Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

за КАТ и за стикерите на форума...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз четох из закона, четох и нищо не открих.Забранено е ограничаването на видимостта през стъклата, ама то никъде не е казано дали един стикер ограничава или не видимостта.Бе...ако за това глобяваха... те и без това ни карат да лепим какви ли не всевъзможни глупости по стъклата си - винетки, минетки, застраховки, прегледи, внимание - газ и какво ли още не...Досега не съм чул някой да е глобен за стикер. А и по кой ли член ще го глобят?!?

Коментар

Immortal написа:
      Аз четох из закона, четох и нищо не открих.Забранено е ограничаването на видимостта през стъклата, ама то никъде не е казано дали един стикер ограничава или не видимостта.Бе...ако за това глобяваха... те и без това ни карат да лепим какви ли не всевъзможни глупости по стъклата си - винетки, минетки, застраховки, прегледи, внимание - газ и какво ли още не...Досега не съм чул някой да е глобен за стикер. А и по кой ли член ще го глобят?!?
      точно че нашите стикери , даже и големия не пречат на видимостта на водача... тъй че не виждам място за притеснения
      Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Аз затуй си залепих форумския стикер под крилото - за да не хваща око, щото е един метър.

Коментар

А кога ще сложиш "бебе в колата"? Ама да е два метра... Колеги, за чат използвайте "Чат-тема", моля!Модераторски екип на fiat-bg.org
          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
          Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
            А кога ще сложиш "бебе в колата"? Ама да е два метра...
            чакай де.. ееееееее рано ми е още .. Колеги, за чат използвайте "Чат-тема", моля!Модераторски екип на fiat-bg.org
            Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Някой озаконявал ли е надписи по служебни автомобили в КАТ?

Коментар

На бравата стикера е залепен на задното стъкло максимално горе и от шофьорското място не мога да го видя по никакъв начин така че не може да пречи на видимоста по никакъв начин!!!!!! Така че стикера няма да го махна а ако ми направят акт ще се съдим до дупка!!!!!
                ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
                ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

eh4ev07 написа:
                  На бравата стикера е залепен на задното стъкло максимално горе и от шофьорското място не мога да го видя по никакъв начин така че не може да пречи на видимоста по никакъв начин!!!!!! Така че стикера няма да го махна а ако ми направят акт ще се съдим до дупка!!!!!
                  моят стикер е максимално голям, както му казват тип "пернишки",изобщо не ми пречи на видимостта, аз със затъмнени предни стъкла карам та за тоя стикер ли да мисля.
                  Виж бейби не сме глупаци,
                  ние сме отбор от здравеняци.
                  Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                  така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                  http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Забележете къде са рекламните стикери на КАТ-аджийските опели- под третия стоп. На другите вносителина нови автомобили в България рекламните стикери също са на задното стъкло. Въпрос: На КАТ-аджийските Опели кой ще махне стикерите от задното стъкло?Въпрос 2: Кой ше накара онези със затъмнени предни стъкла да си махнат фолиото?
                    Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Working...
                    X