Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Измама с билети за концерт.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Измама с билети за концерт.

Има ли някой друг който се опитва да върне билетите за концерта на скорпионс и каишите от "Артбг" му създават проблеми?Аз се обадих защото имам 3 билета на хора които живеят в чужбина и няма как да си сменят полета и да присъстван на отменения концерт. При намерението да върна билетите без да създавам излишни главоболия на организаторите, даже им звъннах по телефона за да попитам къде и кога да го направя! От там една женичка с противен жлъчен глас и високомерно държание се опита да ми обясни, че концерта бил отменен, а не отложен и те не връщали билети! Скара ми се, че не съм бил прочел какво пише отзад на билета и че се изморила да обяснява на всеки който се обажда в офиса им! Зададе ми въпроси от сорта на "защо искате да върнете билета?" и "Вие от провинцията ли сте?" Обясни ми, че много рядко връщали пари - само при представяне на отпусно или самолетен билет :D :D Разбрахме се утре да мина през офиса им и да ги науча на морал и отговорност!
    Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Имах подобен проблем преди години с друг подобен концерт. Трqбва да ти върнат парите при всqко положение. Ако се дърпат искай да говориш с манагер, управител, супержисор или както там си ги наричат. С малко скандали и ескалиране по етажите става...

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

BolgAryan написа:
      Имах подобен проблем преди години с друг подобен концерт. Трqбва да ти върнат парите при всqко положение. Ако се дърпат искай да говориш с манагер, управител, супержисор или както там си ги наричат. С малко скандали и ескалиране по етажите става...
      Аз побеснях! Гаджето болна се е разкарвала до офиса им! А на мен ми викат "ще връщаме пари само при извънредни случай като ни представите самолетен билет"! Ебати мишоците!

Коментар

Последно, концерта отменен ли е или е отложен???
        Steliyan's Life!
        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

одеве чух по Z-Rock че ще е на 25.10.
          ex '96 Bravа 1.6 16V LPG

Коментар

Tapamop написа:
            Значи е отложен и с право не искат да връщат пари за билетите. Най-лесно да си възстановиш сумата е да ги продадеш. В деня на концерта х4....
            Steliyan's Life!

Коментар

И аз имам същия проблем, но момичето беше много учтиво и ме увери, че има много хора с моя проблем и в началото на следващата седмица ще имат информация какво ще правят. При мен проблема е, че ще съм извън страната - аз и жена ми! За всеки случай реших утре да отида до КЗП и да попитам какви са ми правата в случая. Ще пиша какво са ми казали!P.S. Ако някой търси билети - имам 2
              Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.

Коментар

jenshen73 написа:
                Tapamop написа:
                Значи е отложен и с право не искат да връщат пари за билетите. Най-лесно да си възстановиш сумата е да ги продадеш. В деня на концерта х4....
                Да отложен е за 25ти! Аз обаче имам 3 билета на хора които живеят в чужбина и тази дата не ги устройва! От каква точно гледна точка (морална, правна) са в правото си да не искат да ми ги върнат? С мен изобщо не се държаха добре и ми казаха, че връщали пари в много крайни случай! От КЗП ми казаха "ми Вие не моете ли да ги продадете тез билети? " След като обясних, че съм потребител и нямам намерение да ставам търговец (още повече, че нямам никакво право да препродавам закупения билет) и имам намерение утре да отида до офиса на Арт БГ и да ги помоля да ми дадат писмен отказ и основание за него, ми казаха, че мога да пусна жалба с такъв писмен отказ и ще видим какво ще стане! Много е лесно да си кажеш "абе те са в правото си, защото той концерта е отменен, а не е отложен" и да се опиташ да продадеш билета без да потърсиш правата си!Във всяка една нормална държава знаят, че клиента винаги има право и че особенно в такава ситуация е в пълното си право да върне стоката!В Америка даже и чорапи да си купиш, да ги носиш 1 седмица и да им кажеш: - Абе не са ми удобни, искам да ги върна! Ще ти върнат парите и даже и ще ти се извинят!Сега какво? Всеки път като има концерт на който искам да отида, да си пускам отпуск и да не си правя никакви други планове за 2 месеца напред, че да не сменят датата ли? В сайта на eventim си пише, че при отложен или отменен концерт - билетите се връщат! Е да обаче eventim били само посредник, а организатори били ART BG и Z rock! А в техните сайтове не намерих никакви общи условия! Като се обадих да попитам къде да ги видя ми се каза "еми ние още не сме ги написали, като вземем решение как да процедираме ще Ви оведомим" Шанс

