Има нещо вярно в тези неща за 3Д филм на 2Д-телевизор. В момента гледам "Аватар" по HBO HD на филипса. Без очила, само на 300 гр. ракия. Айде, да не е 3Д, но поне 2 и половина Д го докарва .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какъв телевизор да си взема 10.2010-10.2014
Collapse
Заключена тема
X
X
-
snake написа:Има нещо вярно в тези неща за 3Д филм на 2Д-телевизор. В момента гледам "Аватар" по HBO HD на филипса. Без очила, само на 300 гр. ракия. Айде, да не е 3Д, но поне 2 и половина Д го докарва .Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Здравейте колеги.Понеже чета че дискотирате телевизори,ако може да попитам нещо.Притежавам тв LG LW45-00 3D проблема е че като изтегля 3д филм в повечето случаи ми изписва неподържан аудио кодек.Дали има някакъв конвертор с когото мога да променя само аудиото.ТВ подържа :AAC,Mpeg,MP3,LPCM,HE-AAC,ADPCM,WMAАудиото на филмите е DTSфиат брава 1.9тд 75к 1997г октомври
Коментар
-
van02 написа:Здравейте колеги.Понеже чета че дискотирате телевизори,ако може да попитам нещо.Притежавам тв LG LW45-00 3D проблема е че като изтегля 3д филм в повечето случаи ми изписва неподържан аудио кодек.Дали има някакъв конвертор с когото мога да променя само аудиото.ТВ подържа :AAC,Mpeg,MP3,LPCM,HE-AAC,ADPCM,WMAАудиото на филмите е DTSAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
Както често се случва, поръчах на Дядо Коледа кола, той чул телевизор и взе, че ми го донесе. Забавих се два дни с резултата от проучването ми в Метро, но се яви проблем с разполагането на телевизора вкъщи - стария ТВ-шкаф трябваше да се прости с горната си част и, колкото и да е парадоксално за такъв по размери телевизор, сега се освободи повече място от предишния кинескопен, макар и 32 инча. Колкото до схемата на плащане в Метро - наистина няма лихва - 6 вноски по 279 лева, сключих и някаква застраховка за самия уред за периода на изплащане, но тя е по 3-4 лева на месец. Процесорът на телевизора изглежда доста по-бърз от тези на двамата ми приятели, които имат същите по големина. Сравнението правя засега по скоростта на зареждане на снимки - онези телевизорчета доста се бавеха, докато сменят снимките, този ги цъка мигновено. Свързахме го с домашната мрежа, посредством Wi-Fi, но тази работа, макар и интересна, ми се вижда трудно приложима, защото, докато въведа име и парола, стана утре и засега тази екстра ще я позабравя :D Другото, което ми харесва, е изчистеният дизайн, както впрочем подобава на Сони - отпред целият телевизор представлява едно цяло стъкло, без излишни рамки. Явно вече няма скартове, защото и самият телевизор е по-тънък от един скарт конектор :D Иначе, качеството на картинката е задоволително, като за цифровата, предлагана от кабелния оператор. Има само няколко HD канала, предимно немски, които не ми вършат особена работа, но очаквам в скоро време и Евроспорт да мине в този отбор, за да му се насладя напълно. Това са първите впечатления, още не съм го ръчкал за другите функции, но нямаше време, заради монтажа... А, относно големината - сега вече и реално потвърждавам, че 46 инча е напълно приемлив размер да се гледа от 3 метра - категорично няма смисъл от по-малък, вече и този ми малее, като му свикнах с размера. Особено опрян в стената, пести много място и се губи на фона на стаята, въпреки и не много голяма. Това - като практически съвет, всеки сам си преценява...Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
sugarboy написа:... Свързахме го с домашната мрежа, посредством Wi-Fi, но тази работа, макар и интересна, ми се вижда трудно приложима, защото, докато въведа име и парола, стана утре и засега тази екстра ще я позабравя :D ...А, относно големината - сега вече и реално потвърждавам, че 46 инча е напълно приемлив размер да се гледа от 3 метра - категорично няма смисъл от по-малък, вече и този ми малее, като му свикнах с размера. Особено опрян в стената, пести много място и се губи на фона на стаята, въпреки и не много голяма. Това - като практически съвет, всеки сам си преценява...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Благодаря за пожеланията! Имах предвид, докато си напиша името и паролата на фейсбук, не на мрежата :D Иначе, сигурно е удобно, щом са го измислили хората, но предстои да свиквам на тези благини, още повече сега все още правя мили очи на жената, понеже щеше да ни изгони заедно с кума, който ми помага при купуването и пренасянето :DFiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Вече има наличен ъпдейт на софтуера за моя телевизор. Аз и сега нямам почти никакви проблеми с него, още повече след като си вграждам субтитрите във филмите чрез Avi Recomp. Но има няколко дребни бъгчета, които забелязах и се надявам да се оправят след ъпдейта. Прочетох инструкциите, елементарно е. Някой знае ли колко време продължава ъпдейта на софтуера на телевизора - няколко минути, половин час, повече?Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Yavor написа:BO написа:Очаквам вече и антивирусна за телевизора да ни продават с негоSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Женшене, понякога дразниш приятелю...То бива дребнавост ама твоята преминава всякакви граници... Па да речем никога да не съм виждал правописни грешки от тебе, тук или някъде другаде, с мед да те намаже човек...В интерес на истината след като си пуснах поста видях, че съм напраскал и-кратко, но бързах и го оставих така...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
Orcinus
snake написа:sugarboy написа:... Свързахме го с домашната мрежа, посредством Wi-Fi, но тази работа, макар и интересна, ми се вижда трудно приложима, защото, докато въведа име и парола, стана утре и засега тази екстра ще я позабравя :D ...А, относно големината - сега вече и реално потвърждавам, че 46 инча е напълно приемлив размер да се гледа от 3 метра - категорично няма смисъл от по-малък, вече и този ми малее, като му свикнах с размера. Особено опрян в стената, пести много място и се губи на фона на стаята, въпреки и не много голяма. Това - като практически съвет, всеки сам си преценява...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар