Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ударих Стилото....

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Капни малко бензинец на оня хубавия SUV и като понамокри малко асфалта - намери безлюдно и широко местенце където да се тестваш имитирайки ситуацията. Виж и как реагира 4х4 на газ и на спирачка. Защото баща ми доста време не успя да свикне на предното предаване примерно. И все още разсъждава, че в сняг и лед се кара на 1ва с малко газ, а аз карам на трета без газ. Съвети само с добри намерения!
    Steliyan's Life!
    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

И това ще стане , защото отдавна имам навика да го правя . КИАта е дизелче и пробвах предното по стръмен горски път и работи добре . Сега при първия сняг ще го пробвам как се държи с включени 4 по 4 колела естествено на място където няма да преча на никого а и няма да стане някой сакатлък.Тук мога да вметна че никога при дъжд, сняг или хлъзгав път не съм си позволявал да пускам по инерция . В топло време и сух асвалт да пускал съм по инерция колите си . Благодаря за съвета който ще е от полза на по-новите водачи при първия снежец да бъдат двойно по внимателни и леко да изпробат спирачки ,за да видят как се държи колата им. :D
      Фиат Панда 1.2 2006година
      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Да не се случва на никой, ама както каза Коцев, времето за реакция в такива моменти е нищожно. Просто човек няма много време за мислене, и всичко е в рефлексите. Станалото, станало, могло е да бъде и доста по-зле, даже бих казал, че се е справил чудесно колегата Коцев. По-скоро комшията с ладата е могъл да направи много повече, ама и той не може да бъде обвиняван. Гледайте това клипче -> http://www.youtube.com/watch?v=LhFaBGo2AEo . Всичко става за 2-3 секунди.
        00' Bravo 105 JTD

Коментар

Ето месец след катастрофата как изглежда колата . :D А аз от другата седмица ще съм със двувратото Стило от Плевен.

Коментар

jenshen73 написа:
            @коцев: Също имаш моите уважения - дори във Форума избягваш конфронтации, което говори много за теб. ..
            Споделям напълно мнението на "jenshen73", тъй като имам честта да познавам колегата Коцев лично от доста време. Страхотен човек, както и цялото му семейство. Пожелавам никога повече да не му се налага да пуска подобна тема !

Коментар

Др.Коцев не изневери на марката Фиат и днеска се здоби със Стило пак . :D http://kozev.moifoto.ru/122600/

Коментар

коцев написа:
                Др.Коцев не изневери на марката Фиат и днеска се здоби със Стило пак . :D http://kozev.moifoto.ru/122600/
                Голяма честитка Коцев.Ти си ми фаворита за "ФИАТ фен на годината".Пожелавам ти двойно по приятни емоции с новата придобивка.
                FIAT FORUM BULGARIA
                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Честито, бай Иване!Този път си улучил на купе Онова четиривратото Стило е много грозно, но това си е красавица!Пожелавам ти никога да не ти изгаря крушка на левия фар !

Коментар

Честито, градски! Много се радвам за тебе! Колата изглежда перфектно, само щастливи преживявания ти желая с нея!!!
                    FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
                    FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!

Коментар

Честито, ъъъъъъъъъ нали не си взел бензинка ? И не му слагай термостат от Рено тоз път, моля ти се
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

А честито колега!Да си го караш безаварийно и много да те слуша и на мен повече ми харесва двуврато и сиво!
                        FIAT BRAVO 1.6
                        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Честото колега,голям фен!!! :D
                          Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet

Коментар

emzo написа:
                            Честито, ъъъъъъъъъ нали не си взел бензинка ? И не му слагай термостат от Рено тоз път, моля ти се
                            Бай Иван тоя път приложи всички "европейски" изисквания при покупката на колата . Бяха и поставени транзитните номера , платена гражданска ,еко такса и ми я дадоха първо да я покарам надалечко и да си кажа мнението . Та за целта вдигнах капака и пипнах съединението след термостата към радиатора да се убедя че е студено . Като покарах няколко километра и стрелката взе да се покачва спрях и пак пипнах съединението което пак си беше студено и се уверих че термостата работи . После стрелката си застана на средно положение и така се остана до края. Дизелче е колата пак същия двигател 1.9 JTD. Нулирах данните и жената я кара колата от Плевен до Ловеч пък аз след нея със КИАта. Та средния разход гориво отчете 4.3л . :D Има разлика от предишното Стило в съединителя .Тоя е доста по мек при натискане и много плавно зацепва и потегля.Возията също е идеална без всякакво хлопане и тропане. Няма само кора под двигателя и сега това ми е първа задача да се снабдя с такава кора .Климатика работи много добре ,ел-стъклата и ел-огледалата са муци.Сидито пробвано и работи . Тъй ,че за сега всичко е ОК. Дано само пак не ми изкочи някой бързак , защото се нагледах на кушии днеска и до Плевен и обратно .

Коментар

Хайде да помогна тогава:http://www.avtosklad.bg/sku-7384/FIA...%D0%B5lya.html
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Честито и много безаварийни . Наистина е голям красавец. :D

Коментар

Working...
                                X