cheruna написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отново въпрос за покупка на лаптоп - MSI...
Collapse
X
-
.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
-
cheruna написа:Аз си купих преди месец посочения лаптоп. Няма да цитирам Malone, но той дава най-обективно инфо, според мен. Прочети внимателно какво ти е писал. А конкретно-единственият критерий, който аз приемам за разумен е ЗА КАКВО ще ползваш лаптопа. Това е решаващо. За нещата, които аз ползвам (Malone ги е писал все едно за мен) този лаптоп е добър. Определено не мисля, че пластамасата е евтина, че е шумен, това са глупости. Нека тези, коити го твърдят, да кажат колко време са ползвали точно този модел. И въобще за парите които струва няма да намериш по-добро предложение (както е при Фиат, между другото). Не знам кое какво е но аз тази марка я познавам много добре от Германия, там ги продават доста добре, търсени са в ниския бюджетен клас.Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
Re: Отново въпрос за покупка на лаптоп - MSI...
nai7 написа:2000_16V написа:Здравейте, намислил съм да се оборудвам с нов компютър, защото стария много одъртя и ми се иска да си взема нещо преносимо. Насочил съм се към два модела в Метро съответно за 720 лв с 2гб рам и на 780 лв с 4гб. Моделът е MSI CR500. Всичко освен рам-а е едно и също. И се чудя дали си заслужава набутването с 60 лв отгоре за тези допълнителни 2 гб, съдейки по изискванията на новите програми за в бъдеще. Чакам мнения за изборът ми и съответно предложения за други по-качествени модели на съответните пари и възможности. Изискването ми към това устройство е да има изход за слушалки отстрани или отзад, вместо пред "мишката", защото ползвам усилвател за слушане на музика. И какво ви е впечатлението от екраните на MSI, като качество и най-вече ъгъл на виждане, защото в магазините са без операционна система и няма как да преценя. Параметрите на лаптопа са:CPU Intel Dual Core T3100 1.9GHzHDD 320GBVideo nVidia 8200Ghttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Re: Отново въпрос за покупка на лаптоп - MSI...
колега,точно тая марка не съм ползвал, а и не мисля,но бихте посъветвал за ASUS,надживяват останалите,ползвал съм HP - мое мнение -печка,Тошиба- имат страхотни ектани ,сони-голяма грешка.С поред мен за същите пари може да си вземеш някой добро АSUS-че, а изброените по горе от мен са си чисто разшищение на парикойто разбира на ФИАТ се спира FIAT BRAVO 1.9 100TD
Коментар
-
iuly_vn написа:Предимството от 2 GB е в това, че софтуера става все по "тежък" и процесите се увеличават, заемайки повече рам. За Виста и седмицата също е предимство, ако ползваш 64 битовите версий, а и не само тях. И още едно предимство - разликата в цената само от 60лв. срещу 2CB повече рам. В магазините, рам памет от 2GB е доста над 60лв. Мнението ми за този модел лаптопи, е че са доста нискобюджетни, за да очакваш качество и бързина. Повечето от новите игри, да не казвам всичките нови, както и някои софтуер, няма да вървят и даже и да се инсталират, заради процесора. Не защото е лош, а защото се индицира като 1.9, а това е под изискванията.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:iuly_vn написа:Предимството от 2 GB е в това, че софтуера става все по "тежък" и процесите се увеличават, заемайки повече рам. За Виста и седмицата също е предимство, ако ползваш 64 битовите версий, а и не само тях. И още едно предимство - разликата в цената само от 60лв. срещу 2CB повече рам. В магазините, рам памет от 2GB е доста над 60лв. Мнението ми за този модел лаптопи, е че са доста нискобюджетни, за да очакваш качество и бързина. Повечето от новите игри, да не казвам всичките нови, както и някои софтуер, няма да вървят и даже и да се инсталират, заради процесора. Не защото е лош, а защото се индицира като 1.9, а това е под изискванията.Fiat Marea TD100
Коментар
-
