цено написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Духалка или конвектор?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
galinchooo написа:цено написа:Аз тогава да си мълча значи Имах 80лв ток(боилер 80литра,пералня по 2-3 пътина ден,печката също почти 5 часа не се спира всеки ден отделно 2 телевизора ПЦ)и по коледа и нова година що печенета на свинско падаха и пак е нормално 80лв според мен! Добре че се отоплявам с камина,че иначе и аз щях да приклякам на гишето да :D го еваFiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
galinchooo написа:Алоооо колега,подбиваш цените....недей така ще започнем да завиждаме...Някой може и да те уручаса..Сигурно си на някой евтин план с 1500 безплатни киловатаНяма начин да няма начин!
Коментар
-
Колега ти се отопляваш на твърдо гориво..поне така си писал....Ако е така напълно нормална ти е сметката....Но ако тея сметки са реализирани и с отопление включващо електроуреди за тея 200кв...просто няма как да ти повярвам че това е реалния ти ток а не контрабанда(все пак на икономичния уред наречен климатик изгаря средно от 30-60лв на стая за месеца)..FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
mnpenchev написа:Сметката ми за 15 декември - 15 януари е 220 лв. Това е само от инвертор климатик от скъпите нагласен на 22 градуса без да се пипа, един влагоабсорбатор 250w работещ вечер, плазма работеща от 8:00 до 01:00, компютър със същия период на работа, бойлер - след 18:00 до 8:00 и маслен радиатор от 18:00 до 8:00 . Апартамента е саниран от всякъде но имаме 12 квадрата прозорци и от долу са студени гаражи.
Коментар
-
galinchooo написа:Колега ти се отопляваш на твърдо гориво..поне така си писал....Ако е така напълно нормална ти е сметката...Няма начин да няма начин!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар