Ми аз по-често съм го виждал написан като D-Sub, затова така го написах. Говорим за едно и също - синия женски аналогов 3 реда по 5 дупки вход/изход.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какъв телевизор да си взема 10.2010-10.2014
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ъпдейтна се веднага щом помириса нет-а. Иначе няма проблем с филмите и субтитрите.Аз имам едно Raspberry с качен Plex включено към другия телевизор но не ми остава време да подкарам един сървър и да видя как се държи всичко това.Най-готиното се оказа че има приложение за андроид от LG което работи като дистанционно и като пад за управление на курсора.
Коментар
-
Има ли марка, която няма подобно приложение? Цамцун имат, Пхилипс - и те. Ама ’ич ги не ползвам. На Пхилипса го ползвах само за да си редактирам каналите, защото има и клавиатура в него и писането е много лесно. Цамцунга пък си разпознава wi-fi-мишка и клавиатура. Пробва ли на ЛЖ-то да му закачиш някаква и да пробваш дали я познава? Пхилипсите са решили, че мишка не е нужна и разпознава само клавиатура.
Коментар
-
Помощ и съвети в избора на телевизор
Здравейте колеги, утре ще обикаляме да си избираме телевизор.Трябва да е 32инча, защото мястото ми е 86 широко и 66 високо, гледаме да е до 750лв най-много, 3D е препоръчително и да има цифров тунер DVB-T(или както там беше) също. Гледам да е и FULL HD.Спрял съм се на няколко, ако можете кажете кой е най-добър или предложете някой другhttp://www.technopolis.bg/b2c/detail...H/T-3D-LEDНе знам, добре ли е ако е SMART http://www.technopolis.bg/b2c/detail...-L32EM6E-LEDВ Русе ще се обикаля, така че ако ще предложите нещо дано го има там, ако не остава онлайн. Благодаря ВиСляти теми.Модераторски екип на fiat-bg.org
Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
-
Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Аз пък да кажа какво направих днес.Въпреки мненията ми за тъпата ЛЦД технология използвана за телевизор, днес се сдобих с такъв телевизор.А главната причина, че в момента има промоция на Блаупунк телевизори в Техномаркет и взех 42 инча телевизор за 550лв.A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
tyson написа:BO, фул ХД ли е? USB-то чете ли всичко?За ЮСБ-то нямам идея какво чете. Знам, че има такова, защото го пише на кашона,
но надали ще се възползвам някога от него, защото филмите си ги гледам през ПЦ.
A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:tyson написа:BO, фул ХД ли е? USB-то чете ли всичко?За ЮСБ-то нямам идея какво чете. Знам, че има такова, защото го пише на кашона,
но надали ще се възползвам някога от него, защото филмите си ги гледам през ПЦ.
A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Коментар
-
Мамицата му и на шибаното LG!!! Това го е конструирал некой глухоням!Как да изкарам приличен аудио сигнал от него за да захраня усилвател и да се кефя на концерти!?!?!?
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Мамицата му и на шибаното LG!!! Това го е конструирал некой глухоням!Как да изкарам приличен аудио сигнал от него за да захраня усилвател и да се кефя на концерти!?!?!?
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:kiro_of_the_day написа:Мамицата му и на шибаното LG!!! Това го е конструирал некой глухоням!Как да изкарам приличен аудио сигнал от него за да захраня усилвател и да се кефя на концерти!?!?!?
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар