Бит и е-ан няма да ди признаят никога Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 . А нов бърдак със стари к-рви не става!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"Стара планина" ли?
Collapse
X
-
Честно да ти кажа бил съм в този бранш,има една фирма която се има за Гоподар и плащат луди пари под масата за компромати.Не се знае колко са дали на тоя Министър за да излезе и то с конкретна информация, но КЕН ще направят всичко възможно и ще си изчистят името от кашата в която го забъркаха.Този път наистина са категорични и казват ,че те от 6 месеца въобще не използват соя в собственото си производство, даже нямат такъв продукт в складовете си!Те са стигнали още по-далече искат независма европейска лаборатория да тества всички продукти "Стара планина" тяхно производство!
Коментар
-
По последните информации, проверка в независима лаборатория в Германия ще има.Въпреки това, аз съм ЗА отнемане на лицензите, защото:" Според представители на три от компаниите - "Кен", "Сами М" и "Лалов и Вачев" (чиято марка е "Майстор Цветко"), е възможно следите от соя да са попаднали в продуктите с подправките, които те внасяли от чужбина. Другият вариант е месото за продуктите, което също е внос от страни от ЕС, да е обработено с разтворена във вода соя, за да се увеличи теглото му. Те обаче не знаят от къде точно е дошла соята в продуктите. " (dnevnik.bg)Според мен е недопустимо да се кичиш с етикети на разни стандарти и да си продаваш колбасите двойно по-скъпо, а да не знаеш какво месо слагаш в тях.Абсолютно недопустимо е това, и според мен би трябвало да им се отнеме лиценза не само за "СП", ами изобщо. Да ги затварят и толкоз.Бах ти и печалбарите, и мощениците... Не се наядоха, не се натъпкаха...А какво ще им стане, ако имат собствени ферми, в които отглеждат животни, и използват само тяхното месо? Както правят много от западните месо-преработващи фирми?Както правеха едно време в "Родопа" ?Защо им е да купуват замразено 100-годишно ирландско конско месо?!?
Коментар
-
Immortal написа:А какво ще им стане, ако имат собствени ферми, в които отглеждат животни, и използват само тяхното месо? Както правят много от западните месо-преработващи фирми?Както правеха едно време в "Родопа" ?Защо им е да купуват замразено 100-годишно ирландско конско месо?!?Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
VesMil написа:Честно да ти кажа бил съм в този бранш,има една фирма която се има за Гоподар и плащат луди пари под масата за компромати.Не се знае колко са дали на тоя Министър за да излезе и то с конкретна информация, но КЕН ще направят всичко възможно и ще си изчистят името от кашата в която го забъркаха.Този път наистина са категорични и казват ,че те от 6 месеца въобще не използват соя в собственото си производство, даже нямат такъв продукт в складовете си!Те са стигнали още по-далече искат независма европейска лаборатория да тества всички продукти "Стара планина" тяхно производство!Толкова е лесно да поправяш другите. Толкова е трудно да поправяш себе си
Коментар
-
4uk1t написа:VesMil написа:Честно да ти кажа бил съм в този бранш,има една фирма която се има за Гоподар и плащат луди пари под масата за компромати.Не се знае колко са дали на тоя Министър за да излезе и то с конкретна информация, но КЕН ще направят всичко възможно и ще си изчистят името от кашата в която го забъркаха.Този път наистина са категорични и казват ,че те от 6 месеца въобще не използват соя в собственото си производство, даже нямат такъв продукт в складовете си!Те са стигнали още по-далече искат независма европейска лаборатория да тества всички продукти "Стара планина" тяхно производство!
Коментар
-
За къв стандарт говорим, оставете соята на страна ами всички Е-та дето са си пак вътре за тях какво? или Е 250 е много безредно , дали му е мястото в тоя стандарт ?Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Vladim написа:Тук ми намирисва на разчистване на сметки. Фирмите, които пречат на шуробаджанашките-шут! Интересно ми е, какво ще покажат проверките от ГерманияПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!
FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.
Коментар
-
Vladim написа:Тук ми намирисва на разчистване на сметки. Фирмите, които пречат на шуробаджанашките-шут! Интересно ми е, какво ще покажат проверките от ГерманияA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
За 200 лева си купихме "партийно" едно конче. Още не беше отбито от кобилата, ще рече сукалче.За 20 лева ни го заклаха и обезкостиха, излязоха 60 килограма месо.Купихме още толкова свинско, платихме някой лев да ни ги смелят, подправят и да ни приготвят наденица, която ще се превърне в луканка и част от нея в сурова наденица, която стои във фризера.Сметката излезе под 7.00 лева на килограм наденица от истинско месо. Без никакви добавки освен подправките.И като че ли това ще е бъдещето, без да се вълнувам от етикети и псевдостандарти..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар