Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какъв телевизор да си взема 10.2010-10.2014

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

emzo написа:
    Някой нещо да каже за това ?BLAUPUNKT BW-32C56 3D LCD - http://www.technomarket.bg/products/...w-32c56-3d-lcd
    аз миналата седмица си поиграх в карфур и честно да ти кажа под 42 инча 3Д-то ми е някак дразнещо. едно такова несъразмерно изглежда и ми напряга очите. пробвай и те, да не те е яд после. аз лично ще чакам да паднат още и после - една 46-47 инчова плазмичка.
    браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

3д под 42 инча има ли сисъл да се гледа .Ако се купува тв само заради 3д е добре да се мисли от 50 нагоре дисплей :D
      фиатче Браво 2.0

Коментар

Колеги, с голяма спешност моля да ми препоръчате модел, 32 или 37 инча, с резолюция 1080p, който има цифров тунер за кабелна телевизия, който може да декодира и HD каналите, D-Sub-вход и препоръчително - DLNA-клиент. Не е нужно да е 3D. Мисля, че Филипс 3517 е такъв. Нещо друго?

Коментар

ogi28b написа:
          Колеги, с голяма спешност моля да ми препоръчате модел, 32 или 37 инча, с резолюция 1080p, който има цифров тунер за кабелна телевизия, който може да декодира и HD каналите, D-Sub-вход и препоръчително - DLNA-клиент. Не е нужно да е 3D. Мисля, че Филипс 3517 е такъв. Нещо друго?
          Филипса е Самсунг , по добрият вариант е самсунга, на него тръгва всичко, има си всичките декодери. аз съм със Самсунг 5-та серия 40 инча
          Fat Croma 1.9 16v multijet
          Ex..FIAT MAREA 1.8.16v HLX

Коментар

Нали взех Самсунг преди 3 месеца, липсва му D-Sub-а. А точно той ми е доста важен. Взех си Пхилипс 4007. Някак по-добре излъчваше спрямо 3517 и почти се доближаваше до един Панасоник Е5Е. Ама Пхилипса го взех защото ми дадоха и подарък Wi-fi-адаптера към него, а беше и с 50 лева по-евтинджос от Панасоника.

Коментар

ogi28b написа:
              Нали взех Самсунг преди 3 месеца, липсва му D-Sub-а. А точно той ми е доста важен. Взех си Пхилипс 4007. Някак по-добре излъчваше спрямо 3517 и почти се доближаваше до един Панасоник Е5Е. Ама Пхилипса го взех защото ми дадоха и подарък Wi-fi-адаптера към него, а беше и с 50 лева по-евтинджос от Панасоника.
              Ъдеитна ли Самсунга , някакъв лаптоп ли искаш да връзваш към tv. има сякъкви преходници ,d-sub vga.
              Fat Croma 1.9 16v multijet
              Ex..FIAT MAREA 1.8.16v HLX

Коментар

На маняците ще препоръчам телевизор от този тип.http://www.mitsubishi-tv.com/tv/L75-A94Единственият недостатък е размера на екрана. Най-малкият е 73 инча, а ако на някой не им стигат дори 92 инча може да се огледат за 201 инчов телевизор за в градината. http://www.youtube.com/watch?v=5PmwDbkaeJs
                Няма начин да няма начин!

Коментар

Мнения за PANASONIC TX-L47EW5?
                  Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Я кажете нещо за този модел, въпреки че вече го купих http://www.lg.com/bg/televizori/lg-4...vizoriОбщо взето за първи път купувам така телевизор - основният критерий беше да е бял на цвят Има страшно дистанционно което управлява показалец на екрана като го движа във въздуха в допълнение на нормалното дистанционно.Ето клипчета: http://www.youtube.com/watch?v=xt46r...?v=51i5y0_QMnI

Коментар

Ти кво ся, хвалиш се а...?Кво да кажем освен че е супер!Има си всичко - даже и сателитен тунер, юсб запис и кво ли още не. А това дистанционно е последната гъзария на ЛГ. Още не съм ползвал, ама казват че е яко и май ставало и за по стари модели, ама е към 150 лв. Та ще си карам на обикновената вафла
                      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

ilkor написа:
                        Я кажете нещо за този модел, въпреки че вече го купих http://www.lg.com/bg/televizori/lg-4...vizoriОбщо взето за първи път купувам така телевизор - основният критерий беше да е бял на цвят Има страшно дистанционно което управлява показалец на екрана като го движа във въздуха в допълнение на нормалното дистанционно.
                        Като цяло е добре само малко е кофти че последните ъпдейти премахнаха някои опции на тв-то. По специално смяна на субтитри и език през DLNA, а се говори, че и на плекс сървъра ще му спрат поддръжката. Вместо дистанционно става и с мишка иначе в ибей не са толкова скъпи.Ако не си го ъпдейтвал не бързай да го правиш.
                        Marea Weekend HLX Jtd 110

oO(_)____////____(_)Oo

Коментар

LG-тата, които са в момента на пазара, имат ли D-Sub-вход? Малко архаичен интерфейс, ама лаптопът ми няма друг по-добър изход, а от време на време си пускам обикновени филмчета с ниско качество от него. "Хайде финишън" си гледам на самсуняка. Yavor- ти какъв модел имаше точно, да те питам 1-2-10 неща? Интересува ме главно списъка с "любими канали". Като че ли хвърлих око по 3450 и 5400 (или май беше 5600), ама ако скоро не продам Пхилипса....Някой не иска ли един чисто нов 32" 4007? Много съм доволен.

Коментар

Моите и двата вече са дръти...42LH4000 и 32LD450 май беше малкия. Големия има вга вход, но д- суб май и двата нямат. Ако това те интересува. А списъка с любими канали съм го пробвал само веднъж и ми се получи, ама после пренастройвах и сега ме мързи пак да го правя.Тая 32ка кава е? На мене ми трябва една за спалнята... Не че там гледаме тв, ама от келешлък.

Коментар

Yavor написа:
                              има вга вход, но д- суб май и двата нямат.
                              Ko речи ? Че те са едно и също бре Явка
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                                Yavor написа:
                                има вга вход, но д- суб май и двата нямат.
                                Ko речи ? Че те са едно и също бре Явка
                                Сиктир марш от тука... как мога да дрънкам такива неща...Вярно ли са еднакви? Или аз нещо се бъркам, ама вга го знам входа на мониторите, па д суб нещо ми се губи...затова явно, щото са едно и също...Изложих се тоя път...

Коментар

Working...
                                X