donnna написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся желаещи за оглед по автокъщите в София...
Collapse
X
-
Колега. Видяло се е, че ще обикаляш. В тази връзка виж тази автокъща. В Плевен е. Имам познати, които са пазарили там. Колегата Коцев също от там си е купил двете коли и е доволен. Аз нямам лични наблюдения, но това, което чувам и виждам, като придобивки е повече от добро.http://www.autodetelinapl.bg/A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ъп!Плановете ми са - събота - Стара Загора, Пловдив.Неделя - Дупница, София...Идея некъде за преспиване в района - Дупница - София...Събирам и идеи къде за зарежа Синята птица ако забърша нещо...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
В тая къща ауто мони между Равда и Несебър нищо ли няма? Няколко приятелчета са си взимали коли от там без забележка. Сега не знам какво е положението, но преди вкарваха доста читави коли. Сега гледам има някаква либра ЖТД комби на 3700, май удряна като гледам предната броня.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
spark написа:В тая къща ауто мони между Равда и Несебър нищо ли няма? Няколко приятелчета са си взимали коли от там без забележка. Сега не знам какво е положението, но преди вкарваха доста читави коли. Сега гледам има някаква либра ЖТД комби на 3700, май удряна като гледам предната броня.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Коментар
-
Доннна, ако ходиш до Дупница, можеш да се пуснеш и до Кюстендил. Там също има хубави коли, а разстоянието е много малко! Ако вземеш кола от Дупница, ще ти се наложи да ходиш до КН за номера. А ако стане така спокойно можеш да си приготвиш още един ден! В кат работят много бавно!Аз като взех моята кола в 7:00 бях пред кат 1-ва кола, от абитуриентската направо там :D и я регистрирах в 3 след обяд :D. системата им се била скапала и не могли да печатят талоните :D. Иначе всичко останало свърших за 5 мин. Имам познати в КАТ и ако стигнеш до там, мога да съдействам.Fiat punto 2001г. 1.9DS 60hp 4.9/100 , 4.4/100
Коментар
-
Марто написа:Доннна, ако ходиш до Дупница, можеш да се пуснеш и до Кюстендил. Там също има хубави коли, а разстоянието е много малко! Ако вземеш кола от Дупница, ще ти се наложи да ходиш до КН за номера. А ако стане така спокойно можеш да си приготвиш още един ден! В кат работят много бавно!Аз като взех моята кола в 7:00 бях пред кат 1-ва кола, от абитуриентската направо там :D и я регистрирах в 3 след обяд :D. системата им се била скапала и не могли да печатят талоните :D. Иначе всичко останало свърших за 5 мин. Имам познати в КАТ и ако стигнеш до там, мога да съдействам.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Коментар
-
Марто написа:Доннна, ако ходиш до Дупница, можеш да се пуснеш и до Кюстендил. Там също има хубави коли, а разстоянието е много малко! Ако вземеш кола от Дупница, ще ти се наложи да ходиш до КН за номера. А ако стане така спокойно можеш да си приготвиш още един ден! В кат работят много бавно!Аз като взех моята кола в 7:00 бях пред кат 1-ва кола, от абитуриентската направо там :D и я регистрирах в 3 след обяд :D. системата им се била скапала и не могли да печатят талоните :D. Иначе всичко останало свърших за 5 мин. Имам познати в КАТ и ако стигнеш до там, мога да съдействам.MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
кво станааааа...в Стара Загора колата дето щях да я гледам я продали предния ден... пихме кафи с Еmzo Пловдив - харесах една Либра 2.0, даже почти се бях навил да я взема, ама страшно много хлопаше отпред /щом и аз я чух /на следващия ден - Дупница. там ме чакаха една Марея 1.6 и Либра 1.9. Либра-та беше мноо зле и страшно захабена вътре, с изтърбушен суббуфер и СД чейнджър. даже не я запалих. Мареята... запалихме я и взе мноо да прекъсва и да работи неравномерно и не я и подкарахме. Туй при мой човек бях харесал 1 Либра на снимка - в Бянкя. Колата се оказа в Кюстендил , ходихме да я гледаме... Вътре салона беше дроб и още забележки... двигателя беше 6. обаче беше внесена преди 3 месеца, регистрирана и сега я продаваха.... казах не....после София... Гледах 5-6 Либри... кои ги палехме кои не. мен лично ми хареса една но цената й беше 4900 и не ме устрои... гледах и една Алфа 1.9 комби - тропаше и отпред и отзад... една Марея 1,6 с надъвкан калник 2001 дето се оказа 1999 г. и се върнах в Пловдив...и се канех вече да се прибирам, ама с Пунтото или с двулитровата Либра - чудех се... и случайно видях моата на обява в Асеновград и на другата сутрин - демек - днес - там... и ...мноо върви... на магистралата се усещтах как се усмихвам широко като настъпя педала....Fiat Punto 1.1-Синята птица
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар