Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какъв телевизор да си взема 10.2010-10.2014

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Вземай 50 инча и не се притеснявай - може до него да седиш и няма да те дразни, спокойно се гледа, а и за детето няма опасност, както е казал Immortal.
    Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Колеги, моя съвет е да купувате възможно най-големия диагонал, с възможно най-добрия екран..... останалото са подробности

Коментар

Хубаво. Хайде тогава препоръчайте един 46" LCD. Бюджет около 1500лв. Важности - да може да записва от телевизора без сложнотии, примерно на usb, PVR май му казват. 3d не ме интересува, имам проблем с очите който не ми позволява да виждам 3d. В момента нямам конзола, но за догодина се планира един ексбокс, така че ще се ползва и за това. Доколкото разбрах самсунгите са бавнички и по конзолите се виждат разни сенки. LG го хвалят в това отношение. Но пък самсунгите са с по-дълбоко черно уж. Много ме радва онова дистанционно на LG дето сочиш по екрана все едно с показалка. А, още нещо. Много ми се ще да има някакъв стрииминг от компютър през wifi.Хайде да видим, има ли телевизор като за мен.

Коментар

ls1 написа:
          Хубаво. Хайде тогава препоръчайте един 46" LCD. Бюджет около 1500лв. Важности - да може да записва от телевизора без сложнотии, примерно на usb, PVR май му казват. 3d не ме интересува, имам проблем с очите който не ми позволява да виждам 3d. В момента нямам конзола, но за догодина се планира един ексбокс, така че ще се ползва и за това. Доколкото разбрах самсунгите са бавнички и по конзолите се виждат разни сенки. LG го хвалят в това отношение. Но пък самсунгите са с по-дълбоко черно уж. Много ме радва онова дистанционно на LG дето сочиш по екрана все едно с показалка. А, още нещо. Много ми се ще да има някакъв стрииминг от компютър през wifi.Хайде да видим, има ли телевизор като за мен.
          Ааа то на тебе човек да ти подаде пръстче, да му изядеш ръката

Коментар

Ейййй, студена скандинавска душа значи.... :D

Коментар

Kuku написа:
              Баси, Ники, от колко метра го гледаш това? Изглежда като 20 инча....
              Снимката кьопава бе... Що ме ядеш ся? От 3-4 метра го глеам и мий боМбон. Кой кото да разправя - ЛЕД си е най-гот. 3Д е скапана гъзария, дето нито има телевизии да излъчват такоФ сигнал, нито програми има за такоФа гледане. Ениуей... аз лично съм доволен. Яд ме е, че няма такава динамика на картината кат на брат ми Самсунга, ама и това което имам е.. . (май казах вече) боМбон. Искам да карам и Ферари, ама се задоволявам, че ФЯТ седи на носа на болидите... Гаааааз! П.П.- га (пак) ш ти скиФтам грозната муцуна на теб бе?п.п.п.- оня ден си зех iPhone 4-ка... тв тунер (да зяпам кат съм у колата), уай фай (за лаф моабет, кога чекам некоа шунда да дое на среща), ала-бала... нека мий зле. Не мязало на телефон... миии, ноу важно!
              Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

ТВ тунер на иФон 4 ?Да не е от Китай?

Коментар

От там е, да... реплика е на оригиналния и доста по-евтин. Има абсолютно всичко, което си има оригинала, плюс още... И като е от Китай ко? Колко от техниката пусната на пазара ни не е Китайска? Фиат кат ги правят в турция - да не би да не е ФЯТ, а? А, а?
                  Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

А да ама Ники, това е минало покрай айфона, и то доста отдалеч...За колегата ls1 - за това дето си го написал, бюджетат и не е достатъчен, да кажем че е наполовина да се вземе нещо добро, натъпкано с всичко това. Особено голям диагонал. Но и повечето неща дето ги искаш, вероятно няма да ги ползваш. Огледай средния клас на самсунг и ЛГ. Филипсите също предлагат екстри. Останалите марки или са неоправдано скъпи, или нямат всичко на едно място.
                    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Дрън,дрън,моя единия е Daewoo 37 а другия Neo 32 единия го имам от 2009 другия е на година и USB си имат и какво като не е някоя марка да не съм луд да робувам на марки.Колко ще да ме изкарат 5-6 г пак файда до тогава ще са още по евтени и пак някоя такава марка.Да няма да умирам със него,наскоро ходих да нося една прахосмукачка(самсунг) до сервиза на техномаркет ами то само със самсунг и тук таме някой сони е пълно там. И картината доволно,вече наякакви изгъзици колко мили секунди да е на баба килотите,че видиш ли тези мили секунди са много важни.Това да имало онова да имали,само комплекси май.Да направим една тема "Хайде да си мерим инчовете"

Коментар

ls1 написа:
                        Когато стигнеш до конзолата на XBOX 360 пак пиши. Взехме за детето такова нЯщо, но го използва всеки друг, но не и то...Взехме варианта с Кинект сензора и 250 Гига. В тази връзка на мисли взимай нещо без компромиси - имам предвид 100 +Hz, Full HD, за ЛЕД - няма предпочитание...и задължително възможно по-голям диагонал. Кефа е размазващ...
                        A17DTС/S
                        Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Е, чак пък да е нисък бюджета...може би заради PVR-a, но иначе не съм изброил всьо и вся де. Даже 3Д не искам.

Коментар

Kuku написа:
                            Колеги, моя съвет е да купувате възможно най-големия диагонал, с възможно най-добрия екран..... останалото са подробности
                            Доста помислих тези дни и все повече се убеждавам че това е вярното мнение. Хич не се виждам да почна да ровя през телевизора в ютюб например. Разчитам ли през мрежа да гледам филми, особено безжична, си прося накъсвания и докато се гледа филм няма да мога да си копирам по мрежата нещо да речем. При положение че в момента прекрасно си гледам на телевизора от компютър, не виждам защо да не е и занапред така. Пък ако толкова приритам един мултимедиен плеър ще си взема. PVR функцията е хубаво нещо, но там вече трябва да се изсипе бая пара, не мисля че си струва. Дадох си сметка че веднъж дваж в месеца бих записвал нещо. Така че ще се оглеждам за 46", добра картина, нисък лаг. Пък ако някой може да препоръча нещо без да мисли че му отхапвам ръката нека сподели, ще съм благодарен.

Коментар

Philips, 46" LED - цена нейде към то 1600лв. http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/d...=46PFL6606H/12
                              Steliyan's Life!
                              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

над 1000 лв за ...телевизор...абе няма какво да си правите парите,дайте ги на мен бре,поне ще направите едно добро и ви олекне Всичко над 32 инча за вкъщи си е ГРАНДОМАНИЯ. Всичко над 1000лв си е направо пари на вятъра! То ще кажеш,че по цял ден тая твоя приятелка ще си гледа сериали ,а ти през това време ще гледаш мач. Но кой както си прецени,луди хора с пари за хрърляне много :D
                                ex.Мареа ТД100

Коментар

Working...
                                X