Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Намерени са лични документи

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Намерени са лични документи

    Колеги днес намерих лични документи на жена(не знам как се казва нямах време да гледам)в квартал Манастирски ливади.Момичето по адрес е от гр.Самоков.Утре ще поразпитам из магазинчетата оклоло мястото където ги намрих.Ако ги върна в РПУ-то мислите ли че някой ще се свърже с девойчто да и ги предаде?
    И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

    #2
    Еми би трябвало, това им е работата. И аз намерих едни наскоро: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=62850

    Коментар


      #3
      Я все пак виж как се казва. Щом е момиче, има вероятност някой фиатаджия от Самоков да я познава. А и брат ми има доста познати момичета от Самоков (бившата му приятелка беше от там). Самоков не е голям град все пак. Малко по-голям от наш’то село Това с полицията е правилното решение, но още по-добре е да се изнамери човека и да му се предадат директно.

      Коментар


        #4
        само документи ли са? Не намери ли визитки.телефони,мейли на нейни роднини или приятели?Наскоро намерих документи на едно студентче...Беше си от търново и мислех да му ги върна на адреса направо,но намерих телефона на баща му звъннах му и на следващия ден му ги върнах! Най-лесния вариант е да ги пратиш по пощата на адреса,ама малко е бошлав работа ,защото може на адреса пък да няма никой и така. Ако има телефони звънни и толкова!
        ex.Мареа ТД100

        Коментар


          #5
          Аз наскоро си изгубих документите и да ви кажа как ме намери човека.В тях имах карта на М-тел, човека им звъннал, от М-тел пък ми звъннаха на мен и стана връзката. Така че виж какво има вътре и намери начин. Не знам защо ама нямаммного доверие, ако ги дадеш в полицията. Но побързай за да не ги обяват, че са изчезнали, че после и да ги върнеш полза няма.
          Ex Fiat 126P
          Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
          Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
          Alfa Romeo 147 1.6 TS
          Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

          Коментар


            #6
            Аз 2 пъти връщам вече документи по една интересна схема. Единия път лична карта, другия път на кола документи. Личната карта посетих адреса 10тина пъти, все няма никой, накрая по имената изнамерих телефона (да поясна, в ISP работя, а в града сме два доставчика) обадих се и направихме връзка. Втория случай беше идентичен, само че ми се наложи да ползвам жокер "обади се на конкуренцията" Което е идея по между другото, да звъннеш на някой доставчик в Самоков, кабелждиите сме отзивчиви "личности" по принцип

            Коментар

            Working...
            X