Коментар

ART BG и Z rock са пълни мошеници, гледащи само печалбата. Колега търси си правата. Трябва да върнат парите.
                  Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Заради тази и още други простотии спрях да посещавам концерти в България. В Гюргево ((предимно от там си купувам билети за концерти в Румъния) пак при евентим)съм нямал никакви проблеми когато съм си искал парите.
                    FIAT Marea 1.9 JTD 2001г.
                    ... и тя доверчиво сложи крака на раменете му...
                    миг невнимание и вече си татко

Коментар

От КЗП ми казаха, че нямат право да ми откажат връщане още повече, че искам да си върна билетите повече от 1 седмица преди събитието. Казха ми да сондирам мнения днес и ако събера още хора можем да пуснем колективна жалба.Колега Rebel, ако успееш да отидеш до Арт БГ или получиш някаква друга информация - моля кажи!Успех!
                      Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.

Коментар

Колега, отивай направо при господари на ефира. Докато не се показват публично тия простотии, те няма да спрат.
                        Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Forsaken написа:
                          От КЗП ми казаха, че нямат право да ми откажат връщане още повече, че искам да си върна билетите повече от 1 седмица преди събитието. Казха ми да сондирам мнения днес и ако събера още хора можем да пуснем колективна жалба.Колега Rebel, ако успееш да отидеш до Арт БГ или получиш някаква друга информация - моля кажи!Успех!
                          Днес бях там....една млада девойка бяха оставили на вратата и тя чупеше пръсти и пак се опита да ми каже, че пари нямало да връщат! На билета отзад пишело! Аз я накарах да ми го прочете на глас какво пише, защото аз явно не довиждам! Тя почна да ми срича и в крайна сметка се разбрахме да се обадя в понеделник, защото тогава шефа щял да каже какво да правят! Аз лично ще се изтормозя още малко и ще продам билетите, но няма да спра да ги тормозя тях! Ей така за да им е гадно! Ти гледай да ги продадеш и ти, защото според мен няма нищо да върнат, а след концерта билетите губят всякаква стойност! ПП имаше доста хора които искат да си ги върнат, но на мен лично с КЗП и господари на ефира не ми се занимава! Аз предпочитам лично да си ги тормозя!А междудругото имат група във Facebook, ако искате и там можем да ги флуудим!

Коментар

Само да уточним, че явно бъркаш: При отменен концерт са ДЛЪЖНИ да върнат парите за билети. При ОТЛОЖЕН - не са. При каквито и да е условия. Това с "носените" чорапи в САЩ го забрави, щото ... можем да си говорим и за ползваните презервативи по тоя начин.
                            Steliyan's Life!

Коментар

jenshen73 написа:
                              Само да уточним, че явно бъркаш: При отменен концерт са ДЛЪЖНИ да върнат парите за билети. При ОТЛОЖЕН - не са. При каквито и да е условия. Това с "носените" чорапи в САЩ го забрави, щото ... можем да си говорим и за ползваните презервативи по тоя начин.
                              Ето какво пиша в сайта на ивентим:
                              Връщането на закупен билет не е възможно, освен ако събитието не се състои, бъде отложено или настъпят промени в програмата или състава на участниците. В тези случаи ще бъде възстановена сумата, отпечатана на лицевата страна на билета . Не се възстановяват евентуално направени разноски (например за пътуване или хотел). Билетът може да бъде върнат в срок от два месеца след плануваната дата за провеждане на събитието на мястото, откъдето сте го закупили. Билет, закупен през нашия сайт, можете да върнете в централния ни офис .Eventim.bg е само посредник при продажбата на билета и не носи отговорност за възстановяване на входната такса, но ще направи всичко възможно сумата да бъде възстановена на клиента от организатора на събитието.
                              Ако знаеш нещо повече от нас - сподели го! Всички които са били в Америка ще го потеърдят това! Това с чорабите може би беше малко пресилено, но там можеш да върнеш почти всяка една стока без да даваш каквито и да е било обяснения! Дават ти една бланка в която да напишеш защо не си доволен от продукта, за да може производителя да се възползва от съвета ти!

Коментар

Working...
                              X