Благодаря за съветите . Сега се спирам на два варианта. Единия е ако някой даде 2 000 лв му я давам така . Другия е да отида при един майстор който го хвалят всички и с него да се разбера за каква сума ще стане . Колкото до полицая какво е писал ,то човека е писал това което вижда и в нищо не мога да го обвиня защото при тройното разминаване аз вече не можах да овладея колата тъй като двете десни гуми бяха пълни с кал и при натискане на спирачката двете леви спряха но десните се понесоха и прекараха колата в другото платно и там ме удари Жигулата с водача на която сме на една ограда един до друг на село. И той ме вижда как се завъртам но не можал да реагира навреме защото пътя е широк там.Та днеска ще видя какво ще реша.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ударих Стилото....
Collapse
X
-
Много лошо!Аз мисля, че тия майстори нещо те хвърлят по върбите.От това, което виждам на снимката, не мисля че ремонтът ще е повече от 1000 лв.Не съм сигурен, но Стиладжиите да кажат - задния мост не е ли еднакъв с на Браво/Брава/Делта/Дедра/Типо/Тепмпра ?Щото като търсиш за Стило (по-нова кола) е нормално да кажат по-висока цена.Ламарините не изглеждат кой знае колко нагънати. Ти си знаеш, но според мен колата може да се направи за по-малко пари.Иначе относно ситуацията - много зле, че не си успял да видиш номера на истинския виновник. Но в такава ситуация и аз сигурно нямаше да го видя де... Но в крайна сметка е трябвало да се разберете с полицая, че трети човек е истинската причина. Шофьорът на Жигулата е можело да го потвърди... Така че не знам защо се примиряваш с това, че ти си виновен. Според мен не си.
Коментар
-
Лошо Коцев,добре че сте живи и здрави.Ако съм на твое място наистина ще видя някои,ако даде както казваш 2000 лв и я махам.От друга страна,ако намеря майстор за 1000 лв ще я направя,все пак си я обслужил и има застраховки,винетки,преглед и т.н. ,което при покупка на нов автомобил трябва пак да го правиш.Въпрос на преценка.Успех
Коментар
-
то проблема е да не е изкривено долу при гумата, нямам предвид калника, а под моста да няма криви неща. ако там е ок, всичко останало е лесно, купуваш калници 2, задна врата и броня и за 1000ка си готов, има ли проблеми в геометрията обаче не бих я карал аз тази кола....Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
mnpenchev
Жалко за хубавеца колега, но по-важното е че няма щети по вас и сте живи и здрави. 2 бона ми се струва доста голяма цена, но пък вече ще знаеш, че 200-300 лева на година за каско е доста приемлива цена за щети като тази. Тази случка още веднъж ми потрвърждава мнението, че не трябва да се бяга в банкета при насрещно изпреварване.
Коментар
-
mnpenchev написа:... Тази случка още веднъж ми потрвърждава мнението, че не трябва да се бяга в банкета при насрещно изпреварване.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
И аз съжалявам колега. Много неприятно. Аз съм на мение, че при по-добра оферта е добре да си стегнеш колата. Казвам го с презумпцията, че те е слушала до сега, а и ти си я харесваше. Много ме е яд за колицата ти. Тя беше една от сполучливите покупки във форума. Що се касае за това дали ще ти харесва след това е относително...Само ако знаехме, какво са преживявали нашите трошки в предишните си животи сигурно няма да ги погледнем.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Махай я, определено. Ще вложиш доста пари и после както казаха колегите пак няма да ти хареса.Същият съвет дадох на приятел преди две години, не ме послуша и после с триста зора я продаде.А за катастрофата и аз бях в твоята ситуация 2003 година зимата, тройно разминаване, но поне нямаше никой да ме удари след като се завъртях. Ударих се в мантинелата на насрещното платно. И естествено другите две коли изобщо не спряха, предполагам българи са били и е нормално да не им пука.Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
mnpenchev
Vladim написа:mnpenchev написа:... Тази случка още веднъж ми потрвърждава мнението, че не трябва да се бяга в банкета при насрещно изпреварване.
Коментар
-
mnpenchev написа:Vladim написа:mnpenchev написа:... Тази случка още веднъж ми потрвърждава мнението, че не трябва да се бяга в банкета при насрещно изпреварване.HONDA I-VTEC
Коментар
-
Гоеметрията трудно ще се наруши от такъв удар! Отдолу какво е счупено по моста ?||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Да де, но всичко това се разиграва за няколко секунди, а е нужна част от секундата, за да се предприеме съответното действие. Едва ли има време за такива задълбочени анализи сам ли си, колко души возиш, в коя част да се целиш, ще ти покрие ли щетите застраховката и прочие. Най-важното в случая е, че това, което е предприел Коцев, се е оказало удачно, след като няма жертви, на ламарините - майната им. Сега вече, след като се е уталожила емоцията, трезво ще си прецени кое е по-изгодно за него - да я прави, или да я разпродава, а ето, че е излязъл друг вариант - дано предложението за бартер да е добро!Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар