Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли служители на КАТ във форума?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Malone написа:
    Данъка не съм платил за трите коли. Не намерих време, мързел може би, а може би липса на организация от моя страна.Не е тарикатлък jenshen73, данъка не ме събаря....
    @Malone: моите уважения, но за първи път от много време не си ме разбрал. Данъците за колите се използват от общините - за пътища, детски гради и прочие общински харчове. По-малко данъчни постъпления - повече дупки по пътищата. Във Варна например от Май месец почти не са пълнили дупки - оправдават се с бюджета, а аз съм наясно, че моите 195лв. стигат за не повече от 2м2 асфалт.И честно казано, звучи ми несериозно оправданието ти защо не си платил данъка - плаща се лесно чрез електронно банкиране и/или e-pay - става за максимум 10 минути с издирването на конкретният общински IBAN. Нали не мислиш, че моят данък съм го платил висейки на гише в община Варна?
    Steliyan's Life!
    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

trace написа:
      Значи за прегледа, не е нужна бележка за платен данък, искат ви я заради номера на двигателя,защото го няма написан в малкия талон (а в бележката го има). Можете да минете преглед и с големия талон, ако нямате бележка за данъка. На никой там не му дреме платили ли сте си или не.
      Това не е вярно - платения данък е един от необходимите документи за минаване на преглед според закона. Това, че се проявява нехайство е друг проблем. На мен винаги са ми искали квитанцията за платен данък, гражданската и стария талон от прегледа.

Коментар

mitakkk написа:
        [Това не е вярно - платения данък е .......
        Може, закона не съм го чел, каза ми го човека дето ми прави прегледите.Сега се поразтърсих и наистина е така, както казваш. Чл.28 от Наред6а 32http://www.rta.government.bg/n_uredba/n32.pdf
        Ex Fiat 126P
        Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
        Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
        Alfa Romeo 147 1.6 TS
        Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Working...
        X