Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ударих Стилото....

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колега чак сега прочетох, че си ударил Стилото, но като видях че си купил ново се зарадвах :D Да ти е честито
    Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Да ти е честито и със здраве да си го караш, колега! Верно това се казва истински фен, не може да издържи без да притежава Фиат! :D
      Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V - Ex
      Alfa Romeo 166 2.4 JTD - Ex
      Volvo S60 Sport 2.4D

Коментар

emzo, то хубаво ама като разгледах дават и още две странични кори ,лява и дясна и те по 47лв едната и то цената отива към 150лв Първо ще огледам на някое Стило как са корите и тогава ще предприема нещо .Благодаря за линка . :D
        Фиат Панда 1.2 2006година
        Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Общо са 3 кори, на 99% съм сигурен, че страничните 2 са си на мястото си
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Уф , пусто хем днеска я гледах на канал отдоло как е и всичко си е точно, само дето кората я нямаше под двигателя. Утре ще огледам по хубаво за тия страничните . Много съм ти благодарен както и почти всички колеги със Стило от форума. :D

Коментар

Честито за новата придобивка! За корите потърси втора употреба оригинална, че новите се чупят много лесно. Пластмасата е скапана.
              Marea Weekend HLX Jtd 110

oO(_)____////____(_)Oo

Коментар

Честито и от мен колега! Страшно е стилото! Със здраве да си го караш и мн да те слуша! :D
                Brava 103HP
                ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

Честито Коцев, хиляди безаварийни километри и с това Стило, аз имам навика често да идвам на гости във вашият град, тъй че другата седмица, ако наминавам може да я видя на живо :D
                  Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Всяко зло за добро!Честито, Коцев! Да се слушкате!

Коментар

Днеска минах и през КАТ та и сложих номера и пей сърце. :D :D :D

Коментар

Незнам какво ви е впечетлинието, но според мен Фиатите са по-здрави от някой от новите автомобили. От къде ми дойде този извод?Един ден бях свидетел на ПТП на бул. Сливница по посока Люлин на светофара до ШЕЛ преди моста на "Захарна фабрика". Един Шавролет Авео явно е спрял изненадващо пред Фиат Браво и Фиата го бе нацелил отзад. На Шавролета задният спойлер бе залепен за седалката на водача, т.е. и багажника и седалката на пътниците отзад бяха смачкани. На Фиата нямаше такива поражения. Само счупени фарове и малко изкривен преден капак.
                        Няма начин да няма начин!

Коментар

nikolovvd написа:
                          Незнам какво ви е впечетлинието, но според мен Фиатите са по-здрави от някой от новите автомобили. От къде ми дойде този извод?Един ден бях свидетел на ПТП на бул. Сливница по посока Люлин на светофара до ШЕЛ преди моста на "Захарна фабрика". Един Шавролет Авео явно е спрял изненадващо пред Фиат Браво и Фиата го бе нацелил отзад. На Шавролета задният спойлер бе залепен за седалката на водача, т.е. и багажника и седалката на пътниците отзад бяха смачкани. На Фиата нямаше такива поражения. Само счупени фарове и малко изкривен преден капак.
                          Не знам за Стилото как е, но съм гледал краш тестове на Брава и положението е трагично, особенно при страничен удар Иначе честито за колата. Това не е ли автокъщата известна като "При италянеца"?
                          Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Точно тя е

Коментар

Честито и от мен с пожелания за хиляди безаварийни километри, съпроводени само с положителни емоции :D Предлагам, ако има възможност, със съгласието на др. Коцев разбира се, модераторите да отделят темата от тук
                              коцев написа:
                              Др.Коцев не изневери на марката Фиат и днеска се здоби със Стило пак . :D http://kozev.moifoto.ru/122600/
                              темата в нова тема. Нов FIAT - нов късмет !

Коментар

Автокъщата е точно на италианица Франко . Имат си и склад голям с магазин за части . Направи ми и 15% отстъпка и за 260лв си вземах от тях : ремък , ролки ,филтри и масло Селения 10W40 . Предимството на тази автокъща пред другите е че имаш възможност да ти вдигнат колата на канал и да се я видиш в какво състояние е отдоло. Да я покараш малко , да си я пробваш . Също момчетата двамата продавачи са много любезни и не са като другите търговци само да те прилъгват . Трета кола купувам от тях и всичко е било ОК.В момента продават две коли Фолцфаген Поло едното е бензин на 45000 км, а другото е дизелче три цилиндрово и двете в много добро състояние за около 6000лв едното . .Ако на някого представлява интерес може да влезне в сайта им .

Коментар

Working...
                                X