Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся желаещи за оглед по автокъщите в София...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Търся желаещи за оглед по автокъщите в София...

Ще се купува кола - семейна, след 2000 г., нова.... за мен де, на някой старата В Бургас има сам цени, но не и коли...Във Варна - гледахме с Емо /phoenix/ - тц...Във Пловдив - само бараки...В Ст. Загора - не...Та остава София, за Дупница ме посъветваха по-добре не. Още се чудя кога, как и със какво да тръгна.... Набелязал съм некои бараки из целия периметър на София и клоня към ходене със Синята птица... Ще се купува нещо с двигател 1.9 или 2.4 ЖТД... ако не ми хареса нещо друго Та търся хора без работа, дето им се обикаля тези дни...п.п. Евентуално ако предложите некое хотелче за спане, няма да е лошо...
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Вижте и в Драгичево как е положението - на излизане от София посока Благоевград е.
    N.Y. State of Mind

Коментар

При мен цените са безбожно надути, но ако харесаш нещо ... свиркай.В ПЛД има Мареа Weekend JTD110 HLX на 3400 обявена, около 2900 ще я дадат.Има демпферна шайба за смяна, най-вероятно термостат, съед. ще изкара, но ще иска смяна рано или късно.Мой човек я гледа и му харесало, че не е мита и пудрена.
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Кога са "тия дни"?От другият петък (08.10) съм на разположение до 15.10.
        FIAT FORUM BULGARIA
        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

последно, към 13.00 тръгвам. пуснах си 2 дена отпуск. намерих си транспорт, даже ще гледам ЦСКА-то довечера ще видя къде ще замръкна утре ще обикалям. телефона ми - 0889/425828 и 0878/425828 - Куни.п.п. Краси, ако нищо не взема сега след 10-и ще се възползувам от предложението... Кой ти бяга от бутилка уиски

Коментар

А Пунтото какво ще го правиш?
            N.Y. State of Mind

Коментар

Аз бих те посъветвал да отидеш и да разгледаш колите в Дупница, не за друго, а за да си свериш часовника. Освен това, никога не знаеш от къде ще изкочи златното яйце, а в Дупница има огрмоен избор на едно място!

Коментар

Освен това отдавна Дупница е "логистичен център", от който тръгват над 50% от колите из цяла България

Коментар

sachma написа:
                  А Пунтото какво ще го правиш?
                  вечно мое е! Надявам се да умре в ръцете ми след 5-6 години п.п. аз си купувам кола за да си я карам, а не за да я продавам! Затова не ме интересува, че фиатите не държат цена

Коментар

За Дупница, ако ще ходиш не е зле да се заредиш с МНОГО търпение и МАЛКО очаквания. Когато купувах Фиата ходих там и гледах...ако гледаш обстойно, всяка къща и тн - един ден трудно ще ти стигне. Има доста интересни предложения, но рядко има нещо, което да кажеш - "ТОВА Е" ... аз там така и не успях да си намеря кола...а избора наистина е огромен...

Коментар

Краен резултат ?!? И не от мача с Порто ... него го знаем ...
                      Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ichkin написа:
                        Краен резултат ?!? И не от мача с Порто ... него го знаем ...
                        сааааааааамо дараци... баси и късмета....

Коментар

e аз видя една хубава либра 1.9ЖТД сив металик с доста добър салон и визия звънях ти ама никой не вдигна...на Дупница беше 4000лв....
                          Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                          BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                          BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

kiselo написа:
                            e аз видя една хубава либра 1.9ЖТД сив металик с доста добър салон и визия звънях ти ама никой не вдигна...на Дупница беше 4000лв....
                            снимките много лъжат! на живо се сблъскваш с грозната действителност...п.п. май само Дупница остана...

Коментар

в България само гробници се вкарват особено последната година :D но ако твърдо си решил от Бг да си купуваш кола ориентирай се към Дупница,защото вече всички автокъщи купуват от там .Ако си решил да я караш повече от 2 години тая кола най-добре се разрови за дизелови семейни коли в германия :D
                              фиатче Браво 2.0

Коментар

Working...
                              X