Еййййй, ма много си краен. Тва е щот не се напихме заедно миналата година. Варианта ти е да го извадиш звука от изхода за слушалки. Купи си един кабел 3,5мм стерео жак към чинчове и си ти. Даже на лг в настройките мже да му кажеш като включиш слушалки какво да прави - да спира ли тонколоните или не и кое да се усилва от дистанционното.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какъв телевизор да си взема 10.2010-10.2014
Collapse
Заключена тема
X
X
-
По спомен, сигналът беше много слаб дори като се увеличи докрай звука на телевизора.Но мисля да пробвам пак..., че се бях нервирал тогаз.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:По спомен, сигналът беше много слаб дори като се увеличи докрай звука на телевизора.Но мисля да пробвам пак..., че се бях нервирал тогаз.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Какво ще кажете за това?http://www.technomarket.bg/products/...w-enПочти ми го подаряват. Ще се гледа от около половин, максимум метър за новини вечер, през останалото време ще върти някой музикален канал за фон или мнооого рядко да си закача лаптопа на него. Примерно 1 път в месеца.Не ми харесва само резолюцията, че е т.нар HD Ready. Ще ми пречи ли много, ако си пусна филмче от компа? За телевизия не вярвам да има значение.
Коментар
-
Витал,Самсунг в последно време се дънят, нещо не ме "кефят", вече на два три ми се случва при идеялен сигнал накъсва като за световно, що не потърсиш другите корейци ЛГ, това за НД рейдито, няма го усетиш, просто НД-то си го пуска на своята резолюция.Фиатист,Човече, Само не и филипс, като качество на картина и звук - и до тук, същият проблем със накъсването за някои модели от новите, меню като за "вишист", никаква юзър френдли мисъл!Това със накъсването е при цифровият сигнал!
Коментар
-
да, и с пожелания да издържи докато те радва като телевизор, Но е факт, че менюто му е леко недомислено, ненужно усложнено и объркващо, поне за повъзрастните, най добре е направено менюто на ЛГ и след това Самсунг /от гледна точка леснота на работа със него/, след това са тошиба! и панасоник, сони, а също така и телефункена и др производни турски зглобки, които в сърцето си са на базата на хитачи.Това го казвам от личен опит и досег със различните марки телевизори!
Коментар
-
Мдам, баща ми гледа цифрова ефирна на един Самсунг и реве че при идеален сигнал му накъсва като си реши...Вероятно нещо процесорчето се задъхва или тунера е калпав.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Колеги. Съживявам темата.Изборът си го направих миналата седмица - взех си на сляпо, без много питане и излишно объркване един 47" LED ТВ.LG Smart Cinema 3D. Моделът е 47А690S (ако има значение ).Доволен съм много, "обзаведох" си го, като по книга ( Ка модул, пуснах му 60 HD канала, купих му външен HDD 1TB), изтеглих си приложенията Smart Share за Андроид, ще тегля и за Win 8. Всичко е ОК. Обаче. Изтеглих си от ЛГ Премиума програмата HBO Go. Зарежда много филми от там и то със страхотно качество, но за да гледам всички филми от каталога ми иска регистрация в HBO Go с осем цифров код - цитирам: "...който сте получили в предната част на листовката при закупуването на Вашия ЛГ Смарт ТВ.Такава листовка не намирам, но при вързването на телефона с ТВ ми се появи в долния ъгъл на телевизора код, който трябваше да потвърдя в телефона. Питането ми е - Има ли някой идея, кой код трябва да се регистрира в HBO Go. Лошото е, че инсталирах и на моя и на съпругата ми телефоните и дори да изтрия андроидното приложението Smart Share и отново да го запиша ТВ помни устройствата и се вързва към тях без да иска или показва гореупоменатия код ( който аз имах неблагоразумието да НЕ запомня или запиша).Та питането ми е. Знае ли някой от къде мога да го изкарам насила или да го видя отнякъде...И дали въобще в HBO Go търсят същия такъв ? :PA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
seninkn написа:да, и с пожелания да издържи докато те радва като телевизор, Но е факт, че менюто му е леко недомислено, ненужно усложнено и объркващо, поне за повъзрастните, най добре е направено менюто на ЛГ и след това Самсунг /от гледна точка леснота на работа със него/, след това са тошиба! и панасоник, сони, а също така и телефункена и др производни турски зглобки, които в сърцето си са на базата на хитачи.Това го казвам от личен опит и досег със различните марки телевизори!Kара фиат стило 1.2..16v.2002г.Преди Фиат пунто 1.2 8V,2001г,Опел кадет 1.6i(газ)1988г.Лада 1500 чиста!1977г.
Коментар
-
ntodorov написа:Колеги. Съживявам темата.Изборът си го направих миналата седмица - взех си на сляпо, без много питане и излишно объркване един 47" LED ТВ.LG Smart Cinema 3D. Моделът е 47А690S (ако има значение ).Доволен съм много, "обзаведох" си го, като по книга ( Ка модул, пуснах му 60 HD канала, купих му външен HDD 1TB), изтеглих си приложенията Smart Share за Андроид, ще тегля и за Win 8. Всичко е ОК. Обаче. Изтеглих си от ЛГ Премиума програмата HBO Go. Зарежда много филми от там и то със страхотно качество, но за да гледам всички филми от каталога ми иска регистрация в HBO Go с осем цифров код - цитирам: "...който сте получили в предната част на листовката при закупуването на Вашия ЛГ Смарт ТВ.Такава листовка не намирам, но при вързването на телефона с ТВ ми се появи в долния ъгъл на телевизора код, който трябваше да потвърдя в телефона. Питането ми е - Има ли някой идея, кой код трябва да се регистрира в HBO Go. Лошото е, че инсталирах и на моя и на съпругата ми телефоните и дори да изтрия андроидното приложението Smart Share и отново да го запиша ТВ помни устройствата и се вързва към тях без да иска или показва гореупоменатия код ( който аз имах неблагоразумието да НЕ запомня или запиша).Та питането ми е. Знае ли някой от къде мога да го изкарам насила или да го видя отнякъде...И дали въобще в HBO Go търсят същия такъв ? :P
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар