Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съвет за покупка на мониторче!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Съвет за покупка на мониторче!

Колеги харесах си това мониторче:Продавам чисто нов 7 инчоф тфт монитор за вграждане.Производител параметри.¦ два пъти канал видео вход¦ NTSC / PAL (автоматично)¦ Дисплей Размер: 7.0 инча¦ Chip: UP CMOS¦ Резолюция: 480x234 RGB¦ Visual ъгъл: 130, Яркост: 400, Контраст: 350¦ AV Хроматична система: NTSC / PAL (автоматично)¦ Работна мощност: DC11-14V, Работна Текущи: 800mA¦ Работна температура: -10 до +55 C¦ въвеждане Порт: Двойно-канален видео вход¦ Длъжност: OSD менюто, задно системата, AV (CD, VCD, DVD, GPS, камера)¦ Размери (см): 23.5 (L) x18 (W) x11.5 (HСъдържание на пакета¦ многофункционално дистанционно управление¦ указания за употреба¦ Скоба¦ Кабелцена 80 лева НОВА ЦЕНА 70 ЛЕВА--нова и кайна цена 50 лева за контакти 0878944106 гр.София,,,,http://www.tuning.bg/forum/download/...Нарочно не дадох директен линк към форума от който го харесах.Та въпроса ми е,някой разбиращ да погледне параметрите и да ми каже струва ли си парите.Ще го гледам в колата на клипчета от двд.
    Fiat Tipo
    Corsa b комби !

Резолюция: 480x234 RGB Резолюциата нормална ли е за 7 инча или е малка?
    Fiat Tipo
    Corsa b комби !

Коментар

Малка ми се вижда. На телефон с 2.9 инча екранче, е 640х360. Примерно на SE K800, 2 инча е 320х240.
      00' Bravo 105 JTD

Коментар

Според мен също резолюцията е твърде ниска за размера на матрицата.
        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Благодаря ви колеги,щях да се пре*ба.
          Fiat Tipo
          Corsa b комби !

Коментар

Колеги, мониторът е с видеовход за стандартен видеосигнал. Резолюцията в случая няма никакво значение понеже входът е аналогов.

Коментар

ilkor написа:
              Колеги, мониторът е с видеовход за стандартен видеосигнал. Резолюцията в случая няма никакво значение понеже входът е аналогов.
              Идеята ми е да си слушам музика с клипове от авто ДВД плеър.Ама не съм сигурен дали това мониторче е подходящо.Другият ми вариант е някое Нео или Елит,или Краун около за 90 100 кинта.Те пак ли са аналагови?
              Fiat Tipo
              Corsa b комби !

Коментар

За 50лв. това мониторче си е на оферта - тия дето си ги посочил - са със същата разделителна способност, щото както ilkor ти писа - аналогов видеовход. Можеш да си зяпаш клипчета в колата и да си сложиш камера за задно виждане...
                Steliyan's Life!
                FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
                  За 50лв. това мониторче си е на оферта - тия дето си ги посочил - са със същата разделителна способност, щото както ilkor ти писа - аналогов видеовход. Можеш да си зяпаш клипчета в колата и да си сложиш камера за задно виждане...
                  Точно! И аз да потвърдя!
                  Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Ми значи ще го купя.Сега ще звънна на продавача.
                    Fiat Tipo
                    Corsa b комби !

Коментар

Working...
                    X