Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся отзиви за Шкода Октавия 2001г., 1.9 ТДИ 110 к.с....

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Масово твърдят, че темпомата качва разхода, засега твърдя обратното.Иначе и да няма, може да се пусне темпомат.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Истината (за мен) е, че като седнеш в една кола, почти веднага разбираш дали това е твоята кола или не е ...
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
        Истината (за мен) е, че като седнеш в една кола, почти веднага разбираш дали това е твоята кола или не е ...
        че е тъй - тъй е... ама тая Шкода е на майната си райна и в момента нямам никаква възможност да я видя на живо и да седна в нея....
        Fiat Punto 1.1-Синята птица
        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

emzo написа:
          Масово твърдят, че темпомата качва разхода, засега твърдя обратното.Иначе и да няма, може да се пусне темпомат.
          Аз това ти го доказвам за 10 мин..По въпроса за шкодето.Возията е ато на голф, не виждам много разлика.Возех се в 1.6 на около 6 месеца, точно като 4-ката на брата. Само дето неговата беше с нови амортисьори.Влюбих се в багажника. Отвън не се вижда, като го отвориш - хамбар!Това за сметка на задните седалки.Разхода не е по-различен от на стило-то. Не се заблуждавай.Окочването определено е по-здраво.Звигател помпа-дюза 116кс има, 1.9 TDI. Ако не вярвате, мога да слезна пред блока да ви го снимам.Разхода му стига до 1литър под моя, но зависи от начина на каране.
          Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
          Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Никой не казва, че няма ПД, проста donna ясно е написал, че става дума за ТДИ 110За n-ти път:TDI 90TDI - 110TDI - 101, 115, 131TDI - 150
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

А как е като стабилност на пътя?
              Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
              Fiat Bravo'97 1,6 16v
              Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

195/65/15 каплии 205/55/16 трябва да е екстра, не съм я сукал по завоите
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

MartoModev написа:
                  Ауди и Пасата хващат повече окото(на апашите)Шкодето е по семпло.За разхода.Ако има екстрата темпомат съм сигурен,че над 4,5 4,7/100 извън града няма да качи
                  Остави апашите, хващат яко кинтите от портфейла и ги прехвърлят право касите на сервизите. Поддръжката на А4 и Пасат от тези години е майката си трака, окачването е тотално лайно, по-кофти и от на 156-цата и много по-скъпо. Ако трябва да избирам между тези 3 коли ще избера Шкодата макар, че понеже не съм ограничен до този избор не бих купил нито една от 3-те
                  Alfa 156 SW 1,9 JTD'03
                  Fiat Punto 1,2'98

Коментар

pakumba написа:
                    А как е като стабилност на пътя?
                    Досега не ме е подвеждала шкодичката, карал съм в пороен дъжд с плитки локви и поточета по магистрала Тракия София-Пловдив със 120-130 км/ч., със гуми Малоя Футура Примато, на ръба беше, но не мръдна. Иначе има едно гадно усещане, с което трябва да се свикне: на завой с голяма скорост все едно задницата леко тръгва, но не е така, просто е специфично за задницата на повечето ВАГ-чета. Има и още нещо-износи два комплекта по 4 гуми зимни и летни стъпаловидно, като трион, всяка следваща част на протектора беше с 1,5-2мм. по-висока от предната. И понеже си ги въртим гумите предни със задни и обратно, задницата омаза всички гуми-бучеше като мотриса с тях. В Еуротек казаха, че всичко е здраво, но го има този проблем с гумите на много коли-някакъв дефект, който се появява при някои коли след определен пробег.....

Коментар

max-2 написа:
                      . Има и още нещо-износи два комплекта по 4 гуми зимни и летни стъпаловидно, като трион, всяка следваща част на протектора беше с 1,5-2мм. по-висока от предната. И понеже си ги въртим гумите предни със задни и обратно, задницата омаза всички гуми-бучеше като мотриса с тях. В Еуротек казаха, че всичко е здраво, но го има този проблем с гумите на много коли-някакъв дефект, който се появява при някои коли след определен пробег.....
                      Стъпаловидно износване на протектора обикновено се получава от заминали амортисьори.
                      Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
                      Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
                      Ex: Marea 2.4 JTD 2000
                      Ex: Brava 1.6 1997
                      Ex: Puntо 1.1 1994

Коментар

Ами виждал съм износване от амортисьори , но то беше през около три блокчета на протектора-стъпало, а тук се получи на всяко блокче-стъпало 1,5-2мм., но сигурно си прав, щом всичко друго е здраво...

Коментар

Working...
                        X