Нека се похваля - взех си MSI-я с 2гб рам. Към настоящия момент съм доволен от него. Работи в пъти по-бързо от старата ми настолна система. За съжаление си има и своите недостатъци - дисплея има много "тесен" ъгъл на виждане, записвачката е доста бавна и естествено колонките не са от най силните. Но естествено има и своите предимства - стартира значително бързо с Win 7, много е тих, а прави вятър да те отвее, корпусът му не се нагрява отгоре, стерео-жаковете са отстрани :D , батерията издържа повече от 3 часа още при първото зареждане, пластмасата изглежда по-качествена от някои от детайлите в колата ми.... Като цяло съм доволен от покупката. А като се има за в предвид, че нямам кой-знае какви изисквания към него и това, че не се и надявам да издържи повече от продължителността на гаранцията (2 години) ми се струва че си заслужава паричките -720лв. Благодаря за отговорите.Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
-------------------------------------------------------------
Коментар
-
аз си взех преди месец от метро MSI cr500 за 720 лева точно за този става въпрос който е написал колегата от поста...и нямам никакви проблеми работи си прекалено добре мн добре барзо работи въобще не се замисля за нищо а аз точно това търся компютър който да работи със скоростта ми....но обаче булшинството от неграмотни хора в българия продължават да си тъпчат в лайната и като чуят някоя марка която не са я чували никога и казват "аа не само този" абе хора така ли не научихте че частите вътре са стандартни...процесори интел или АМД, видео карта АТИ или Нвидиа, чипсет на gigabyte ili na nvidia...просто сглобката я прават различни фирми било то HP, SOny, toshiba, MSI, и др....за тези които незнаят MSI са едни от водещите производители на дънни платки и чипсети....но който иска да дава 1300 лева за лаптоп със същите параметри за които аз дадох 720 лева....като взех на сестра ми Acer-a всички казваха "аа как може acer и точно тези хора които имат HP i DELL издадоха багажа лаптопите...проумейте го в 98% от случайте плащаме по 300 лева отгоре само заради марката...Fiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
mitkosoft написа:Ако се развали някое HP или Sony Vaio и ко праим тогава ще кажете " а ми то става 1 на 1000" а ако стане нещо с acer, msi , asrock "ами то е нормално те са си боклуци" . Италиаснките коли като казват че са боклуци вие защо си ги купувате или може би сте мазохистиEx. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
Humppa
Техника като всяка друга. MSI не правят изключение.Ползвах около 3 години и половина един MSI, сега стои като паметник вкъщи, защото нещо му изгърмя BIOS-a или има някакъв дефект по дъното.Преди няколко месеца взех един DELL, миналата седмица му смениха дъното.Нали знаете, че шаситата на лаптопите се произвеждат от други фирми, а работата на "производителите" е да набучат само процесор, памет, ХДД и да си залепят емблемите...Да ти е честит новият лаптоп и да си ги ползваш безаварийно
Коментар
-
колега z_sutrov извинявай ама то на всяка марка може да и сърбаш попарата аз лично съм чувал собствениците на маркови лаптопи най-много да реват...но аз ти казах нямам намерени да плащам 300-500 лева отгоре заради туй че бил по-марков който има пари да дава....аз гледам конфигурацията и да изтрае докато е в гаранция то и без тва каквото и да вземеш остарява след 1 месец...а относно до колегата който си го е купил мога да кажа: колега няма страшно от мой човек с магазин за компютри съм пазарил памет 2ГБ за 30 лева така че за 750 лева ше имаме лаптопи с 4ГБ рам а другите нека си плюят ако си заинтересован може и тебе да сдобиемFiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
Мерсаж за предложението, но нямам намерение да влагам повече пари в тази вещ. От тук на сетне ми трябва една чанта и рутер и преключвам с глупостите. А колкото до различните марки лаптопи - все ще излезе някой нов модел, който е по-готин от настоящия компютър на който и да било. Когато се дават пари за глупости е по-добре да са по-малко. Поздрави.Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
-------------------------------------------------------------
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар