - 300лв. Телечизора е монтиран на масата, върти се нялаво надясно, регулира му се височината по желание много лесно. Затова и дадох толкова пари за маса.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Red Storm написа:VesMil написа:Който си търси ТВ,пожелавам му да си купи ей този!http://technomarket.bg/products/0903...ng-le-70f96bdxAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
Еее, то е ясно, че за тия пари не е нов - взех го от брат ми. Всъщност аз не го гледам, пускам само детски на детето, телевизия гледам много рядко,филми които си заслужават ги гледам или на кино или при брат ми.Бозите си ги гледам направо на монитора.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
trace написа:Еее, то е ясно, че за тия пари не е нов - взех го от брат ми. Всъщност аз не го гледам, пускам само детски на детето, телевизия гледам много рядко,филми които си заслужават ги гледам или на кино или при брат ми.Бозите си ги гледам направо на монитора.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
Вече всичко ми е ясно. Едновремешните телевизори, дето за 21" са с резолюция като сегашните 40" при телевизия (нормална, не ХД) сме ги гледали от 5 метра, а сега гледаме от 1.80 - единственият извод, който се налага е, че очните доктори явно стоят без работа. Колеги, когато гледам телевизия от 1.80 - виждам едно невероятно пикселиране на картината, което ме дразни, а хора, които работят и в БТВ дори защитават тезата на невероятното ослепяване във форума. Ако говорим за HD - може и да е готино да зяпаш забоден в телевизора, но нормалните телевизии, които се гледат в 90% от домакинствата ВСЕ още се излъчват с разделителна способност от 768х576 точки, като за да няма странни черни черти реалната резолюция се свива до 720х540. И искате да ми кажете, че тези огромни квадрати не ви дразнят???Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Ако говорим за HD - може и да е готино да зяпаш забоден в телевизора, но нормалните телевизии, които се гледат в 90% от домакинствата ВСЕ още се излъчват с разделителна способност от 768х576 точки, като за да няма странни черни черти реалната резолюция се свива до 720х540. И искате да ми кажете, че тези огромни квадрати не ви дразнят???Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар