Seicento Sporting Abarth написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Впечатления от Фиат Сейченто/Фиат Палио?
Collapse
X
-
Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
-
Seicento Sporting Abarth написа:RPWWD написа:Благодаря за съветите, явно ще е Сейчентото. Теснотията изобщо не ни касае, тъй като тази кола почти винаги ще вози 1, максимум 2-ма души и то само в града. За обемисти багажи, дълги пътувания и високи скорости си имам колата от подписа миAlfa 156 SW 1,9 JTD'03
Fiat Punto 1,2'98
Коментар
-
След известно гледане на разни коли от частни обяви и автокъщи се спрях на Пунто МК 1’98 набор, с мотор 1,2 60 к.с. и от днес вече е в наши (на бащата и от време на време в мои) ръце. Май се пръкна "Синята птица" 2 Колицата прави впечатление на доста пъргава буболечка и общо взето сме доволни, особено като се има предвид измекярската цена.Alfa 156 SW 1,9 JTD'03
Fiat Punto 1,2'98
Коментар
-
vako74 написа:И аз с две ръце гласувам доверие на Палио-то( с уговорката да е читав екземпляр) Аз карам Палио само че комби , мога да кажа само добри неща за него. За класа си и парите е СУПЕР.... Евтини части , лесно обслужване (не и смяната на свещи говорим за модела 73коня) и приемлив разход на бензин (по памет от година и 6 месеца съм на газ) извън града 6 и 10-10.5 в града (Бургас) Разхода на газ е с 1-1.5 литра повече в зависимаст от сезона. Успех с избора колега!
Коментар
-
Погледни този сайт с примерни цени http://axm-auto.com/index2.php?brand=5&model=31 като в други магазини дадена част може да бъде по-евтина или по-скъпа , зависи от магазина и дали ползваш отстъпки Ако не се лъжа и при Пунто се появяват такива проблеми от време на време, което си е почти като Палиото . Самото лагерче май не беше скъпо , но говоря по споменFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар