Колеги, засилил съм се да купувам градски мъник за бащата, нещо непретенциозно като цена - до 2000 лв. и в общи линии съм се спрял на тези две машинки щото влизат в критерия "след 98-99 и до 2000 лв". Така, че се обръщам за съвет към собственици на такива коли: какви са им слабите места, цени на поддръжка, разход градско, впечатления от варианта 1,7 турбо дизел при Палио и т.н.?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Впечатления от Фиат Сейченто/Фиат Палио?
Collapse
X
-
кола
като гледам има Fiat Palio 1.9TDкоето си е добър вариант само да нее пипан много по днвигателя гледам има на добра цена да не пуши само това е първото да пали винаги иначе повечето от окачването е кано на Пунто МК1http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11286806684472113&f 1=details
-
Re: Впечатления от Фиат Сейченто/Фиат Палио?
RPWWD написа:Колеги, засилил съм се да купувам градски мъник за бащата, нещо непретенциозно като цена - до 2000 лв. и в общи линии съм се спрял на тези две машинки щото влизат в критерия "след 98-99 и до 2000 лв". Така, че се обръщам за съвет към собственици на такива коли: какви са им слабите места, цени на поддръжка, разход градско, впечатления от варианта 1,7 турбо дизел при Палио и т.н.?Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
И аз с две ръце гласувам доверие на Палио-то( с уговорката да е читав екземпляр) Аз карам Палио само че комби , мога да кажа само добри неща за него. За класа си и парите е СУПЕР.... Евтини части , лесно обслужване (не и смяната на свещи говорим за модела 73коня) и приемлив разход на бензин (по памет от година и 6 месеца съм на газ) извън града 6 и 10-10.5 в града (Бургас) Разхода на газ е с 1-1.5 литра повече в зависимаст от сезона. Успех с избора колега!Фиат Палио комби 1.2 73 коня
Коментар
-
Разход от 10/100 за малка бензинова кола е неприемлив, още повече когато става въпрос за провинциален град, а не за София (където той ще е с поне 2/100 отгоре). Загледах едно Сейченто 2000 година, много спретнато - 0,9 мотор с верига, 39 к.с. - някой с впечатления от тази кола?Alfa 156 SW 1,9 JTD'03
Fiat Punto 1,2'98
Коментар
-
RPWWD написа:Разход от 10/100 за малка бензинова кола е неприемлив, още повече когато става въпрос за провинциален град, а не за София (където той ще е с поне 2/100 отгоре). Загледах едно Сейченто 2000 година, много спретнато - 0,9 мотор с верига, 39 к.с. - някой с впечатления от тази кола?Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
RPWWD написа:Разход от 10/100 за малка бензинова кола е неприемлив, още повече когато става въпрос за провинциален град, а не за София (където той ще е с поне 2/100 отгоре). Загледах едно Сейченто 2000 година, много спретнато - 0,9 мотор с верига, 39 к.с. - някой с впечатления от тази кола?1.Безплатният секс развращава,платеният-озлобява.
Коментар
-
Колега аз карам стана 2 години Сейченто, и честно казано въобще не ми се ще да го сменям с друг автомобил, но за съжаление ( по скоро щастие :D )скоро ще станем трима и багажника не е от най-силните страни на Сейчентото.Иначе за всекидневен автомобил дори и на разстояния по-големи от 300 км просто няма грешка Вярно, че с газовите амортисьори е твърдо но ти разрешава много по резки маневри от всеки друг автомобил.А и винаги можеш да си намериш място да паркираш! Това е голям плюс за днешно време.Това за теснотията дето го говорите ама въобще не е вярно - баща ми има Ситроен Ксантия и мога от личен опит да ви кажа че Ксантията от вътре е по тясна от Сейчентото! По двигателя нищо не съм пипал освен една гарнитура на клапаните и ремъци , ролки и масло след като стана моя.Разхода е 5/100 извън града и 6,5/100 в града при нормално каране .Ако можех да си реша проблема с вземането на още едно- бих взел без да се замисля.Alfa Romeo Centocinquantasei
Коментар
-
RPWWD написа:Благодаря за съветите, явно ще е Сейчентото. Теснотията изобщо не ни касае, тъй като тази кола почти винаги ще вози 1, максимум 2-ма души и то само в града. За обемисти багажи, дълги пътувания и високи скорости си имам колата от подписа миAlfa Romeo Centocinquantasei
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар