Колеги харесах си това мониторче:Продавам чисто нов 7 инчоф тфт монитор за вграждане.Производител параметри.¦ два пъти канал видео вход¦ NTSC / PAL (автоматично)¦ Дисплей Размер: 7.0 инча¦ Chip: UP CMOS¦ Резолюция: 480x234 RGB¦ Visual ъгъл: 130, Яркост: 400, Контраст: 350¦ AV Хроматична система: NTSC / PAL (автоматично)¦ Работна мощност: DC11-14V, Работна Текущи: 800mA¦ Работна температура: -10 до +55 C¦ въвеждане Порт: Двойно-канален видео вход¦ Длъжност: OSD менюто, задно системата, AV (CD, VCD, DVD, GPS, камера)¦ Размери (см): 23.5 (L) x18 (W) x11.5 (HСъдържание на пакета¦ многофункционално дистанционно управление¦ указания за употреба¦ Скоба¦ Кабелцена 80 лева НОВА ЦЕНА 70 ЛЕВА--нова и кайна цена 50 лева за контакти 0878944106 гр.София,,,,http://www.tuning.bg/forum/download/...Нарочно не дадох директен линк към форума от който го харесах.Та въпроса ми е,някой разбиращ да погледне параметрите и да ми каже струва ли си парите.Ще го гледам в колата на клипчета от двд.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет за покупка на мониторче!
Collapse
X
-
Според мен също резолюцията е твърде ниска за размера на матрицата.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
ilkor написа:Колеги, мониторът е с видеовход за стандартен видеосигнал. Резолюцията в случая няма никакво значение понеже входът е аналогов.Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
За 50лв. това мониторче си е на оферта - тия дето си ги посочил - са със същата разделителна способност, щото както ilkor ти писа - аналогов видеовход. Можеш да си зяпаш клипчета в колата и да си сложиш камера за задно виждане...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:За 50лв. това мониторче си е на оферта - тия дето си ги посочил - са със същата разделителна способност, щото както ilkor ти писа - аналогов видеовход. Можеш да си зяпаш клипчета в колата и да си сложиш камера за задно виждане...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар