Коцев, що мъчиш Стилото с тая Селения 10w40 .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ударих Стилото....
Collapse
X
-
nikolovvd написа:Незнам какво ви е впечетлинието, но според мен Фиатите са по-здрави от някой от новите автомобили. От къде ми дойде този извод?Един ден бях свидетел на ПТП на бул. Сливница по посока Люлин на светофара до ШЕЛ преди моста на "Захарна фабрика". Един Шавролет Авео явно е спрял изненадващо пред Фиат Браво и Фиата го бе нацелил отзад. На Шавролета задният спойлер бе залепен за седалката на водача, т.е. и багажника и седалката на пътниците отзад бяха смачкани. На Фиата нямаше такива поражения. Само счупени фарове и малко изкривен преден капак.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
коцев написа:В момента продават две коли Фолцфаген Поло едното е бензин на 45000 км, а другото е дизелче три цилиндрово и двете в много добро състояние за около 6000лв едното . .Ако на някого представлява интерес може да влезне в сайта им .F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
tomsan написа:Коцев, що мъчиш Стилото с тая Селения 10w40 .
Коментар
-
Говоря за вискозитет, не за марката конкретно, то е ясно че почти всички са един дол дренки. Никога не можеш да бъдеш сигурен с какво е карано навън, освен ако не го взимаш от човек с абсолютно старателно попълнена сервизна история, аз лично сипвам 5w40 каквото си го дават по каталог.Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.
Коментар
-
Навън, както пишеш, хората са коректни. Слагат ти табелка на колко км е сменено и какъв модел е, а лисчето е на марката. Вече и в България работят по този начин. Поне в сервиза, който ползвам от 9 години е така. Водят автомобила на отчет, кога и какво е сменено по колата. И като тръгнеш да го продаваш водиш купувача в сервиза и го запознават със състоянието на автомобила и цялата му история от първото му посещение. Така е и честно и респектиращо за купувача, което идва да покаже, че за конкретният автомобил са полагани професионални грижи.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
tomsan написа:Колега nikolovvd не искам да навлизам в темата за авто джамбазите, а и в поста по-горе мисълта ми беше друга, че на тоя мотор 2-ро поколение комън-рейл не мисля че е удачно да му се налива масло 10w40.Няма начин да няма начин!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар