Ichkin написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какъв телевизор да си взема 10.2010-10.2014
Collapse
Заключена тема
X
X
-
-
BolgAryan написа:Хм, доста тъпо ако е така. То в повечето пъти идеята на записа е разпространение на този файл. А наясно ли сте с разликите между "EDGE LED PLUS със LED SPOT CONTROL" и "EDGE LED" като наименувания?Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Ако някой търси плазма, нека се възползва от сегашната промоция в Технополис.42" 3д фул ейчди плазма на Панасоник за 1059лв :D И всичко това с 5 години гаранция.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
emzo написа:Довечера ще ти я пратя, хаха.Та това питам, може ли да е от китайско китайските кабели, които отговарят(евентуално) на най-ниската версия ?Дали има смисъл да се ръся 50+лв. за читав кабел, че ако пак е така ще ме е ядAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
BO написа:Ако някой търси плазма, нека се възползва от сегашната промоция в Технополис.42" 3д фул ейчди плазма на Панасоник за 1059лв :D И всичко това с 5 години гаранция.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
nai7 написа:Направо отивай и си вземай,хич недей да четеш тук.Защото ша са объркаш много,със два ли да е?със карта ли да е?със УСБ ли да е?ма ще чете ли суб?Ама тоз софт става ли?дрън,дрън.Аз сега си зидам двойна стена че ще ода да си вземам 50 инча и да не вземе да събори стената.Ама няма да чета тук че току виж съм размислил и си взема Самсурник или Сони.Направо отивай и вземай едно LG или Тошиба и си патрон.Аз съм на БулСат и качеството е много доволно,прибирам се пускам си и гледам,я филм,я мач,свършва,спирам си телевизора и затварям очи.А тук чета едни такива неща все едно ще ги използват постоянно,и двата ми имат USB досега никога не съм ги използвал,и едва ли ще ги използвам.Компа ми e свързан към ТВ и така си гледам аз филмчета че и на NFS си джиткам и на Age of Empires.Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Значи вземай някое LG дето ти е в бюджета.Само да е от 5 серия нагоре - т.е. номера след буквите да започва с 5 нещо си и нагоре.Например това: http://www.technomarket.bg/products/09107598/lg-42lk430 - и ще ти останат доста пари от бюджета.Ей това също ти е в бюджета, а има и мрежа: http://www.technomarket.bg/products/...-42lk530Ако искаш ЛЕД - http://www.technomarket.bg/products/.../lg-42le5500А тоя па даже и записва на УСБ: http://www.technomarket.bg/products/...74/lg-42lv5590Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Airfan написа:Ичкин, ако ти е най-важно да чете всички формати, вземи си Самсунг серия Д. Те четат най-много видео и аудио формати, включително ДТС. 3Д-то на Д6 серия е скапано, но ако не държиш на това за теб ще е идеален.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Airfan написа:Ичкин, ако ти е най-важно да чете всички формати, вземи си Самсунг серия Д. Те четат най-много видео и аудио формати, включително ДТС. 3Д-то на Д6 серия е скапано, но ако не държиш на това за теб ще е идеален.
Коментар
-
За 5-та серия не знам, но 6-та дъвче всякакви MKV-та, дори с няколко аудио потока и може да си ги сменяш. Е, профил High@5 или 5.1 може и да го поизмъчи, трябва някой път да пробвам. DTS декодера е мнооого важно нещо, щото не ми се дават още 300-400лв за ресийвър. Не, че не може да се реенкодне в AC3, ама пак губене на време.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
spark написа:За 5-та серия не знам, но 6-та дъвче всякакви MKV-та, дори с няколко аудио потока и може да си ги сменяш. Е, профил High@5 или 5.1 може и да го поизмъчи, трябва някой път да пробвам. DTS декодера е мнооого важно нещо, щото не ми се дават още 300-400лв за ресийвър. Не, че не може да се реенкодне в AC3, ама пак губене на време.
Коментар
-
Та значи единия ми ТВ е модел 2009 другия 2010,наскоро племенницата ми идва и ми показва че им дали урок със 3Д картинки.Едната картинка е на БМВ другата на Шевролет и да напишели нещо за една от колите,също така им дали и 3Д очила,очилата са картонени синьо и червено.Викам си я да видя аз как ще се гледа,тегля аз "Аватар" на 3Д от "Замунда" и слагам тъпите картонени очила,и какво да видя ами то всичко все едно беше в стаята.Особено когато събориха дървото,и горящите листа падаха,ами все едно падаха във стаята.И преди да ми кажете нещо,да ходил съм на 3Д кино и има разлика но е доста доволна гледката.Нека простите люде да одят да дават по 1500 за 3Д телевизори,мен това което видях ме устройва.И даже отидох и си взех 3Д очила на Филипс неактивни от Техномаркет за 29 лв.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар