Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какъв телевизор да си взема 10.2010-10.2014

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ей тука ,има много ревюта на тв http://forum.setcombg.com/то зависи и колко си претенциозен де
    фиатче Браво 2.0

Коментар

Yavor написа:
      По втория въпрос - Тошибата не може да няма настройка как да се държи по оптичен изход. Поровете в менюто.
      Така е - имаше настройка на S/PDIF-а: PCM, Dolby Digital, Изключен. Беше на PCM. Пуснах го на DD и получих това, което търсех. Благодаря за съвета!

Коментар

Аз пък досега съм попадал поне на три Тошиби, които имат много дразнещия за мен дефект, колкото отива картината към края, да се деформира, това е особено дразнещо за течащите надписи, които в края все едно се навиват на руло. Така че, обърни внимание на този "ефект", когато го изпробвате.
        Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

sugarboy написа:
          Аз пък досега съм попадал поне на три Тошиби, които имат много дразнещия за мен дефект, колкото отива картината към края, да се деформира, това е особено дразнещо за течащите надписи, които в края все едно се навиват на руло. Така че, обърни внимание на този "ефект", когато го изпробвате.
          Това не е от телевизора, а от разликите в стандарта и някак трябва да се коригира картина 4:3 върху екран 16:9 - при настройка "панорама" се разпъва и интерполира в двата края - превключваш на постоянно 16:9 и всички изглеждат по-дебели, по-ниски, но няма ефекта на "руло"-то.
          Steliyan's Life!
          FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Измери си мястото, на което искаш да го сложиш, защото исках да мина от 37" на 42" и се оказа, че 42" не може да се събера в отвора на секцията, предназначен за телевизор.
            Един за всички, всички за мен

Коментар

Аз пъка да взема да слея темата със съществуващата?

Коментар

Колеги, да метна едно бързо питане тук- гледам 29 страници писаници, четох, четох, ама реших да се допитам все пак.Та, ще гледам максимално ясно и точно да се формулирам: Търси се телевизор, да отговаря на следните х-ки:1- бюджет-макс 800лв.2- всичко, което трябва да прави е да служи като ТВ. Екстри от сорта да го ползвам като монитор, да му буча разни флашки, интернет, 3D, 4D, 5D... и тем подобни не ме интересуват. Ще бъде свързан с Булсатком, най-много да е full HD.3- Размер- 32"( всички други размери не ме интересуват).4-гаранция- както е казал един мъдър анимационен герой: колкото повече, толкова повече.5- не можах да намеря много по въпроса, но: интересува ме да може да се гледа от възможно най-широк ъгъл.Идеята на цялото ми питане е, ако някой от вас има впечатления за марки, модели и нещо по-специфично, което да гледам при покупката да сподели. Моля ви, да се съобразите с тези 5 точки по-горе. Размера трябва да е 32", парите до 800лв, да си зяпам NatGioWild, Discovery, някой филм по Булсата и нищо по-особено.Нямам никаква идея от технологиите, които се използват, така че разчитам на мнения от вас.Благодаря предварително!

Коментар

Аз не знам да има телевизия "full HD" камо ли от Булсатком

Коментар

ilkor написа:
                    Аз не знам да има телевизия "full HD" камо ли от Булсатком
                    Има, има. Може да не е на булсат, но има. Дори има и програми за възрастни FullHD - виждат им се поричките даже
                    Steliyan's Life!
                    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Ама не си много сигурен За да приемаш FullHD 1080p ти трябва DVBS2-SVC съвместим приемник (receiver shall be able to decode the SVC baseline layer). Тъй че едва ли си виждал поричките във FullHD дори и да има демо излъчване за биене в гърдите.Отклонихме се ... тъй че е достатъчно да пише HD на телевизора за да се гледа сателитна телевизия на него без да има загуба на качеството.

Коментар

ilkor написа:
                        Ама не си много сигурен За да приемаш FullHD 1080p ти трябва DVBS2-SVC съвместим приемник (receiver shall be able to decode the SVC baseline layer). Тъй че едва ли си виждал поричките във FullHD дори и да има демо излъчване за биене в гърдите.Отклонихме се ... тъй че е достатъчно да пише HD на телевизора за да се гледа сателитна телевизия на него без да има загуба на качеството.
                        а кабелните оператори, които препредават Full HD 1080 , как го получават, ако не е сателитно?

Коментар

Аз честно казано не се сещам за нито един канал, който да е FullHD или иначе казано 1080р. Ще се радвам да споделите с мен ако знаете за такива, но с конкретни имена, моля.

Коментар

На моята кабелна имам 3 канала 1080р - Меззо, Луксе ТВ и не се сещам името на третия.Имам и доста 1080и. Оплаквания нямам.
                            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Ако не се лъжа именно Лукс ТВ е от тези броадкаствани с по висока резолюция - 1440Х1080р но с логото FullHD все още не може да се окичи никоя Но както казах това е спонсориран канал за тупане в гърдите Едва ли има нормален човек който да го гледа.FullHD канали по масово се разпространяват през DVB-T IPTVРазликата между i и p е някакви си 1 милион пиксели Голяма работа

Коментар

Аз се чудя, как още не са измислили нещо като UltraHD ....
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X