Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся отзиви за Шкода Октавия 2001г., 1.9 ТДИ 110 к.с....

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

основната причина бакшовете да карат еди кой си модел е, че оф съответната марка сключват договор с таксиметровата компания, която отдава под наем колите, самия бакш просто няма избор, като му кажат ето ти деу, той взема деуто и почва да го плаща.... не че му харесва
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

А защо по черноморието повечето коли са дизеларки?Не само Шкодите.Доколкото знам,доста често срещан проблем е турбото.На моето му правиха нещо ама ми ми взеха 27лв.за някакво лостче и то в ЕураТек.Не че след една година не набих 3200 за ремонти и после я продадох за 3000(рамазана)ама това е друга тема.И все пак я купиха тоталка и я направиха такси и я виждам почти всеки ден си житка.Иначе това беше моята http://img23.imageshack.us/gal.php?g=dsc04245n.jpg
      И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Аз имам преки впечатления от последния модел Октавия (с широките фарове с надпис "Октавия" в тях).Изключително твърда возия за такъв размер кола, неудобни седалки, таблото на втория месец отказа и го сменяха. Доста е шумна вътре като за бензинова чисто нова кола (Дедрата ми е по-обезшумена).Аз лично не бих си купил такава кола, дори и чисто нова.От друга страна, много ме кефи външния дизайн, особено на комбито.

Коментар

Е то ако говориме за нови коли аз като слеза от Доблото 2007год и като се кача в 15годишния си Мерцедес все едно съм в Майбах

Коментар

ето снимка на колата http://donnna.snimka.bg/automobiles/shtkodata.539768п.п. не съм я виждал още на живо...п.п. 2 дано се вижда... нсъ нъучих да ги качвам тея снимки и туй си е...
            Fiat Punto 1.1-Синята птица
            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Види се.Ако всичко друго и е наред - екстериор, интериор, както казах, лог в движение и ще ти кажат, сдухана ли е или да от каране.Че тия коли се карат бая на запад
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

За мен лично Шкодичката не е лоша.Имам наблюдения върху една,която се кара такси(не по принуда) и вече 5-6 години са и минали доста километри и са си доволни хората.
                Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Тя е стария фейс.Аз преди време отказах една беше фейслифт а със старото табло а то е като от Жигула.Дано това не е

Коментар

Само на мен ли 5500 за шкода ми се струват множко? Според мен за тез пари може спокойно да изпадне пасатче или някое измръзнало ауди. Каде каде по добре от шкода, та дори и да се жертват 2-3 години от живота им. По мой наблюдения, шкодите не са чак толкова зле от към ходова част и мотор, но да се има предвид, че сравнявам шкода на 4-5 г с колите които масова караме на по 10+. За разхода нищо не чухме, нещо от рода на 7-8 градско ? 16-18лв за 100км градско с шкода мен лично не ме блазни ...

Коментар

MartoModev написа:
                      Тя е стария фейс.Аз преди време отказах една беше фейслифт а със старото табло а то е като от Жигула.Дано това не е
                      е те туй ме притеснява най-вече...

Коментар

nightlord написа:
                        Само на мен ли 5500 за шкода ми се струват множко? Според мен за тез пари може спокойно да изпадне пасатче или някое измръзнало ауди. Каде каде по добре от шкода, та дори и да се жертват 2-3 години от живота им. По мой наблюдения, шкодите не са чак толкова зле от към ходова част и мотор, но да се има предвид, че сравнявам шкода на 4-5 г с колите които масова караме на по 10+. За разхода нищо не чухме, нещо от рода на 7-8 градско ? 16-18лв за 100км градско с шкода мен лично не ме блазни ...
                        не само на теб! ако не беше така до сега да съм я забързал....колата която търся ще се кара основно извън града, тъй че говорим за разход 4-5-6 на 100 дизел...

Коментар

аз карах същата на цвят, пак комби, но с 1.9 131 коня мотора.осстанах впечатлен от вървежа и разхода (при 220 за ветрен на компа излизаще 7,1, а при 80 на връщане излизаше 4,6).и не беше хич по-твърда возията, дори мека ми се стори, защото съм суркал ножа на предната броня на път за Дебелт.

Коментар

paralesa написа:
                            ти кола да ти вози задника ли ще си купуваш или кораб за презокеански пътувания?! Какво им е на седалките? А па таблото си е супер,ти какво искаш,от шарении да не виждаш показанията на уредите...нали това е идеята на едно табло -просто,изчистено,практично,нагледно! А тапицерията...винаги може да си сложиш хубави калъфки за немного пари. Имам чувството ,че типично като жена не търсиш практична,евтина и здрава кола,а "фиешън" пародия с папагалски цвят и визия -"вижте ме кой съм аз"! Ако е така,то шкода НЕ Е твоята кола! А таксиджиите навсякъде карат шкоди,защото нови са по-евтини от всички други,освен може би от дачиите...Нали това му трябва на бакшиша-практична кола да му служи вярно,не S класа ,като му я чукнат да се вайка.
                            ами нали идеята като си купуваш кола е тя да те прави щастлив и да ти доставя удоволствие. ако нямаш нищо против да се возиш в пластмасова кошница и да седиш в гадни китайски калъфки, то това вече е друг въпрос, но в никакъв случай не бих го нарекъл практично или здраво
                            Lancia Delta 1.6 i.e.

Коментар

Имаме такава служебна, хечбек, 2001г. 110к.с., Laurin & Clement изпълнение. В момента е над 250к км., по нея са сменяни някакви тампони отпред на носачите май, на 140к сменихме ангренажен ремък и накладки за първи път! Много много не и е обръщано внимание както виждате, но е доста корава машина и все още е в много добра кондиция. На около 200к сменихме дискове и накладки, маховика оттогава взе да се чува как трака на празен ход , но и досега е с него и няма проблеми като придърпване и тракане, само се чува леко когато дясната страна на колата е по-ниско(двете леви гуми качени на тротоара или десни, не си спомням). Много икономична, много добре върви, по едно време дебитомера се развали и беше много куца, докато го сменим. Двигателя се държи отлично, точно държи зададеното от педала на газта, прави страхотно добро впечатление, нарочно съм се опитвал да го разлюшкам, за да усетя някакво колебание, но няма! Или ускорява, или спира или поддържа, никакви колебания! Много здрава ходова част, макар, че бих и сменил амортисьорите, но служебна работа , пари не дават... Като недостатъци искам да изтъкна неудобните седалки, тясна отзад за сметка на огромен багажник, трудно пали когато температурите паднат под нулата, шумен двигател(след 160-170к на студено трака на умряло ,но пък може да е от това, че винаги е каран с 10в40, а не със синтетично масло, както трябва да бъде), слаба ел. инсталация(по наблюдения от още две коли). Имахме проблем с късо съединение във сенника, ако не спреш радиото от неговото си копче пада акумулатора, климатроника вече не работи след два ремонта на тръби и компресор, твърда не толкова, колкото натъртваща возия, характерно за VAG.

Коментар

Ауди и Пасата хващат повече окото(на апашите)Шкодето е по семпло.За разхода.Ако има екстрата темпомат съм сигурен,че над 4,5 4,7/100 извън града няма да качи

Коментар

Working...
                                X