Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

за КАТ и за стикерите на форума...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

за КАТ и за стикерите на форума...

Днес в 24 часа на 2-ра и 3-та страница има голям материал за позволените и непозволените лепенки и стикери по колите. Главната тема беше стикерите на МВР, МО, Министерство на правосъдието, дето пазят от КАТ и паяци и дават привилегии при паркиране в сини и други зони....Обаче, пише още, че и стикера Бебе в колата /махнах го, щото вече не са бебета моите/ също е забранен и носел глоба 10 лв...А стикерите на форума!!! Аз имам два - един тип "пернишки" и един малък кръгъл...Могат ли да се заядат другарите милиционери и ако да - на какво основание???
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Ние имаме какви ли не - 2 от Италфест-ове, 2 малки кръгли, един голям, бебе в колата...И ся ко, трябва да ги махнем ли?
    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
    Ванга

Коментар

На страничните и задното стъкло ако искам ще си залепя .... каквото си искам. Имам странични огледала за виждане назад!

Коментар

и аз ще си лепя каквото си пожелая по колата(туй пък за бебетата е супер тъпо.) ...не стига че плащаме данъци и какво ли не, ами остава и да почнат да ни глобяват за туй че имаме стикери на форумите си.било то Фиат , Хонда , БМВ и прочие....
        Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Четете У закона де

Коментар

стикер

не виждам никъде дали може да се слагат стикери по бронята или калника там не пречи на никой
            КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
            Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
            http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Kuku написа:
              Четете У закона де
              а ще се занимавам с глупости (шегувам се)

Коментар

SilenceR написа:
                и аз ще си лепя каквото си пожелая по колата(туй пък за бебетата е супер тъпо.) ...не стига че плащаме данъци и какво ли не, ами остава и да почнат да ни глобяват за туй че имаме стикери на форумите си.било то Фиат , Хонда , БМВ и прочие....
                И защо да е тъпо да си сложиш стикер "бебе в колата"?
                Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                  SilenceR написа:
                  Колегата сигурно има изподнавпредвид, че е тъпо, ако глобяват за таквиз стикери :D Аз даже скоро ще слагам втори такъв стикер, ама не се видя слончето женско ли е, или мъжко...
                  Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Irka_fihi написа:
                    Ти да го сложиш не е тъпо, но го слагат най-различни по различни подбуди. Последно гледах някакви квадратни кратуни от грузинско в кола със стикер "Бебе в колата". Замислих се дали е останал от предишни собственици или е заблуда някаква.
                    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

имах предвид че ще е тъпо да те глобят ако имаш такъв стикер... а не че самите стикери са тъпи и аз да си имам детенце , бих си сложил. ама съм млад за такива работи все още ...

Коментар

sugarboy написа:
                        Irka_fihi написа:
                        SilenceR написа:
                        Колегата сигурно има изподнавпредвид, че е тъпо, ако глобяват за таквиз стикери :D Аз даже скоро ще слагам втори такъв стикер, ама не се видя слончето женско ли е, или мъжко...
                        Aхааа, ясно. :D Сашкооо, я кажи бре, мамин златен, какво аджеба, си имал изподнавпредвид? Това, последното, някаква специална закачка за мен ли е? И кога, викаш, ще го "слагаш" този втори стикер? Дата, нещо...? Колеги, за чат използвайте "Чат-тема", моля!Модераторски екип на fiat-bg.org
                        Ванга

Коментар

SilenceR написа:
                          имах предвид че ще е тъпо да те глобят ако имаш такъв стикер... а не че самите стикери са тъпи и аз да си имам детенце , бих си сложил. ама съм млад за такива работи все още ...
                          Така е, кака, млад си! ’Начи грешно съм те разбрала за стикера. Сори.
                          Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                            SilenceR написа:
                            Така е, кака, млад си! ’Начи грешно съм те разбрала за стикера. Сори.
                            реално да си говорим то като му дойде на човек до главата , не пита...за стикера , но проблем. пийс да има :D

Коментар

Irka_fihi написа:
                              ... И кога, викаш, ще го "слагаш" този втори стикер? Дата, нещо...?
                              Около Нова Година, ама чакаме Дядо Коледа кво шъ кажи :D Реално, терминът е в средата на януари, но по принцип секциото го изтеглят две седмици напред и така... Но всичко е Божа работа - първото му бяха определили за дата 6. май и през нощта срещу шести то взе да си иска естествено, ама пак около обед направиха операцията.Колеги, за чат използвайте "Чат-тема", моля!Модераторски екип на fiat-bg.org
                              Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Working...
                              X