Вземай 50 инча и не се притеснявай - може до него да седиш и няма да те дразни, спокойно се гледа, а и за детето няма опасност, както е казал Immortal.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какъв телевизор да си взема 10.2010-10.2014
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Хубаво. Хайде тогава препоръчайте един 46" LCD. Бюджет около 1500лв. Важности - да може да записва от телевизора без сложнотии, примерно на usb, PVR май му казват. 3d не ме интересува, имам проблем с очите който не ми позволява да виждам 3d. В момента нямам конзола, но за догодина се планира един ексбокс, така че ще се ползва и за това. Доколкото разбрах самсунгите са бавнички и по конзолите се виждат разни сенки. LG го хвалят в това отношение. Но пък самсунгите са с по-дълбоко черно уж. Много ме радва онова дистанционно на LG дето сочиш по екрана все едно с показалка. А, още нещо. Много ми се ще да има някакъв стрииминг от компютър през wifi.Хайде да видим, има ли телевизор като за мен.
Коментар
-
ls1 написа:Хубаво. Хайде тогава препоръчайте един 46" LCD. Бюджет около 1500лв. Важности - да може да записва от телевизора без сложнотии, примерно на usb, PVR май му казват. 3d не ме интересува, имам проблем с очите който не ми позволява да виждам 3d. В момента нямам конзола, но за догодина се планира един ексбокс, така че ще се ползва и за това. Доколкото разбрах самсунгите са бавнички и по конзолите се виждат разни сенки. LG го хвалят в това отношение. Но пък самсунгите са с по-дълбоко черно уж. Много ме радва онова дистанционно на LG дето сочиш по екрана все едно с показалка. А, още нещо. Много ми се ще да има някакъв стрииминг от компютър през wifi.Хайде да видим, има ли телевизор като за мен.
Коментар
-
Kuku написа:Баси, Ники, от колко метра го гледаш това? Изглежда като 20 инча....Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
От там е, да... реплика е на оригиналния и доста по-евтин. Има абсолютно всичко, което си има оригинала, плюс още... И като е от Китай ко? Колко от техниката пусната на пазара ни не е Китайска? Фиат кат ги правят в турция - да не би да не е ФЯТ, а? А, а?Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
А да ама Ники, това е минало покрай айфона, и то доста отдалеч...За колегата ls1 - за това дето си го написал, бюджетат и не е достатъчен, да кажем че е наполовина да се вземе нещо добро, натъпкано с всичко това. Особено голям диагонал. Но и повечето неща дето ги искаш, вероятно няма да ги ползваш. Огледай средния клас на самсунг и ЛГ. Филипсите също предлагат екстри. Останалите марки или са неоправдано скъпи, или нямат всичко на едно място.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Дрън,дрън,моя единия е Daewoo 37 а другия Neo 32 единия го имам от 2009 другия е на година и USB си имат и какво като не е някоя марка да не съм луд да робувам на марки.Колко ще да ме изкарат 5-6 г пак файда до тогава ще са още по евтени и пак някоя такава марка.Да няма да умирам със него,наскоро ходих да нося една прахосмукачка(самсунг) до сервиза на техномаркет ами то само със самсунг и тук таме някой сони е пълно там. И картината доволно,вече наякакви изгъзици колко мили секунди да е на баба килотите,че видиш ли тези мили секунди са много важни.Това да имало онова да имали,само комплекси май.Да направим една тема "Хайде да си мерим инчовете"
Коментар
-
ls1 написа:Хубаво. Хайде тогава препоръчайте един 46" LCD. Бюджет около 1500лв. Важности - да може да записва от телевизора без сложнотии, примерно на usb, PVR май му казват. 3d не ме интересува, имам проблем с очите който не ми позволява да виждам 3d. В момента нямам конзола, но за догодина се планира един ексбокс, така че ще се ползва и за това. Доколкото разбрах самсунгите са бавнички и по конзолите се виждат разни сенки. LG го хвалят в това отношение. Но пък самсунгите са с по-дълбоко черно уж. Много ме радва онова дистанционно на LG дето сочиш по екрана все едно с показалка. А, още нещо. Много ми се ще да има някакъв стрииминг от компютър през wifi.Хайде да видим, има ли телевизор като за мен.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Kuku написа:Колеги, моя съвет е да купувате възможно най-големия диагонал, с възможно най-добрия екран..... останалото са подробности
Коментар
-
Philips, 46" LED - цена нейде към то 1600лв. http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/d...=46PFL6606H/12Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
над 1000 лв за ...телевизор...абе няма какво да си правите парите,дайте ги на мен бре,поне ще направите едно добро и ви олекне Всичко над 32 инча за вкъщи си е ГРАНДОМАНИЯ. Всичко над 1000лв си е направо пари на вятъра! То ще кажеш,че по цял ден тая твоя приятелка ще си гледа сериали ,а ти през това време ще гледаш мач. Но кой както си прецени,луди хора с пари за хрърляне много :Dex.Мареа ТД100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар