Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отново въпрос за покупка на лаптоп - MSI...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

mitkosoft написа:
    да изтрае докато е в гаранция
    Съгласен съм че всичко се чупи, но колега позаинтересувай се колко жалби има пуснати срещу гаранционния сервиз на MSI. Аз на моя му сърбах попората точно докато беше в ГАРАНЦИЯ. Добре,че работата ми е тъкава и имам свободно време докато другите работят и имах възможност да ходя да се занимавам с Комисията на потребителите и ТЕХНОМАРКЕТ. Първо, че стоя при тях доста време(единия път от три общо, около 4 месеца), а по закон за 30 дена трябва да е отремонтиран; второ: след 3 месечни разговора по телефона със сервиза накрая бяха толкова нагли, че ми поискаха пари за да ми го оправят, а той е в гаранция. Та колега: не е важно само определен уред или техника да ти е в ГАРАНЦИЯ, а е много важно и гаранционния сервиз да е достатъчно съвестен. Сервиза на MSI не е случайна фирма, защото техники от няколко марки продавани в Техномаркет и Технополис в цяла България се отремонтират при тях. Те знаят, че са те хванали за т..ките и им дреме за тебе. За съжаление това е действителноста в България.П.П. Има и много жалби към тях за плазмени телевизори.Пожелавам на всички, които са си купили MSI да нямат моите премеждия. Поздрави!!!
    Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
    Ex.Opel Astra

Коментар

абе аз не съм овчедушен ей тъй като ме въртят някъде и почвам да викам въобще не се умилвакм или не се обеснявам такива педераси ше им....ако ма праят така то само боя ги оправя мама им пе.....си
      Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

mitkosoft написа:
        абе аз не съм овчедушен ей тъй като ме въртят някъде и почвам да викам въобще не се умилвакм или не се обеснявам такива педераси ше им....ако ма праят така то само боя ги оправя мама им пе.....си
        Това е несериозно.Бой,разправии и заплахи.Ти едва ли си градския бияч.Или техниците и приемчиците ще стоят кротко,а ти ще ги налагаш. Един спокоен разговор с Управителя на магазина и/или сервиза върши идеална работа.Казвам ти го от опит. С подписа си върху гаранционнта карта се съгласяваме с тези условия.Лично аз не съм виждал досега някой да е прочел всичко написано на гърба на същата,преди да се подпише.
        Octavia RS
        Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Working...
        X