Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какъв телевизор да си взема 10.2010-10.2014

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Когато дойде моментът за нов телевизор и понеже телевизор не се купува всяка година, да речем, няма никакъв смисъл да се купува нещо под 46 инча, та дори и от 3 метра да се гледа - това разстояние е напълно достатъчно. Освен това се изпуска и фактът, че го слагаш на стената и по този начин се ползва пълният обем на стаята. Да се гледа на 32 инча си е чиста проба мазохизъм, а защо да даваш една шапка пари за 42, като още на следващия ден ще съжаляваш, че не си взел поне 46 на почти същата цена. Тази констатация не съм я направил аз - аз съм прост човек - много хора, и то все професионалисти, го казват това в специализирания за тези теми форум.
    Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Лично за мен за апартамент 32-ката е по-добре от 42!Напълно достатъчно за полезрението на човека и ненатоварващо за зрението.Ако гледаш футболен мач на 42-ка в апартамент ставаш бангиоз.
      FIAT BRAVO 1.6
      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Попаров, нищо не разбираш от телевизори. Половината колеги карат Фиат-и явно, щото след покупката на свръхголемите телевизори не са им останали пари за голфове... Да не споменавам, че много от колегите май не са наясно колко са 3 метра...
        Steliyan's Life!
        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

32" ми стига и на мен.По-важно е озвучението към екрана
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

jenshen73 написа:
            Попаров, нищо не разбираш от телевизори. Половината колеги карат Фиат-и явно, щото след покупката на свръхголемите телевизори не са им останали пари за голфове... Да не споменавам, че много от колегите май не са наясно колко са 3 метра...
            Хахахаха поне Аз схващам иронията ти! Успех на колегата в трудния избор на големината на екрана!
            FIAT BRAVO 1.6
            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

40"-42" Си е екстра за 3м дори и на SD сигнал за FUll hd да не говорим :P http://psabev.info/TVCalculator/
              Marea Weekend HLX Jtd 110

oO(_)____////____(_)Oo

Коментар

Колкото и да ми е мъчно не мога да не отбележа че има 4-5 човека които определено НЕ притежават телевизор, за какъвто пита Ники, които всячески се опитват да го разубедят.Всеки има право на мнение.Ники попита - аз му дадох моделите коит СПОРЕД МЕН най-много заслужават внимание.От тук нататък само си чешем пръстите.И да, за сетен път твърдя че 42’ го гледам от 3 метра и ми се щеше да си бях взел по-голям.И като гледам повечето колеги които гледат такив тв-та твърдят така. Е това е разликата с CRT-то.
                Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

О да, аз не знам колко са големи 32" и колко са 3 метра. Падайки обаче от Марс - взех, че снимах един такъв телевизор от 3 метра, че да се види колко е недостатъчен... телевизора.
                  Steliyan's Life!
                  FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Верно ли гледате 42-46 инчови телевизори от три метра?Абсурдно е.Но всеки има право на избор. Това е 46",сниман от три метра.За съжаление снимката не дава реална представа за разстоянието. Правилото беше,че разстоянието от което се гледа,трябва да е диагонала на екрана ,умножен по четири.
                    Octavia RS
                    Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Ако това наистина са 46 инча, снимани от три метра, виждате, че е напълно нормално, даже на мен пак малък ми се вижда, а отгоре 32-та инча на колегата направо като компютърен монитор ми изглеждат - значи, потвърждава се това, което аз и някои други колеги казват - 46 инча минимум.

Коментар

Тя тая тема стана кой има най голям ............ опс телевизор.Аз си взех за 700 лв 37 инча марка Daewoo понеже нямам 1400 лв за друга марка и съм си многооо доволен.Доволно качество за парите си,вече година и два месеца го киризя от има няма 4 м и ми е напълно достатъчно.Не всички могат да си позволят 46 минимум,има и простосмъртни.Че то колкото моя Фиат бре бах тоя телевизор.

Коментар

sugarboy написа:
                          Ако това наистина са 46 инча, снимани от три метра, виждате, че е напълно нормално, даже на мен пак малък ми се вижда, а отгоре 32-та инча на колегата направо като компютърен монитор ми изглеждат - значи, потвърждава се това, което аз и някои други колеги казват - 46 инча минимум.
                          Толкова са.Не ми се ходи пак до магазина,за да снимам етикета на телевизора.
                          Octavia RS
                          Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Аз не съм казал, че имам 46 инча телевизор, но въздишам по такъв. Но все пак имам представа какво представлява и наживо, понеже кумът ни има такъв и често гледаме мачовете. Иначе и аз се мъча вкъщи на 32 инча и ме дразни още от втория ден, когато го купих, но сега имам други приоритети и не мога да отделя пари за това, което искам.

Коментар

Зачекнахте някъде в темите за размера и разстоянието... :D Ето ви един полезен линк: http://www.sony.bg/hub/bravia-lcd-tv/4/1Сигурен съм, че сега някой ще каже "много ясно, че производител на телевизори ще ти препоръча да си купиш по-голям и скъп уред"... :D
                              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Знаех си аз, че с моите 2,9 метра съм за 52 инча. Сега направо ми се решиха проблемите - спирам да въздишам по 46-те инча и направо ги отписвам :D

Коментар

Working...
                                X