Ако говорим за марки - на мен лично Сони ми паднаха страшно много в очите, след като лаптопа ми Сони Вайо, струващ 2 пъти повече от на брат ми ACER-а, вече е за боклука... Първо му отказа ДВД-то, което незнайно защо не е марка Сони, а някаква неизвестна за мен японска уж марка Mashita (не е Matsushita)...След това батерията ми почна да държи по 4-5 минути, и то много бързо се срина от първоначалните 2 часа...После ми угасна и дисплея... изгорял инвертор...На брат ми Есъра си работи, държи по 40-50 минути все още, а ги ползваме почти еднакво с него, купувани са по едно и също време... Че е красив, красив е... ама... сега се ползва като стационарен компютър, закачен винаги в тока и с външен монитор...Тъй че марка, марка... ама в много случаи е само името, без никакво покритие.
DVD-то ти си е баш Панасоник. Mashita/Matsushita/Etc... Батерията за да живее - трябва да се зарежда като на ЖИСИЕМ - като свърши, а инвертора... не е първия SONY духат яко в последните години, а и в моите очи.
Браво добър избор. 3д-то му е презредово, т.е. резолюцията там не е 1080п, а е наполовина, т.е. 1/4 от целия екран , но на 32 инча диагонал няма да го забелявзваш чак толкова.
Браво добър избор. 3д-то му е презредово, т.е. резолюцията там не е 1080п, а е наполовина, т.е. 1/4 от целия екран , но на 32 инча диагонал няма да го забелявзваш чак толкова.
Нямам място за по голям диагонал. Най - далечната част на дивана е на 3 метра....3д-то надали ще го ползвам много, пробвах го в магазина и ми хареса как изглежда....
От 3 метра спокойно се гледат най-малко 46 инча. 32 инча са ненужно малък диагонал, само хвърлени пари на вятъра!
22" ми е монитора на компа - като си пусна филм и го гледам поне от метър, че хем да гледам, хем да виждам, хем да чета. По твоята логика - ако 46 инча минимум се гледат от 3 метра - аз направо да си сложа 32" монитор, че така или иначе го гледам от метър.
От 3 метра спокойно се гледат най-малко 46 инча. 32 инча са ненужно малък диагонал, само хвърлени пари на вятъра!
22" ми е монитора на компа - като си пусна филм и го гледам поне от метър, че хем да гледам, хем да виждам, хем да чета. По твоята логика - ако 46 инча минимум се гледат от 3 метра - аз направо да си сложа 32" монитор, че така или иначе го гледам от метър.
От 3 метра гледам 50" и се гледа, вижда и чете перфектно, даже и 55" ще е добре. Монитора ми е 22" и от 60-70 санта се играе/гледа филм перфектно.
Коментар