Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Акция "Пушек"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

на горивата нищо им няма просто са с по 5 октана по малко от написаното и ако зареждаш на някои места повече време например "шЕл’’ може да ти се запуши някои ижектор нищо особено не е супер са си. Но за тоя двоен акциз трябва да бъдат по качествени от европейските но нищо може и така.
    КУПИ СИ FIAT ДА НЕ ТЕ Е ЯД!

Коментар

Тези с по-агресивните мапове, ще се наложи да даунгрейдват :D
      "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
      Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

брех мен ако ме ми направят такъв тест щя трябва и кръщелното да ми вземат че много пуши
        Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
        FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Е краино време беше, омръзна ми от стари вунящи и пухтящи бълващи кълбета дим Камази, Шкоди Мадари, скапани Чавдари, издухани Икаруси, Аудита и Голфове дизелаци. Направо тряя ги спират от движение, хич не ме интересува че такава ни била държавата и сме немали пари за нови. Кат няма пари няма да караш тоя екологично катастрофален кошник е бати. Тряяя да спрат и всички бръмчащи без гърнета или само с остатъчна част от генерацията МПС, наи мразим Фоксваген Tранспортер да бръмчи. Или бордо Жигула с 14 мангала вътре и ни едно гърне. Тряя като ги спрат и направо един от онея кранове с вилиците да ги твари на камиона и за скрап. Никому нищо не пречи и 50 годишна кола да си я поддържа с генерация. Рацерите ги пропускам то на тях им е простено имали били бензин в кръвта пък и оня звук не е така дразнещ.
          Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
          Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
          Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

за колегата който говореше за газта само ще кажа че е много по екологична от бензина за дизела да не говорим и как пали сутрин нафтена печка по старите дизели правят облак зад тях
            fiat tipo 1.6mi 75k.c 1994
            alfa 145

Коментар

браво браво... крайно време беше да бъдат спряни от движение 80% от маршрутките в бургас.Моя камион единия е волво ф12....... мале мале все едно има пожар зад мен като го карам, ама другия е ок.Така че тая акция май пряко ще ме засегне, но поне ще се радвам, че няма да съм само аз.

Коментар

budged_3d написа:
                за колегата който говореше за газта само ще кажа че е много по екологична от бензина за дизела да не говорим и как пали сутрин нафтена печка по старите дизели правят облак зад тях
                В случая не говоря за екология. Не съм длъжен на температури близки до отрицателните да карам на отворен прозорец и да се чудя как да задмина или да изостана с много от някой талибан, който от както е сложил газова не знае какво е бензин. Дизела когато си го взех пушеше прилично, понеже знам какво е усещането от сажди............. съм се опитал да го направя да пуши минимално.Но не мога да разбера хора който не желаят да си сменят въздушните филтри.

Коментар

То като замисъл хубаво ама все ми е на ума че няма да спрат никой от движение .То във Варна 80% от градския транспорт трябва да го спрат .Пак прах в очите.
                  FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Хм, ако тази акция "Пушек" се прехвърли и върху ТЕЦ-вете...По темата - не виждам как ще спират коли от движение, при положение, че живеем в България, където с 20 кинта всичко е възможно...Я ако някой знае - да пише какви са изискванията!

Коментар

Working...
                    X