Аз четох из закона, четох и нищо не открих.Забранено е ограничаването на видимостта през стъклата, ама то никъде не е казано дали един стикер ограничава или не видимостта.Бе...ако за това глобяваха... те и без това ни карат да лепим какви ли не всевъзможни глупости по стъклата си - винетки, минетки, застраховки, прегледи, внимание - газ и какво ли още не...Досега не съм чул някой да е глобен за стикер. А и по кой ли член ще го глобят?!?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
за КАТ и за стикерите на форума...
Collapse
X
-
Immortal написа:Аз четох из закона, четох и нищо не открих.Забранено е ограничаването на видимостта през стъклата, ама то никъде не е казано дали един стикер ограничава или не видимостта.Бе...ако за това глобяваха... те и без това ни карат да лепим какви ли не всевъзможни глупости по стъклата си - винетки, минетки, застраховки, прегледи, внимание - газ и какво ли още не...Досега не съм чул някой да е глобен за стикер. А и по кой ли член ще го глобят?!?Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
eh4ev07 написа:На бравата стикера е залепен на задното стъкло максимално горе и от шофьорското място не мога да го видя по никакъв начин така че не може да пречи на видимоста по никакъв начин!!!!!! Така че стикера няма да го махна а ако ми направят акт ще се съдим до дупка!!!!!Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Забележете къде са рекламните стикери на КАТ-аджийските опели- под третия стоп. На другите вносителина нови автомобили в България рекламните стикери също са на задното стъкло. Въпрос: На КАТ-аджийските Опели кой ще махне стикерите от задното стъкло?Въпрос 2: Кой ше накара онези със затъмнени предни стъкла да си махнат фолиото?Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар