Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помощ за добавка на Рено Лагуна

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Помощ за добавка на Рено Лагуна

Здравейте колеги.От Два месеца си търся да купя въпросната добавка(нож, спойлер).Търсих по доста автоморги, но все няма или продават цялата броня.Та молбата ми е ако някои знае или може да ми намери или е намирал :D да ми помогне, защото мисля, че стои доста добре на Фиат Браво.До колкото разбах става и от Рено Еспейс.Мерси предварително
    Fiat Bravo 1.6 16 103hp

Колега не разбрах за кое по точно ти трябва-- За фиата или за Рено ЛАФУНА??????????1.8. Спамът няма да бъде толериран в никой случай (спам - едносрични и повтарящи се постове, както и оф-топици).Модераторски екип на fiat-bg.org
    КУПИ СИ FIAT ДА НЕ ТЕ Е ЯД!

Коментар

За Фиата ми трябва колега.По-късно ще сложа снимки ако някой не е разбрал.
      Fiat Bravo 1.6 16 103hp

Коментар

С тях трябваше да започнеш темата.Из стз моргите няма ли ?
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
          С тях трябваше да започнеш темата.Из стз моргите няма ли ?
          Търсих доста, но уви няма.Намерих на две места но дават с цялата броня което не ме устройва.Не че ми е фикс идея но се изнервам че немога да намеря
          Fiat Bravo 1.6 16 103hp

Коментар

В рено форума пробва ли ? http://www.renault-bg.com/smf/index.php
            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Веднага ще си направя регистрация и ще пусна една тема,че купувам добавка.Но все пак ако някои намери случайно или знае някои да продава за пише.
              Fiat Bravo 1.6 16 103hp

Коментар

Ама .... покажи ни я на снимка де.Лагуна 1 или 2 ?
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Карал съм 2г лагуна 1 фаза 1 и всеки ден я виждам поне два пъти и въобще не мога да стопля за какви добавки става на въпрос

Коментар

Абе колеги недеите така, как неможете да се сетите :D Ето за това става въпрос
                    Прикачени файлове
                    Fiat Bravo 1.6 16 103hp

Коментар

а виждал ли си на браво сложенааз като гледам си мисля че няма да стане, ако стане при първият легнал полицай ще закачи според мен

Коментар

Виждал съм поне 5 бравота с такава добавка и лично много ми харесва.Дори имам снимка но не съм на собствения си компютър за да я покажа.Дори има съфоромци които имат и ако видят темата могат да покажат как стои.
                        Fiat Bravo 1.6 16 103hp

Коментар

нека да кажат и снимка да покажат, но аз не бих си сложил това защото много ми харесва на бравото че където и да я паркирам никъде не закача отпред за разлика от почти всички коли, обаче ми е интересно

Коментар

stefaka222 написа:
                            нека да кажат и снимка да покажат, но аз не бих си сложил това защото много ми харесва на бравото че където и да я паркирам никъде не закача отпред за разлика от почти всички коли, обаче ми е интересно
                            Относно паркирането и гърбиците, самата добавка е много гъвкава и почти няма чупене.Имам познат с Рено Лагуна и постояно я упира някъде, но на нея нищо и няма .
                            Fiat Bravo 1.6 16 103hp

Коментар

Трудно ще намериш,в Рено форума е пълно с обяви за точно такъв "нож"....много ги търсят за 19-ските!Аз неможах да купя навремето.Иначе са здрави и търпят натиск.Успех!
                              MAREA WEEKEND 1.8 16V`98
                              ex:R19 CHAMADE 1.7`92г.

Коментар

Working...
                              X