Колоеги кой от жас ползва покривало за кола или нещо подобно. Аз си купих миналата година едно от бриколажа изглеждаше много готино отвътре с едно микичко подобно на памук а отвън като наилон. Обаче сега започна да се къса на наи различни места като вестник. Затова моля даите савает или препоръчаите нещо подобно. Блъгодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой ползва покривало за кола?
Collapse
X
-
баща ми едно време, всяка вечер я завиваше, и всяка сутрин я отвиваше, все се чудех от къде толкова нерви у тоя човекAlfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
kontrakciqta написа:Аи гледката е някак соц...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Покривало от бял тънак брезент.Слага се за не повече от минута.Лятото,когато не намираш сянка и температурата е поне 30+ след манипулацията климатика наваксва за нула време.При соца ги карахме без клима и затова сравнението е безпредметно.Да не говорим,че на млади години се е случвало посред бял ден опъваш покривалото и след това ,,опъваш,, в нея но това е друга тема. :D Зимата не виждам смисъл, имам гараж пък и как ще го прибереш мокро-замръзнало.Умные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100
Коментар
-
Като имах жигула постоянно я завивах с брезент и така си запазих оригиналната си боя по нея.и наистина брезента има голям ефект.запазва боята и охлажда през лятото е не е с много ама е фаида.+1 за брезента.първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
Коментар
-
Нашата Жигула от 1977 до 2000 година никога не е завивана, и пак си беше с оригиналния цвят (тъмно зелен) и гланц.Като гледам Ланчата сега - същото - нито е завивана, нито ще я завия някога - боята й е като нова.Аз леко не виждам смисъл от подобно покриване на колата, ма щом вие виждате...Пък колкото лесно се слагат тия брезенти, толкова лесно се и свалят от минаващ наблизо недобронамерен гражданин Ха, сега се сетих как на една Нова Година някой хвърляйки бенгалски огън от балкона беше запалил брезента на една кола пред блока, че слизахме с приятели да я загасим. После човека ни почерпа, че сме му угасили брезента
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар