Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

споделете впечатления от Зафира - моля само който е карал

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

споделете впечатления от Зафира - моля само който е карал

по примера на колегата снейк , се замислям за една Зафира - 2.0 дизел / 85к.с./ ако някой има впечатления от ВОЗИЯТА на този автомобил - нека сподели.и от ДВГ също .

Пробвай колега в опел форума да попрочетеш тук ще е доста оскъдна иформацията.Нарочил си този двигател заради по малкия данък или?За купето е доста слаб.

Коментар

Малко мнения, макар че са за версията с 101 ксhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...E0%F4%E8%F0%E0
      Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

конкретния автомобил , който харесах е с този мотор

Коментар

Аз не съм карал,обсъждали сме зафири с баджанака,той се е качвал на две три дизелови. Според него най-добрия вариант е двигателят им с 110 к с ,тоя с 83 бил немощен,другия нещо не били доста хора доволни от него!
          ex.Мареа ТД100

Коментар

Аз карам Зафирка вече 9 месеца.Ще ти кажа, че е малко тромава за градски условия, но след 2000 оборота дърпа яко. Много е удобна за дълъг път.Моторът е 2.0 DTI 101 к.с.Харчи мнооого прилично.Минах с нея вече 26 000 км. От към просранство събира доста багаж, а с тези 7 места е много удобна.Ако имаш възможност си вземи Зафира B (по-новата).

Коментар

Семеен автомобил ли загледа бре Зафира карах няколко но такива при оглед за покупка, и все бензинови. Дървена като всеки Опел инак да, удобна голяма красива си е и като визия. Вътре нещо не ме изкефи малко тъмна ми идва ако разбираш кво искам да ти кажа. Странното беше че когато гледахме за зефира на кумеца огледахме и покарахме поне 5 броики и накря купи първата мазда примаси в която седна
              Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
              Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
              Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Аз ще си призная, че не съм карал, но съм се возил и останах доста впечатлен! Бяхме 6-7 човека, колата беше претъпкана от багаж и имаше място за още един! Доста комфортно возеше за такъв клас автомобил! Бих ти препоръчал и Форд Галакси! Него съм го карал вече и мога да кажа, че е по маневрен от пунтото! :D Движеше се без проблем, а като се има предвид, че беше на 370 хил. км., си беше постижение!
                Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

rebel написа:
                  Аз ще си призная, че не съм карал, но съм се возил и останах доста впечатлен! Бяхме 6-7 човека, колата беше претъпкана от багаж и имаше място за още един! Доста комфортно возеше за такъв клас автомобил! Бих ти препоръчал и Форд Галакси! Него съм го карал вече и мога да кажа, че е по маневрен от пунтото! :D Движеше се без проблем, а като се има предвид, че беше на 370 хил. км., си беше постижение!
                  Форд- никога Бягам като дявпол от тамян.Виж,ако беше препоръчал форд Ц-Макс ,по бих го приел,ама галакси....
                  Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                  Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Карал съм такава Зафира вози много добре но 85 коня са малко за тоя кораб но пък е по евтин за подръжка защото е стария двигател .Мотора не е капризен към горива икономичен ако е запазена колата струва си .Имам и познат с 110 коня и постояно се оплаква че му се запушва няква цедка на нафта та и до клкото се интересувал това било масов проблем и никак не е приятен .
                    FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Ние имаме Зафира вече 2 годинки общо взето сме много доволни от количката, много място (вътре ми се струва по-тясна в сравнение с предишния ни Espace) возията е доста по мека от на бравата за сега не се е обадило нищо за смяна (дано и да не се , че с тез пътища ) ,удобно се пътува не дълъг път , климатика охлажда яко , някой спомена горе за динамика за дизеловия мотор не знам , наща е 1.8 115 коня бензин , ами много добре си набира колата , че и градско харчи на газ малко повече от фиата бензин.

Коментар

Slavi_Lancia написа:
                        ... Дървена като всеки Опел
                        Митове и легенди !
                        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
                          Митове и легенди !
                          +1
                          Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

я кажете как се усеща при 140-150 на магистралата
                            Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                            Fiat Bravo'97 1,6 16v
                            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

по-старата или по-новата? Аз съм карал и двете...като цяло по-новата която съм карал беше автоматик 1.8 140кс (по спомен са конете) другата е от по-старите 1.6...определено по новата много ме радва...доста добре си набира...удобна возия има и изглежда що годе добре...проблеми които съм имал с нея беше климатика...и веднъж един пъпеш наля течност за чистачки при антифриза...за щастие се усетихме на време и предотвратихме проблеми...относно по-старата...тази която карам дори днес я карах е пълен таралясник...нито ми е удобна нито нищо...не ми допада особено...
                              Прикачени файлове
                              Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                              BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                              BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Working...
                              X